Spirituel rejse Cairo-Hermopolis

Spirituel rejse Cairo-Hermopolis til hellige Egypten

Spirituel rejse Cairo-Hermopolis
Spirituel rejse Cairo-Hermopolis

De gamle egyptere så deres land som en hellig afspejling af himlen på jorden og opfattede Nilen som det jordiske spejl på Mælkevejen, den himmelske flod. Vi er opfordret til at tage på denne spirituelle tur for at tilpasse os til den guddommelige moder energi og for at vække vores enteriske magt og opleve den højere bevidsthed i det gamle Egypten.

Egypten spirituelle ture & Meditationsferie 

En række Egypts spirituelle ture, meditationsferier og personaliserede tjenester med Sfinks Rejser. Vores eksperter tager dig med på eventyr for at opleve en perfekt spirituelle ture i det hellige Egypten, der kombinerer enestående natur med historisk skønhed. Gennemse vores spirituelle ture og book de bedste meditationsferier for at opdage Egyptens gamle magiske steder.

Egypten Spirituelle ture & Meditationsferie er lavet specielt for at hjælpe dig med at blive mere bevidst om dit eget indre selv og til at blive bevidst om at tilpasse samt fylde din krop, sind og ånd med energi.

1 Nat på Hotel

 

 • Rundrejsen Højdepunkter:

Denne åndelige tur giver dig mulighed for at genoprette forbindelse til dit indre jeg og belyse din evige bevidsthed gennem de høje lys i de gamle ægyptiske byer.

 • Adgang til Kongens Afdeling for Den Store Pyramide.
 • Udforsk Mysteries of Ancient Hermopolis.
 • Verdensberømte Ægyptiske museum
 • Foredrag med Gamal Abdallah om chakraer, olier og helbredende aromaterapi.

Spirituel rejse Cairo-Hermopolis udflugt i detaljer:

Dag 1. København – Cairo – Indtjekning på hotellet

Ankomst til Cairo lufthavn, hvor du mødes med en af vores repræsentanter, som vil assistere dig, og derefter køres du til dit hotel.

Overnatning på hotellet.

Dag 2.

 • Det egyptiske museum og Giza Pyramider

Du vil udforske det ægyptiske museum og den fantastiske samling af kong Tutankhamen skatte samt tusinder af andre artefakter fra det gamle Ægypten (mere end 120.000 stykker fra den gamle ægyptiske civilisation)

Giza pyramider

Spirituel rejse Cairo-Hermopolis
Giza Pyramider

Efter frokost tager vi kursen mod Giza-platået for at besøge Giza pyramider (et af de 7 vidundere i den gamle verden) og Sfinks-gruppen, adgang til kongens kammer til den store pyramide.

Den sidste resterende vidunder om den antikke verden; i næsten 4000 år har den ekstraordinære form, upåklagelig geometri og den store hoveddel af Giza pyramider indbudt de åbenlyse spørgsmål: ‘Hvordan blev vi bygget, og hvorfor?’ Århundreder af forskning har givet os dele af svaret. Giza pyramider Bygget som massive graver efter faraoernes ordrer og blev konstrueret af arbejdsteams titusinder af stærke. I dag står de som en ærefrygtindgivende hyldest til det gamle Egyptems magt, organisering og resultater.

Derefter giver vi dig muligheden for at nyde 1 times forelæsning om chakraer, olier og helbredende aromaterapi.

Tjek in på dit hotel og overnatning i Cairo.

Dag 3

 • Hermopolis (Magna) – Bustur til El Minya / Tuna El Gabal & Ashmunein:

Efter morgenmaden kører vi til Hermopolis, som ligger i mellem Ægypten (400 km syd for Cairo), Hermopolis (Magna) var et stort kultcenter i Thoth. Thoth blev kaldt af grækerne “Hermes”. Det er fra dette navn for Thoth, at vi henter navnet på byen, der bogstaveligt betyder “byen Hermes”.

Hermopolis var den gamle hovedstad i den 15. øverste ægyptiske nome. Der er stadig bemærkelsesværdige rester af templer, der stammer fra Mellemøsten og Det Nye Kongerige. Rameses II byggede et tempel der med materialer, der stammer fra den forladte Akhetaten.

Du får chancen for at udforske landet Ogdoad, der regerede jorden i en guldalder. De døde derefter og drog afsted for at bo i Duaten eller underverdenen. Ogdoad var ansvarlig for strømmen af Nilen og solopgangen hver dag. Det blev sagt, at de hver dag frembragte lotus, der indeholdt solguden. Tuna El Gabal, hvor du kan se graven af Petosiris, Ibis-katakomberne og Isadora-graven (Denne grav går tilbage til det 2. århundrede e.Kr. og tilhører Isadora, der er kendt for sin skønhed i byen Hermopolis), Overnatter i El Minya.

Spirituel rejse Cairo-Hermopolis

Spirituel rejse Cairo-Hermopolis
Spirituel rejse Cairo-Hermopolis

Dag 4. Beni Hassan – Tel El Amarna / Bustur tilbage Cairo:

Tidligt om morgenen vil din rejseleder eskortere dig til Beni Hassan; hvor du kan se Bakhet III-graven (Bakhet III var guvernør for Oryx Nome), Khnumhotep-graven (Khnumhotep var guvernør under Amenemhat III i det 12. dynasti) og Khety-graven (den tilhører en guvernør i det 11. dynasti). Frokost på en lokal restaurant, fortsæt derefter til Tel El Amarna, hvor du kan se de nordlige grave, blandt andet Ahmose-graven og Huya-graven. Senere kører du tilbage til dit hotel i Kairo.

Overnatning på hotellet i Cairo

Dag 5: Sakkara og Dahshur

Efter morgenmaden tager vi af sted for at udforske af SaKKara, hjemsted for trinpyramiden, der tilskrives kong Djoser. Oplev de stadig aktive helende energier fra det gamle Hospital i Saqqara.

Højdepunktet på vores dag vil være et besøg i det nyåbnede Serapeum, et enormt underjordisk kompleks, der indeholder kisterne til tyre, der er forbundet med Apis Bull-kulturen, der blev begravet i dem, som menes at være helende sted.

Moderne ægyptologer vil fortælle dig, at Trinpyramiden i Saqqara er den ældste kendte stenpyramide i verden. Men de fleste er ikke klar over den utrolige betydning, som dette gamle kompleks engang har haft for historiens mest avancerede healere. Dette er de samme healere, som “skrev bogen” til al mystisk skolelære spredt over hele Ægyptens Templer.

 • https://www.trinfinity8.com/rediscovering-the-healing-temples-of-saqqara/

Derefter rejser du til det gamle sted Dashur, hvor du besøger de røde og bøjede pyramider, der tilskrives kongen Sneferu. Titlen Sneferu oversættes som dobbelt harmoni og henviser til de forskellige toner i frekvens, som disse pyramider vibrerer med. du vil være guide til kollektivt at vække og aktivere energien i den røde pyramide, når vi går ind i resonanskamrene inden i.

Cairo -Sakkara
Sakkara

Overnatning på dit hotel i Cairo.

Dag 6

. Hjemrejse

(måltider: Morgenmad og frokost)

Rundrejsen inkluderer:
 • Meet & Assist af vores repræsentanter
 • Indkvartering i 5 * hotel i Cairo nætter på bed & breakfast
 • Kundeservice tilgængelig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen
 • Al transport er privat, i top kvalitet køretøj og med aircondition.
 • Indkvartering i alle byer og mad inkluderet som angivet.
 • Privat flersproget Ægyptolog.  Alle ture og angivne adgangsbilletter er inkluderet i prisen
 • Alle serviceafgifter og skatter.
Rundrejsen inkluderer ikke:
 • Udenrigs flybilletter
 • Eventuelle ekstramateriale, der ikke er nævnt i rejseplanen
 • Indrejse visum til Ægypten – Vi kan hjælpe dig med at få dit visum ved ankomsten.
 • Personlige ting
 • Drikkepenge

Kontakt Os venligst via vores mail eller kontaktformular for pris på denne rejse.

 Prisen er ved minimum 4 personer

Spirituel rejse Cairo-Hermopolis

 

8 dage Spirituel rejse til indre Egypten

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating