Transport hos Sfinks Rejser –

 

Hvordan kommer jeg til mit hotel fra lufthavnen.

Hvis du har booket din ferie hos os, er transport hos Sfinks Rejser mellem lufthavnen og dit hotel altid inkluderet, medmindre andet er angivet.
Det betyder at vores medarbejder står klar til at hente dig i lufthavnen. Vores medarbejder vil bærer et skilt med dit navn i hånden, så du nemt kan finde os.

Hvilke typer transport findes i Ægypten?

Der er forskellige transportmidler i Ægypten. Indenrigsfly forbinder de største byer, mens jernbanenettet kun strækker sig mellem Alexandria, Kairo, Luxor og Aswan, men du kan finde offentlige busser til næsten alle byer i Ægypten. Der er også store biludlejningsfirmaer, hvorfra du kan leje en bil, men vi anbefaler dog ikke at gøre det. Hvis du har brug for hjælp eller yderligere oplysninger, så send os en e-mail.

Hvordan kommer jeg til Hurghada, Sharm El Sheikh og Marsa Alam

Fra de fleste europæiske byer er der charterfly direkte til Rødehavet. Hvis du er i Kairo eller Luxor, kan du vælge en tidsbesparende indenrigsflyvning, en behagelig privat transfer med bil eller minibus eller en billig tur med den offentlige bus til Rødehavet. Tog er tilgængelige mellem Alexandria, Kairo, Luxor og Aswan, men flytter ikke til Rødehavet.

Transport hos Sfinks Rejser

Transport hos Sfinks Rejser
Ankomst til Lufthavnen