12 Dages Rundrejse med dansktalende guide i Egypten

1
2

12 Dages Rundrejse & bustur i Egypten

12 Dages Rundrejse

Luksus rundrejse & bustur i Egypten

Det er bare så spændende og meget fascinerende måde at opleve Ægypten på er ombord på et Nattog, og en bus både langs ved Nilen og gennem ørkenen. Fra toget kan man iagttage det rigtige egyptiske land og dets smukke sceneri der udspiller sig på land kun få meter borte.

På bustur vil vi gøre hold ved de største seværdigheder langs floden og på den måde også få et indblik i de lokale Egypternes liv og dagligdag. På denne rundrejse i Egypten med dansktalende guide, vil du opleve en stor del af den fantastiske Egyptiske historie sammen med vores Dansktalende guide, der vil ledsage jer på hele rejsen. Med dansktalende guide opnår I at få mest muligt ud af at opleve den Ægyptiske historie.

Denne bustur er oplagt til dig, som gerne vil opleve Egyptens kulturelle historie og samtidig slappe af og nyde det solrige vejr i Egypten.

Programmet for de 12 dage vil være følgende: (ændringer i programmet kan forekomme).

12 Dages Rundrejse højdepunkter:

Cairo – Giza Pyramider – Den store Sfinks i Giza – Det ægyptiske Museum -Khan El Khalili Basaren 

Aswan – Abu Simbel Templerne 

Hurghada – badeferie

12 Dages Rundrejse i detaljer:

Dag 1: København – Cairo

Udrejse til Ægypten med fly

Efter ankomsten til Cairo vil I blive mødt af vores agent, som vil hjælpe jer igennem den nødvendige procedure. Herefter kører vi til hotellet, hvor I vil blive indkvarteret.

Dag 2: Salah El Din Citadellet – Det Koptiske Cairo – Nationalmuseet for egyptisk civilisation: NMEC

Efter vores lækker morgenmad, vil vi besøge først Salah El Din Citadellet, hvor vi også vil se Alabaster Moskéen. Efter frokost på en fin restaurant i byen kører vi til det Koptisk Cairo. Efter denne introduktion til Ægypten kører vi til National museum for egyptisk civilisation, og så kigger vi på mumierne.

Yderligere aktiviteter som vi kan tilbyde dig mod ekstra tillæg under 12 Dages Rundrejse:

 • Lys & lyd showet om aftenen ved pyramiderne

Middag er inkluderet

12 Dages Rundrejse med dansktalende guide i Egypten
Salah El Din Citadellet
3

Dag 3: CairoAswan

Giza Pyramider – Det Ægyptiske Museum – Khan El Khalili Basaren – Nattog til Aswan

Efter morgenmaden på hotellet, vil vi hente jer og køre til Giza plateauet, hvor en af Verdens Syv Vidundere (Kheops pyramiden) står, og vi vil også hilse på Sfinksen. Efter pyramiderne spiser vi frokost (ægyptisk mad), på en meget fin restaurant ved Nilen, inden vi kører til Det Ægyptiske Museum. På museet findes verdens ældste arv, på 122.000 skatte, bl.a. Tutankhamons gravudstyr samt hans guldmaske.

12 Dages Rundrejse med dansktalende guide i Egypten
Giza Pyramider

Efter museet kører vi igennem centrum og kigger på det moderne Cairo, mens vi kører til den gamle del, hvor 1001 Nats Eventyr stammer fra, og vi vil fornemme atmosfæren, når vi går en tur gennem Khan El Khalili Basaren. Om aftenen henter vi jer på hotellet og kører til Cairos Hovedbanegård, hvorfra vi kører til Aswan.

Yderligere aktiviteter som vi kan tilbyde dig mod ektra tillæg:

 • Kamelridning ved pyramiderne i Giza
 • Adgang til enten Kheops, Khefrens eller Mykerinos’ Pyramide i Giza
 • Besøg på Solbådsmuseet i Giza

Morgenmad, frokost og middag er inkluderet

4

Dag 4: Aswan 

Aswan Dæmningen – Philae Templet – Felucca – Nubisk Landsby (tilkøb)

Efter morgenmaden ombord besøger vi den store Aswan dæmning, en af de største bedrifter inden for arkitektur og ingeniørarbejde i det 20. århundrede. Fra dæmningen er der en storslået udsigt over Nasser-søen, der er verdens største menneskeskabte sø. Det kæmpestore vandreservoir, der er opstået bag dæmningen strækker sig 550 km sydpå og helt ind i nabolandet Sudan. Hele området var tidligere hjemsted for godt 40.000 mennesker fra Nubien og Sudan, der blev forflyttet i forbindelse med dæmningsbyggeriet.

Herefter kører vi til den lille havn, hvorfra vi vil sejle ud på Nasser-søen og besøge Philae Templet, der er tilegnet den vigtige egyptiske gudinde Isis. Templet blev reddet fra oversvømmelse i forbindelse med opførslen af Aswan dæmningen af UNESCO, der gennem et 8 år langt projekt rekonstruerede templet sten for sten på sin nuværende beliggenhed.

Efter frokost vil vi nyde endnu en sejltur på Nilen, denne gang i en felucca. Der er også mulighed under vores 8 Dages Rundrejse for at opleve en ekstra sejltur mellem stenpuklerne og øerne i Nilen, til Den Nubiske Landsby, hvor vi besøger Nubierne og leger med krokodillerne.

Morgenmad, frokost og middag er inkluderet

Nilen Egypten
Aswan
5

12 Dages Rundrejse

Dag 5: Aswan – Abu Simbel

Ankomst til Aswan – Abu Simbel Templerne

Næste dag tidligt om morgenen, vil vi køre til Abu Simbel, hvor vi besøger verdens mest imponerende monument – Abu Simbel, hvor fire gigantiske statuer af Ramses II, 22 m høje, er hugget ud af bjerget, og danner indgangen til et imponerende tempel. Den indre del af templet blev hugget ud i klippen, med en længde på mere end 60 meter, og er smukt dekoreret med søjler, farverige relieffer og figurer skåret ud i klippen. Lidt derfra ligger et mindre tempel, der er dedikeret til hans ynglings hustru, dronning Nefertari. Vær venligst opmærksom på at du her ser noget unikt i Ægyptisk kunst – statuerne af kongen og dronningen, der pryder facaden, er lige høje.

Vi spiser frokost i byen og slutter dagen med Ægyptens bedste og mest moderne lys og lyd show med laser, der viser kærlighedshistorien mellem Ramses II og dronning Nefertari. Herefter kører vi tilbage til Aswan, hvor I vil overnatte.

Morgenmad, frokost og middag er inkluderet

12 Dages Rundrejse med dansktalende guide i Egypten
Abu Simbel Templer
6

Dag 6: Aswan – Hurghada

Bustur fra Aswan til Hurghada, via Luxor

Efter morgenmaden kører vi fra hotellet, og nordpå mod Luxor. Fra Luxor går turen østpå til kysten, og derefter kører vi langs Det Røde Hav til Hurghada. Når vi ankommer til Hurghada, tjekker vi ind på vores 5 * hotel, og slapper af resten af dagen på stranden, eller ved poolen.

Om aftenen mødes vi igen, og vi kører til Hurghadas bedste fiskerestaurant, og spiser middag. Bagefter går vi en lille tur i byen, og sætter os på en ægyptisk coffee-shop i Den Nye Marina, hvor vi får lidt at drikke, og man kan prøve at ryge shisha (vandpibe).

Morgenmad, frokost og middag er inkluderet

7
Dag 7 – 11: Hurghada

Afslapning ved hotellet ved Det Røde Hav

Du kan bruge tiden på at slappe af i hotellets swimmingpool, ved stranden, eller tage ind til byen og shoppe.

Der vil være mulighed for at tilmelde sig forskellige udflugter i løbet af ugen.

Yderligere aktiviteter som vi kan tilbyde dig mod ekstra tillæg:

Morgenmad, frokost og middag er inkluderet

12

Dag 12: Hjemrejse til Danmark

Hurghada – Cairo – København

I dag flyver vi alle sammen til Cairo, hvor vi siger farvel og på gensyn, inden I stiger på flyet til København efter en spændende 12 Dages rundrejse.

Morgenmad er inkluderet

 

12 Dages Rundrejse med dansktalende guide i Egypten
Prisen er ved minimum 4 personer

Dansktalende guide i Egypten

Sfinks Rejser står for at gennemføre alle vores kulturelle udflugter, rundrejser og Nilkrydstogt med en faglig dygtig dansktalende guide & egyptolog. Vores dansktalende guide i Egypten har læst turisme & egyptologi i 4 år på universitetet. De er godkendte hos de ægyptiske myndigheder og har også en licence fra ministeriet af turismen.

12 Dages Rundrejse Prisen inkluderer:
 • Nat togbilletter
 • Indkvartering på et 5 stjernet hotel i Cairo, Aswan og Hurghada
 • Alle måltider
 • Alle udflugter og adgangsbilletter
 • Dansk guide
 • Alle fly-skatter og afgifter
 • Ægyptisk visum
12 Dages Rundrejse Prisen inkluderer ikke:
 • Udenrigs flybilletter
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til alt personale
 • EU Produktionsansvarsforsikring
 • Rejse- og sygeforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Andet der ikke er specificeret

12 Dages Rundrejse med dansktalende guide i Egypten Abu Simbel Aswan

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating