Hurghada: Privat byrundtur med dansktalende guide

Hurghada byrundtur med dansktalende guide

Hurghada byrundtur med dansktalende guide
Hurghada byrundtur med dansktalende guide – Nye Marina

Hurghada

Kom med os og udforsk Det Røde Havs Perle (Hurghada), de farverige sandfarverige basarer i byen på en halvdagstur med din egen bil og dansktalende lokale guide. Kører med en privat aircondition bil, og se seværdigheder og varetegn i Hurghada lige som den smukke og store moske, Koptisk kirke, fiskemarked og den gamle havn. Dyk ned i de travle basarer for at gennemse og købe lokalt kunsthåndværk og pyntegjenstander som souvenirs. Lær om Hurghadas historie fra din guide, pause til en kop te eller kaffe og nøjes med livet på gaden sammen med de lokale.

Blæse din næse, knæk en vittighed og kig gennem snavs for at se byens ægte farver. Hvis du elsker Hurghada, vil den helt sikkert elske dig tilbage.

Hurghada byrundtur med dansktalende guide i detaljer:

Vi henter dig til Hurghada byrundtur med dansktalende guide direkte fra din hotel dør, hvor vores rejseleder vil bære et skilt med dit navn på. Under Hurghada Byrundtur, vil vi kører først til den gamle bydel kaldet El Dahar, hvor der hovedsageligt bor lokale folk. Her vil vi gå en tur ned gennem basaren, og du vil få mulighed for at købe alt hvad hjertet kan begære. Husk en vigtig ting – at forhandle om prisen.

Hurghada byrundtur med dansktalende guide
Hurghada Domekirke

Hurghada koptisk kirke – Den kristne kirke i Hurghada

Kopter, der udgør størstedelen af Egyptens kristne, er efterkommere af den koptisk kirke der betyder en ortodokse kirke og anses for at være blandt efterkommerne fra det antikke Egypten og et af de første folk, der konverterede til kristendommen. Faktisk stammer ordet “kopter” fra det arabiske ord “Qibt” – eller “Gibt” – der stammer fra det græske ord “Eqyptos”, der betyder “Egypten”.

Der findes ikke så mange kirker i Hurghada, eftersom 90% af den egyptiske befolkning er muslimer. Men i El Dahar finder man en smuk nybygget Koptisk kirke. Kristendommen er en smule anderledes end i skandinavien, og det er være spændende at tage hen og besøge kirken, der er utrolig smuk.

Under Hurghada Byrundtur vil vi besøge den koptiske kirke, hvor vi skal lære lidt om kopternes skikke og liv.

 

Efter besøget af den koptiske kirke, så går vi sammen derfra til Hurghada Souk eller lokal Markedet for mad blandet andet frugt, grønsager, kød, kylling osv.

Hurghada byrundtur med dansktalende guide

Hurghada New Marina

Hurghada byrundtur med dansktalende guide
Hurghada New Marina

Vi fotsætter vores Hurghada byrundtur med dansktalende guide og kører til Sakkala, hvor man finder mange butikker og hoteller, på gaden er der altid travlt og masser af støj. Når vi komme til Hurghada New Marina eller den Ny Marina, vil du føle, at du er kommet tilbage til Europa, da her er en høj standard og et stort antal restauranter og caféer. Hurghada New Marina Liggende på Rødehavets vestkyst med over 150.000 kvadratmeter. Bortset fra sin nautiske karakter, er Hurghada Marina blevet meget kendt for sine eksklusive barer og restauranter, uovertrufne valg af designerbutikker og luksuriøse ferielejligheder omkring havnen. Hurghada New Marina Harbour har en kapacitet til 200 lystbåde med længder mellem 10 og 100 meter.

Hurghada Grand Moské – El Mina Moské

Hurghada byrundtur med dansktalende guide
Hurghada Grand Moské – El Mina Moské

El Mina Moské ligger ved Hurghada New Marina kun 10 minutter. Moskéen åbnede i januar 2012 og koster denne 4000 kvadratmeter store moske over 20 millioner pund at bygge i en sådan unik arkitektonisk stil og havneplacering. Den udsmykkede bygning er hvid på ydersiden, men rig på farve på indersiden med fantastiske tårnhøje minareter, en 25 meter høj kuppel, der alle bruger islamiske motiver malet og indgraveret på væggene .

Under byrundtur vil vi besøger El Mina Moské, og vil lære lidt om den muslimske religion og den islamiske arkitektur.

 

NB!Børn op til 3 år: – gratis; børn op til 12 år: 40,- DKK

Hurghada byrundtur med dansktalende guide Prisen inkluderer:

  • Transport fra/til dit hotel og rundt i byen i førsteklasses køretøjer med A/C
  • Indgang til moskéen og kirken
  • Adgangsbilletter til papyrus og parfume fabrikkerne

Hurghada byrundtur med dansktalende guide Prisen inkluderer ikke:

  • Drikkepenge til chauffører og safariguider
  • Personlige ejendele, måltider, drikkevarer eller ydelser, som ikke er nævnt
  • Adgangsbillet til akvariet
  • Visum
Hurghada: Privat byrundtur med dansktalende guide

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating