VIP Endagstur til Cairo med bus

Dansktalende guide i Cairo

Ønsker du at opleve mere af Egyptens historie, tilbringe mere tid ved Pyramiderne & Museum med dansktalende guide & Egyptolog, så tag med os på denne VIP endagstur, hvor du har din helt egen private bus og private dansktalende guide. I Cairo vil du opleve de flere tusinde skatte på det Ægyptiske Museum, spise frokost ved Nilens bred eller ved Pyramiderne, og besøge de ældgamle pyramider i Giza, samt tage billeder sammen med den mystiske Sfinks.

Privat Endagstur til Cairo udflugt i detaljer:

Vi henter dig direkte til VIP – Endagstur til Cairo med bus fra din hotel dør om morgenen, hvor vores guide vil bære et skilt med dit navn på, i hånden. Nu starter køreturen mod Cairo. Undervejs er der mulighed for at se de mange olieboringer i ørkenen, delfiner, et lille stykke af Danmark, når vi kører forbi Vestas vindmøllepark, samt den sydlige del af Suez Kanalen.

VIP Endagstur til Cairo med bus

 

VIP Endagstur til Cairo med bus
Egyptisk Museum Cairo

Egyptisk Museum Cairo

Vores første ophold under vores VIP – Endagstur til Cairo bliver på Det Egyptiske Museum, som rummer en umådelig stor samling af artefakter, smykker, statuer, sarkofager, mumier og mange andre genstande. Oplev skattene fra det faraoniske Ægypten og dyk ned i historien om den fascinerende civilisation. For et mindre beløb kan du komme ind i ”mumie rummet”, hvor du kan stå ansigt til ansigt med kendte, ægyptiske royale mumier fra oldtiden.

Herefter er det tid til frokost på en lokal restaurant ved Nilen. Der er mulighed for at sejle på verdens længste flod, Nilen, fra museet til restauranten, hvor man kan kigge på centrum og det moderne Cairo fra båden.

Giza Pyramiderne

VIP Endagstur til Cairo med bus
VIP Endagstur til Cairo med bus

Efter frokost fortsætter vi VIP Endagstur til Cairo med bus og kører vi til de enorme Giza Pyramider . Du vil blive imponeret over denne sidste af Oldtidens syv vidundere. Bygget for mere end 4.500 år siden, som evige monumentale grave for faraonerne Kheops, Khefren og Mykerinos, er de stadig en arkitektonisk hemmelighed.

VIP Endagstur til Cairo med bus

VIP Endagstur til Cairo med bus
Den Store Sfinks – GizaPyramiderne

Du kan også dele et hemmeligt smil med den mystiske Sfinks, en skulptur med løvekrop og et ansigt af en farao. Hvis du har lyst kan du frivilligt ride på en kamel, træde ind i en pyramide eller besøge ”Solbåds Museet”, som ligger ved siden af Den Store Pyramide. Den legendariske ”Solbåd” er et stykke ekstraordinært ingeniørkunst, hvori Kheops, som byggede den Store Pyramide, ønskede at sejle gennem Underverdenen.

VIP Endagstur til Cairo med bus & Dansktalende guide

Efter denne spændende VIP Endagstur til Cairo med bus, vil vi nu køre tilbage til Hurghada og dit hotel.

Prisen er ved minimum 4 personer

Er man ikke 4 personer eller gerne vil afsted 2 personer kan turen stadig gennemføres.

Prisen er 1275 kr. pr. person ved 2 personer

Prisen inkluderer:

 • Privat transport fra/til dit hotel og mellem seværdighederne i førsteklasses køretøjer med A/C
 • Privat dansktalende guide
 • Adgangsbillet til de ovennævnte seværdigheder
 • Frokost på en lokal restaurant
 • Mineral- og sodavand

Prisen inkluderer ikke:

 • Drikkepenge til chauffører og turguider
 • Personlige ejendele, måltider, drikkevarer eller ydelser, som ikke er nævnt
 • Internationale flyvninger
 • Visum

Yderligere aktiviteter, som vi kan tilbyde dig mod ekstra tillæg:

 • Sejltur på Nilen
 • Kamelridning rundt om Pyramiderne
 • Adgangsbillet til enten Kheops, Khefrens eller Mykerinos’ Pyramide i Giza.

Tidspunkter for denne udflugt:

Afhentning fra Hotellet klokken ca. 03.00

Hjemkomst til Hotellet klokken ca. 21.00

Bemærk tidspunkterne kan afvige.

Vip endagstur til Cairo med bus

Tour Reviews

maj 21, 2017

Vi mødte Nader ved et tilfælde da han var guide på en anden tur vi deltog i gennem vores rejseselskab. Han var simpelthen så dygtig, hans viden omkring Egyptens historie er enorm og så er han et fantastisk sympatisk menneske. Vi var 5 der rigtig gerne ville til Cairo og inden vi fik set os om havde han stablet sådan en tur på benene for os. Han var med hele vejen, han sørgede for ALT og igen var der ingen tvivl om at han er vild med det han laver. Mødet med ham og det han har givet os på vores ferie, har gjort det til den bedste ferie nogensinde. Vi tager med ro i sjælen til Egypten igen, der er så meget vi ikke har fået set, men denne gang ved vi hvor vi skal henvende os uden at blive snydt. Det er kvalitet og så snakker han dansk hvilket hjælper rigtig meget når man gerne vil ha det hele med.

Leave a Review

Rating