8 dage Spirituel rejse til indre Egypten & dit eget indre selv

8 dage Spirituel rejse til indre Egypten
8 dage Spirituel rejse til indre Egypten
– Giza Pyramider


Spirituel Rundrejse til det indre Ægypten er lavet specielt for at hjælpe dig med at blive mere bevidst om dit eget indre selv og til at blive bevidst om at tilpasse samt fylde din krop, sind og ånd med energi. 
Ægypten er et gammelt land fyldt med magi og mystik, og derfor ved vores erfarne turguider og spirituelle guider, hvordan man kan udnytte den gamle energi, for at give dig en oplevelse for livet og forynge din krop, sind og ånd, mens du rejser på en af vores spirituelle ture i Egypten
Vores spirituelle rundrejse har evnen til at ændre vores bevidsthed og bevidstheden hos de andre i vores liv.
Hvad vil Thoth have os til at lære.

Egypten spirituelle ture & Meditationsferie 

En række Egypts spirituelle ture, meditationsferier og personaliserede tjenester med Sfinks Rejser. Vores eksperter tager dig med på eventyr for at opleve en perfekt spirituelle ture i det hellige Egypten, der kombinerer enestående natur med historisk skønhed. Gennemse vores spirituelle ture og book de bedste meditationsferier for at opdage Egyptens gamle magiske steder.

 

8 dage Spirituel rejse til indre Egypten

8 dage Spirituel rejse til indre Egypten

8 dage Spirituel rejse til indre Egypten Cairo & Røde Hav & Sharm El-Sheikh med fly.

8 dage Spirituel rejse til indre Egypten rundrejse Højdepunkter:

Giza Pyramider, Sfinksen, Sakkara trinpyramiden,  Cairo museum, Koptisk Cairo, Sergius-kirken, Bn Izra Synagogen, Islamisk Cairo, Saladin-citadellet, Khan El-Khalili-basaren, Al-Azhar-moskeen og Røde Hav ((Sharm El Sheikh)).

Hotel: Oasis Hotel Pyramids i Cairo (P.S. det indeholder stort grønt område, som har den bedste atmosfære til yoga og meditation)

Maritim Jolie Ville Resort, Sharm El Sheikh.

8 dage Spirituel rejse til indre 
Den Store Sfinks – Giza

8 dage Spirituel rejse til indre Egypten rundrejse i detaljer:

Dag 1: Ankomst

Nyd gæstfriheden i Ægypten med vores organiserede afhentningaftale koordineret med din ankomsttid for flyveturen. Din rejseguide venter på dig i Cairo lufthavn og holder et skilt med dit navn i hånden for en problemfri afhentning. Derefter transporteres du  til dit hotel i dit private A/C køretøj.

Overnatning på dit hotel i Cairo

8 dage Spirituel rejse til indre Egypten – Egypten spirituelle ture – Meditationsferie

Dag 2: Giza Plateau, Sfinksen, Pyramiderne og Det Ægyptiske museum

Efter morgenmaden tager vi af sted for at udforske de 3 verdensberømte pyramider på Giza Plateau, for at røre ved dem og føle dem, efter et besøg for at se den megalitiske konstruktion af det meget gamle Valley Temple. Vi vil have mulighed for at meditere her sammen på en af de mest magtfulde portaler på jorden.

Derefter udforsker vi det Ægyptiske Museum og den fantastiske samling af kong Tutankhamen skatte samt tusinder af andre artefakter fra det gamle Ægypten (mere end 120.000 stykker fra den gamle ægyptiske civilisation), når du besøger museet tidligt i din åndelige tur til Ægypten, er det mulighed for at se statuer og genstande, der oprindeligt var placeret i templerne, dette maler et fyldigere billede, når du går til templerne. Der vil du opleve de forskellige perioder på første hånd i det gamle Ægypten og de individuelle kunstneriske og arkitektoniske stilarter i hver periode. Der vil være tid til at udforske Cairo-museet på egen hånd og til at føle den til tider uhyggelige tilstedeværelse af energier fra fortiden, der stadig drager i statuerne.

Foredrag om essensen og helbredelsen gennem skakaraer af den traditionelle egyptiske reiki-master på udstillingen af æteriske olier i meditation.

Overnatning på dit hotel i Cairo.

(Måltider: Morgenmad og frokost)

8 dage Spirituel rejse til indre Egypten – Egypten spirituelle ture – Meditationsferie

Dag 3: Sakkara og Dahshur

Efter morgenmaden tager vi af sted for at udforske af Saqqara, hjemsted for trinpyramiden, der tilskrives kong Djoser. Oplev de stadig aktive helende energier fra det gamle Hospital i Saqqara.

Højdepunktet på vores dag vil være et besøg i det nyåbnede Serapeum, et enormt underjordisk kompleks, der indeholder kisterne til tyre, der er forbundet med Apis Bull-kulturen, der blev begravet i dem, som menes at være helende sted.

Moderne ægyptologer vil fortælle dig, at Trinpyramiden i Saqqara er den ældste kendte stenpyramide i verden. Men de fleste er ikke klar over den utrolige betydning, som dette gamle kompleks engang har haft for historiens mest avancerede healere. Dette er de samme healere, som “skrev bogen” til al mystisk skolelære spredt over hele Ægyptens Templer.

 • https://www.trinfinity8.com/rediscovering-the-healing-temples-of-saqqara/

Derefter rejser du til det gamle sted Dashur, hvor du besøger de røde og bøjede pyramider, der tilskrives kongen Sneferu. Titlen Sneferu oversættes som dobbelt harmoni og henviser til de forskellige toner i frekvens, som disse pyramider vibrerer med. du vil være guide til kollektivt at vække og aktivere energien i den røde pyramide, når vi går ind i resonanskamrene inden i.

8 dage Spirituel rejse til indre Egypten
Sakkara

Overnatning på dit hotel i Cairo.

(måltider: Morgenmad og frokost)

Dag 4: Sharm El Sheikh (Dykning og snorkel)

Tidlig morgen køres du til indenrigs lufthavn.
Afgang med flyet til Sharm El Sheikh. Ved ankomsten til Sharm El Sheikh lufthavn venter vores turguide på dig til dit hotel.

Der er mange muligheder for dykning, snorkling og nyd safari i ørkenen.

Det inkluderer en indledende genopfriskning eller starter til dykning for dem, der gerne vil prøve. Som i ovenstående sammensatte eksempel. Hver dag vil omfatte en morgen yoga og aften meditation (eller omvendt)

Overnatning på dit hotel i Sharm El Sheikh.

(Måltider: Morgenmad – Frokost – Middag)

8 dage Spirituel rejse til indre Egypten – Egypten spirituelle ture – Meditationsferie

Dag 5: (Valgfrit)

Din guide henter dig derefter kl. 22.30 for at starte transporten til St. Catherine (3 timer). Derefter begynder vi på vandreturen op ad Moses-bjergene fra klokken 02:00. Når toppen er nået, gør vi klar til natten

Campingplads natten over på Moses Mountain.

(Måltider: Morgenmad – Frokost – Middag)

Dag 6:

Din guide vil være klar tidligt til at starte vandringen ned fra Moses Mountain kl. 7:00.

Det næste stop er ved St. Catherine-klosteret, der identificeres som det mest legendariske kloster verden over. Sagnet om St. Catherine af Alexandria har mange historier, til sidst blev hun dræbt på ordre af kejseren på grund af sin nye tro. Denne tur indebærer en tidlig start og inkluderer en guidet tur i St. Katarinas kloster og stigende Sinai-bjerget. Det er en meget aktiv en-dages tur for kun de mere energiske rejsende. Vi begynder turen med St. Katarinas kloster, der turnerer med dets fascinerende grund og historiske skatte. Efter at have forladt St. Catherine’s kloster tager vi en picnic frokost og begynder vores opstigning på den gamle pilgrimsspor Mt. Sinai (bibelsk bjerg Horeb) kendt på arabisk som Jabel Musa (Moses bjerg). En to timers gang fører os til selve toppen, hvor vi hviler og indtager den vidunderlige og inspirerende udsigt.

(Måltider: Morgenmad – Frokost – Middag)

8 dage Spirituel rejse til indre Egypten

Når turen er afsluttet, transporteres du tilbage til dit hotel i Sharm El Sheikh.

Overnatning i Sharm El Sheikh.

Dag 7:

Efter morgenmaden skal du tjekke, så overfører vores repræsentant dig til Sharm El Sheikh indenrigs Lufthavn, Afgang med flyet til Kairo, ved Cairo Lufthavn venter vores egyptolog-guide dig, og han vil tage dig med på en tur gennem det magiske Cairo..

Vi besøger det gamle Kairo for at udforske de gamle og historiske steder, hvor vi besøger den gamle fæstning Babylon og den berømte Hanging Church, en af de ældste og smukkeste kristne kirker i hele Ægypten, der går tilbage til det 3. århundrede. Besøg også St. Sergius-kirken, som angiveligt er bygget oven på hulen, hvor Joseph, Mary og babyen Jesus gemte sig efter at have flygtet til Ægypten.

Derefter følger vi den historiske vækst i Cairo i den islamiske tid. Vi vil nyde en vandretur gennem den ældste velbevarede gade i Al-Moeze st. hvor vi skal føle de åndelige energier fra de historiske bygninger og arkitektoniske monumenter og integrere sig med den orientalske magi i atmosfæren. vi vil tage lidt tid på at besøge det lokale shoppingområde for noget detailterapisk egyptisk stil på det berømte Khan el Khalili markeder.

Derefter transporteres du til dit hotel i Cairo

Overnatning i Cairo

(Måltider: Morgenmad – Frokost)

Dag 8:

Efter morgenmaden møder du din personlige transferguide til Cairo Lufthavn for endelig afgang

(Måltider: Morgenmad)

8 dage Spirituel rejse til indre Egypten – Egypten spirituelle ture – Meditationsferie

Rundrejsen inkluderer:
 • Meet & Greet af vores repræsentanter
 • Indkvartering i 5 * hotel i Cairo 4 nætter på bed & breakfast
 • Indkvartering i 5 * hotel i Sharm El Sheikh 3 nætter alt inklusive.
 • Indenrigsflyvninger: Cairo / Sharm El Sheikh og Sharm El Sheikh / Cairo
 • Kundeservice tilgængelig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen
 • Al transport er privat, i top kvalitet køretøj og med aircondition.
 • Indkvartering i alle byer og mad inkluderet som angivet.
 • Privat flersproget Ægyptolog.  Alle ture og angivne adgangsbilletter er inkluderet i prisen
 • Alle serviceafgifter og skatter.
Rundrejsen inkluderer ikke:
 • Udenrigs flybilletter
 • Eventuelle ekstramateriale, der ikke er nævnt i rejseplanen
 • Indrejse visum til Ægypten – Vi kan hjælpe dig med at få dit visum ved ankomsten.
 • Personlige ting
 • Drikkepenge
8 dage Spirituel rejse til indre Egypten Prisen er ved minimum 5 personer
Regler for Børn under 12 år:  Halv pris
8 dage Spirituel rejse til indre Egypten

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating