Turist visum til Egypten – 25 euro/usd

 

Visum til Egypten
Visum

Hvordan er proceduren, når jeg ankommer til lufthavnen i Egypten?

For at komme ind i Ægypten skal du medbringe dit pas, der skal være gyldigt i mindst 3 måneder efter indrejsen, en returbillet (for charter) og et turistvisum.

Det er nemt at købe visum i lufthavnen i Hurghada. Der er 2 glasbure markeret med “BANK” lige når man ankommer i lufthavnen, hvor turistvisum kan købes. Hav pengene og pas parat og det hele går nemt og hurtigt. Det koster 25 euro eller 25 usd pr. visum. Dit visum til Ægypten gælder i op til 30 dage.

Et visum (flertal: visa) er en tilladelse til indrejse i et land. Et visum er som regel udformet som et stempel eller indhæftet dokument i passet. Det udstedes af en ambassade eller et konsulat for det land, der er mål eller gennemrejsemål for rejsen.

Har du købt en rejse hos Sfinks Rejser vil vores medarbejder i lufthavnen hjælper dig med både visum og bagage. Vi vil gøre alt for at hjælpe dig med alle de praktiske ting så din ankomst i lufthavnen forløber uden problemer.

Hvis du ankommer med båd, kan du købe et visum i de fleste større havne.

Paskontrol i lufthavnen.

Efter paskontrol i lufthavnen, fortsættes til det område, hvor du kan hente din bagage. Når du har fundet din bagage, skal du angive, om du har noget at erklære, inden du forlader lufthavnen. Når du rejser fra lufthavnen, skal du have dit pas og boardingkort klar.

Turist visum til Egypten – 25 euro/usd