Vaccine anbefalinger Egypten

Har jeg brug for vaccinationer, inden jeg rejser til Egypten?

Det er ikke nødvendigt at blive vaccineret, før du rejser til Egypten, men vi råder dig til altid at spørge din læge om råd.

Hvilke medicinske faciliteter findes i Egypten?

Der er mange hospitaler og klinikker i Egypten, der tilbyder en bred vifte af behandlinger. Lige fra behandling af mindre lidelser til alvorlige sygdomme eller ulykker, der gør operation nødvendig. Næsten alle medicinske faciliteter er godt forberedt til mindre tilfælde. I større turistbyer findes førsteklasses moderne klinikker. Hvis du kun har brug for at købe medicin, kan du finde apoteker på hvert gadehjørne i hele Egypten

Hvilke sundhedsmæssige problemer skal jeg være opmærksom på under mit ophold i Egypten?

Især om sommeren og efteråret er der mange myg om natten, og det tilrådes derfor at bruge en forebyggende spray eller en beroligende salve. I tilfælde af allergi, skal du beskytte dig selv.

I Nilen er der en øget risiko for at blive inficeret med den kendte schistosomiasis, også kendt som bilharziasis, hvis du kommer i direkte kontakt med flodvandet.

Dette kan føre til alvorlige sygdomme, så undgå at svømme i floden og kun drikke flaskevand.

Et førstehjælpskit anbefales på alle ture, og hvis du tager visse medicin regelmæssigt, skal du medtage en tilstrækkelig mængde.

Diarré er meget almindelig blandt turister, og egyptisk medicin er som regel bedre og billigere end i Danmark. Den mest almindelige årsag til ubehag er, at turister ikke er vant til varmen og derfor ikke drikker nok vand.

Alkohol og koffein er diuretika, så sørg for at drikke masser af vand, helst op til 6 liter om dagen.

Tegn på forestående dehydrering er, hvis du sjældent har brug for at gå på badeværelset, og din urin er mørk gul.

Kolde drikkevarer, ledningsvand eller overdreven indtagelse af ukendte fødevarer og krydderier kan også forårsage maveproblemer.

Vaccine anbefalinger Egypten

Vaccine anbefalinger Egypten
Vaccine anbefalinger Egypten