Ekstra Service Sfinks Rejser – Egypten

Ekstra Service
Ekstra Service Egypten

Vi tilbyder ekstra servicer i hele Egypten

Du kan bede Sfinks Rejser om at levere ud over de væsentlige tjenester, det normalt leverer. At yde yderligere service, hvis du ønsker det under dit ophold eller ferie her i Egypten, er vores mission.

Limousine service

Har du brug privat transport eller limousine ved din ankomst, afgang, møde eller fra en by til en anden by, kan vi hjælpe dig med, at finde biler af forskellige mærker og typer. Bl.a. Jeep, SUV, Mercedes, Audi, BMW, Jaguar m.fl.

Meet & greet

Hvis du har brug for hjælp ved din ankomst, f.eks. hjælp med visum, taxa, baggage, hotel o.a., kan vi hjælpe dig med dette.

WIFI

Bestiller du en tur med os til Luxor eller Cairo, vil der være gratis WIFI i bussen. Køber du en udflugt hos os, kan vi tilbyde et gratis SIM-kort – WIFI vil være tilgængeligt for et ekstra beløb.

Privat tolk i Egypten – Dansktalende guide i Egypten

Har du brug for en, der både kan arabisk og dansk og/eller engelsk, kan vi hjælpe dig med at få fat på en tolk, der kan hjælpe dig i forskellige situationer hos f.eks. myndighederne, politi eller andre. Vi kan også hjælpe med at oversætte dine dokumenter fra/til arabisk.

Særlige anledninger på jeres rejse

Fortæl os hvad du har brug for, og vi kan hjælpe med at arrangere lige hvad du ønsker vedrørende forlovelsesfest, bryllupsfest, fødselsdag etc.

Restaurant bestilling

Vil du gerne spise ude, kan vi hjælpe med at bestille bord, samt arrangere transport i både Hurghada og El Gouna.

Blomster

Fortæl os dit ønske af buket og vi bestiller og bringer den til din partner eller hotel.

Forretning og indkøb

Ønsker du at købe noget fra Egypten, behøver du ikke at tage hele vejen herned. Vi kan indkøbe og sende varerne til dig.

Fotosession (i Hurghada)

Kan du godt lide at blive fotograferet, så prøv en fotosession i skønne Hurghada, og bring minderne om en dejlig ferie med hjem.

Ferielejlighed

Vil du hellere bo i en lejlighed fremfor på et hotel, kan vi hjælpe med at arrangere dette. Lejlighederne som vi kan tilbyde har samme standarder som et hotel.

Køb/salg af lejligheder og villaer

Har du en lejlighed eller en villa, som du ønsker at sælge eller købe, så kontakt os, og vi skal hjælpe dig.