Spirituelle rejser til det indre Egypten er lavet specielt for at hjælpe dig med at blive mere bevidst om dit eget indre selv og til at blive bevidst om at tilpasse samt fylde din krop, sind og ånd med energi. Egypten er et gammelt land fyldt med magi og mystik, og derfor ved vores erfarne turguider og spirituelle guider, hvordan man kan udnytte den gamle energi, for at give dig en oplevelse for livet og forynge din krop, sind og ånd, mens du rejser på en af vores spirituelle ture i Egypten
Vores spirituelle rundrejse har evnen til at ændre vores bevidsthed og bevidstheden hos de andre i vores liv.
Hvad vil Thoth have os til at lære.

8 dage Spirituel rejse til indre Egypten

 Vi har skræddersyet en spirituel rejse, der vil give dig mulighed for at genoprette forbindelsen til dit indre selv og guide dig til at opfylde dine største mål i livet, mens du rejser gennem de syv gamle hellige centre i Ægypten, der er forbundet til vores syv chakraer.  

Spirituel rejse Cairo-Hermopolis

Denne åndelige tur giver dig mulighed for at genoprette forbindelse til dit indre jeg og belyse din evige bevidsthed gennem de høje lys i de gamle ægyptiske byer.
Spirituel rejse til den hvide Ørken

Spirituel rejse til den hvide Ørken

Spirituel rejse til den hvide Ørken med Sfinks Rejser. Du bliver ophøjet og oplyst. Din lette krop og sjæl forankrer hele dit væsen. En smuk indre rejse.

Spirituel Rundrejse til det indre Egypten

Egypten, hvor det hele begyndte, det land, der er civilisationens vugge og bevidsthed på jorden. Her er Neteru (Ogdoaden) synlig og levende overalt. Under Spirituel Rundrejse til det indre Egypten, bringer vi den spirituelle, kulturelle og arkæologiske historie fra Ægypten til live.