Intro-dykning i Det Røde Hav

Introduktion til dykning
Hurghada: Intro-dykning

Hvad er intro-dykning?

Intro-Dykning er åben for alle turister, der besøger Hurghada. Hvad er intro-dykning? Det er dykning for begyndere. Ingen tidligere dykkeoplevelse er nødvendig, og det er den bedste måde at prøve dykning på, før du går ind på en lære til PADI Open Water Diving kursus i Hurghada.

Intro-dykningsprogram

Programmet giver dig mulighed for at dykke under vandet, en fantastisk måde at udforske Rødehavets ord under vandet i Hurghada. Intro-dykning er også kendt som DSD (Discover Scuba Diving), fordi det er den første dykkeroplevelse. For at gennemføre et introduktionsdyk i Hurghada skal du være mindst 10 år gammel og videregive det medicinske dykspørgeskema. Husk, at der er nogle ‘sundhedsmæssige’ forhold, som kan forhindre dig i at prøve introduktionsdykning. De mest almindelige årsager er astma, epilepsi, hjertesygdomme. uba div

Programmet i detaljer:

Vi henter dig til din Introduktion til dykningdirekte fra din hotel dør i Hurghada om morgenen, hvor vores rejseleder vil bære et skilt med dit navn på, i hånden. Vi kører nu til havnen, hvor du vil stige ombord på båden.

Denne tur (Introduktion til dykning) er designet for dem, som aldrig har prøvet at dykke dybt. Vi sejler ud til to koralrev, hvor du vil lære det grundlæggende indenfor dykning, hvorefter du selv kan prøve at dykke. En instruktør vil dykke med dig, og du kan dykke ned til 8 meter, og du har her mulighed for at opleve det undersøiske liv på nært hold.

Mellem de to dyk vil der blive serveret en lækker, let frokost, og du kan i løbet af dagen også tage dykkerudstyret af, og bare hoppe i vandet med din maske og snorkel.

Alle instruktørerne er certificerede Dive Masters, så du er i gode hænder

NB! Aldersgrænse minimum 10 år

Introduktion til dykning
Hurghada: Intro-dykning

Prisen inkluderer:

  • Transport fra/til dit hotel i førsteklasses køretøjer med A/C
  • 2 x 20 – 25 minutters dykning
  • Snorkleudstyr
  • Frokost
  • Instruktør

Prisen inkluderer ikke:

  • Drikkepenge til chauffører og instruktører
  • Personlige ejendele, måltider, drikkevarer eller ydelser, som ikke er nævnt
  • Visum

Intro Diving Hurghada:

Introduktionsdykning åbner en helt ny verden for dig. Især hvis du overvejer at tage et fuldt dykningskurs, er et intro-dyk i Hurghada perfekt til dig for at se, om dykning er interessant for dig eller ikke.

Med hjælp fra en kvalificeret dykkerinstruktør har du chancen for at udforske Rødehavets undervandsverden.

I begyndelsen vil han vise dig, hvordan du bruger udstyret og selvfølgelig hjælpe dig med at vælge en passende dykkerdragt, de rigtige finner og en passende maske.

Derudover informerer instruktøren dig om de hyppigst anvendte dykkeskilte for at kommunikere under vand. Selvfølgelig instruerer han dig også til at trække vejret fra iltflasken.

Kort sagt: instruktøren vil lære dig de sikkerhedsretningslinjer og færdigheder, der er nødvendige for en prøvedyk. Sammen med din instruktør er du så klar til at erobre Røde Hav ved Hurghada – en ubeskrivelig smuk oplevelse, som du ikke vil gå glip af.

Efter at have afsluttet introduktionsdykkene, vil det med sikkerhed være lettere for dig at beslutte, om du vil tilmelde dig et fuldt dykkerkurs eller ej.

En vigtig betingelse for at deltage i et introduktionsdyk er fysisk kondition og evnen til at svømme uden hjælp. Så er der ikke noget der kan forhindre dit introduktionsdyk i Hurghada i det Røde Hav!

Afhentning: 08:00

Retur: 16: 30

Hurghada: Intro-dykning 2020

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating