Historien Om Sfinks Rejser
Sfinks Rejser blev etableret den 10. august 2013

Vi er et skandinavisk-ægyptisk turistbureau, der arrangerer alle former for udflugter i Ægypten. Vi arbejder primært med skandinaviske gæster, men har også ressourcer til at være internationale.

 

Ægypten med Danske øjne
Dansktalende guide i Ægypten

Nader Ahmed (Ejer af Sfinks Rejser og dansktalende guide)

Født og opvokset i Ægypten. Som barn drømte jeg om en karriere indenfor militæret, og sidenhen legede jeg med tanken om at læse til apoteker. Det ændrede sig dog, da jeg som 16-årig blev student og valgte at læse ægyptologi og turisme, et valg der sidenhen førte en uddannelse som guide med sig – dette var i 2001. Senere, nærmere betegnet i 2006, besluttede jeg mig for at arbejde mere målrettet med danske turister, hvorfor jeg besluttede mig for at lære det danske sprog og den danske kultur at kende, og jeg rejste derfor til Danmark.

” Jeg lever og ånder for Ægypten og for at vise dette skønne land og dets skatte frem til så mange danskere som muligt “

 

 

 

Om Sfinks Rejser
Malene Sværke Medhjælper

 

Malene Sværke 

En del af Sfinks Rejser siden 2017. Bor i Danmark. Uddannet Farmakonom og arbejder til dagligt på apotek. Har en stor kærlighed til Ægypten, befolkningen og den fascinerende historie.

 

 

 

 

 

Medarbejderne på vores kontor har stor erfaring som rejseledere og rejsearrangører på markedet, og de sætter pris på de Skandinaviske gæster.

Vi arbejder lovligt, da vores samarbejdspartner er registreret hos de ægyptiske myndigheder! Dette gælder også for vores transportfirma og dykkercentre.
Bemærk venligst, at vi ikke har mulighed for at forsikringsdække vores rejsende, hvorfor vi anbefaler køb af en forsikring hjemmefra, hvor man sikrer sig at udflugter er inklusive. Dette gælder både afbudsforsikring såvel som sygdoms, tyveri og ulykkesdækning – Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmesideOBS: Ægypten er IKKE med i EU.


” Vores mål er at give alle en helt særlig oplevelse “

Med Sfinks Rejser vil vi opdage Ægypten sammen, og rejse tilbage i historien – fra Oldtidens Ægypten og helt frem til nutiden – og vi vil svare på alle jeres spørgsmål. Sammen med os, vil alle få en uforglemmelig oplevelse samt en fantastisk rundrejse, som I ikke ønsker at vende hjem fra.

Om Sfinks Rejser