Kontaktoplysninger Sfinks Rejser

Har du spørgsmål er du velkommen til at sende os en besked via nedenstående kontaktformular og vi vil svarer dig hurtigst muligt.

NB! Hvis du ikke finder et ønsket program, er du også velkommen til at skrive til os med dine ønsker. Så vil vi hjælpe dig med at stykke et program sammen.

 

Medarbejderne på vores kontor har stor erfaring som rejseledere og rejsearrangører på markedet, og de sætter pris på de Skandinaviske gæster.

Vi arbejder lovligt, da vores samarbejdspartner er registreret hos de ægyptiske myndigheder! Dette gælder også for vores transportfirma og dykkercentre.
Bemærk venligst, at vi ikke har mulighed for at forsikringsdække vore rejsende. Vi anbefaler derfor køb af en forsikring hjemmefra, hvor man sikrer sig at udflugter er inklusive. Dette gælder både afbudsforsikring såvel som sygdoms, tyveri og ulykkesdækning – Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Med Sfinks Rejser vil vi opdage Ægypten sammen, og rejse tilbage i historien. Fra Oldtidens Ægypten og helt frem til nutiden – og vi vil svare på alle jeres spørgsmål. Sammen med os, vil alle få en uforglemmelig oplevelse samt en fantastisk rundrejse, som I ikke ønsker at vende hjem fra.

 

Kontaktoplysninger Sfinks Rejser

* Punkter der skal udfyldes.

    Kontaktoplysninger Sfinks Rejser
    Kontakt os