Spirituel Rundrejse til det indre Egypten

Spirituel Rundrejse til det indre Egypten med dansktalende guide

Spirituel Rundrejse til det indre Ægypten
Spirituel Rundrejse til det indre Egypten

Spirituel Rundrejse til det indre Egypten er lavet specielt for at hjælpe dig med at blive mere bevidst om dit eget indre selv og til at blive bevidst om at tilpasse samt fylde din krop, sind og ånd med energi. Ægypten er et gammelt land fyldt med magi og mystik, og derfor ved vores erfarne turguider og spirituelle guider, hvordan man kan udnytte den gamle energi, for at give dig en oplevelse for livet og forynge din krop, sind og ånd, mens du rejser på en af vores spirituelle ture i Ægypten
Vores spirituelle rundrejse har evnen til at ændre vores bevidsthed og bevidstheden hos de andre i vores liv.
Hvad vil Thoth have os til at lære.

Spirituel Rundrejse til det indre Ægypten i detaljer:

1

Dag 1: Cairo – Aswan

Ankomst til Cairo lufthavn, hvor du mødes med en af vores repræsentanter og føres til Indenrigshallen for at flyve videre til Aswan. Ved ankomst til Aswan bliver du endnu en gang mødt af en af vores repræsentanter, som vil assistere dig, og derefter køres du til hotellet.

2

Dag 2: Aswan

Efter en tidlig morgenmad har vi et privat kanaliseringsbesøg til Philae Templet (øen Philae og det magtfulde Isis Tempel).

Isis er forbundet med de gamle ægypteres mest beundrede stjerne, Sirius. Når Sirius hvert år kom til syne over horisonten, var det ensbetydende med Nilens oversvømmelse, som efterlod enorme aflejringer af silt, der er den meget værdifulde sorte jord eller KMT (Khemit), som Ægypten blev opkaldt efter.

Træd ind i diamanten – et centralt rum inde i kernen af det levende hjerte i dit interne slot, det allerhelligste, som tillader dit væsen at være mættet med ren kærlighed og bevidsthed. Bad i de magiske farvande. Oplev Sirius, der er kendt som kilden til al gammel visdom og udformningen af Isis (kærlighedens og magiens gudinde).

Bagefter kommer vi tilbage på hotellet og om eftermiddagen nyder vi en felucca sejltur. Overnatning i Aswan.

3

Spirituel Rundrejse til det indre Egypten

Dag 3: Aswan – Kom Ombo – Edfu – Luxor

Efter morgenmad kører vi til Kom Ombo, hvor vi besøger templet, som var dedikeret til guderne Sobek og Haroeris (krokodilleguden Sobek og falkeguden Horus, den Ældre). Templet er dedikeret til at fordøje din frygt og vrede, og vi vil her drøfte naturens aspekter og vores kosmos repræsenteret ved Neteru og hvordan de har forbindelse med at vække vores sanser og hæve vores bevidsthedsniveau. Vi vil tale om de magtfulde indvielser, som engang blev praktiseret her, og hvordan vi kan indpasses i de dybsindige selvbemyndigelses lektioner, som oldtidens ægyptere oplevede her. Herefter kører vi videre til Edfu, hvor vi besøger templet, der er dedikeret til falkeguden Horus. Vi vil herefter fortsætte til Luxor, hvor vi vil tilbringe resten af aftenen samt overnatte.

4

Dag 4: Luxor

Spirituel Rundrejse til det indre Ægypten
Spirituel Rundrejse til det indre Ægypten

1. Chakra

Den Shakti hellige Kundalini vækkelse af Tantraens seksualitet og genfødsel vil ske her. Tænd den vitale dynamiske livskraft, der strømmer med kærlighed til Shaktis udnyttelse af intelligens og den instinktive seksualitets kreative kraft – den autentiske levemåde i guddommelig orgasmisk ekstase – blottet for skam og skyld og opløftende dig til glæde og lyksalighed gennem Kundalini helbredelse.

Efter morgenmaden kører vi til Vestbredden, hvor vi besøger Kongernes Dal, Hatshepsuts dødetempel samt Memnon Kolosserne.

Om eftermiddagen besøger vi Karnak Templet, der er verdens største tempel. En allé af sfinkser med vædder hoveder, fører os ind i det gigantiske kompleks, som omfatter templer, der er dedikeret til Amon Ra, en Neter der repræsenterer et aspekt eller stadie af Solen, Khonsu, der repræsenterer Månen, og Mout hustru til guden Amon Ra.

Kanalisering i Sekhmets Kapel, gudinden der repræsenterer de potente og rensende energi fra solen. Sekhmet personificerer solstrålerne, der giver den elektromagnetiske energi, der er nødvendig for at opretholde livet og jordens net. Som løvinde, symboliserer hun den magtfulde og vilde, men beskyttende kærlighed, der er beslægtet med den, som enhver mor har til sin baby. Sekhem betyder magt og Sekhmet er den elektriske gnist, der giver den nødvendige energi til at udføre det, som vi har fået at vide er mystiske, magiske og kraftfulde bedrifter, herunder helbredelse af den fysiske krop. Hun er livskraften.

Overnatning i Luxor

5
Spirituel Rundrejse til det indre Egypten

Dag 5: Luxor

Morgenmad og herefter 30 minutters meditation i et mødelokale eller i haven.

Den 4. Chakra.

Spirituel Rundrejse til det indre Ægypten
Spirituel Rundrejse til det indre Egypten

Om formiddagen besøger vi Dendera Templet (en privat krypt eller naos), som er dedikeret til Hathor (Het-Hert), som er den Netert der personificerer kærlighed, glæde, skønhed, seksualitet, harmoni, dans, musik og moderskab. Loftet i templet indeholder stjernekort samt en kopi af den berømte Dendera Zodiac (originalen kan ses på Louvre i Paris), som peger på oprindelsen af oldtidens astrologi og overlegne viden om vores kosmos.

Den 5. Chakra.

Herefter besøger vi Abydos (og dets Osireion). Den 5. Chakra. Osiris Templet og Osireion Templet.

Templet blev bygget af kong Seti I og er dedikeret til Osiris. Bag dette tempel ligger den megalitiske Osireion, og det er her, at flere skildringer af Livets Blomst kan ses på de store søjler. Lokale landsbyboere hævder, at det vand, der ophobes i denne struktur har værdifulde helbredende egenskaber.

Overnatning i Luxor

Spirituel Rundrejse til det indre Egypten
6

Dag 6: Luxor – Cairo

Efter morgenmad kører vi til Luxor lufthavn for at flyve til Cairo. Ved ankomst til Cairo, kører vi til dit hotel. Afhængigt af ankomsttidspunktet, vil der sent om aftenen være mulighed for at se et danseshow Sufi (Dervish) i El Guri, før gåturen på frilandsmuseum, der er på Moezz gaden og derefter middag (ikke inkluderet)

7
Spirituel Rundrejse til det indre Egypten

Dag 7: Cairo – El Minya

Spirituel Rundrejse til det indre Ægypten
Spirituel Rundrejse til det indre Egypten

Tidligt om morgenen kører vi til Al Ashmonin. Hermopolis (Magna) var et stort kultcenter til guden Thoth. Thoth blev af grækerne kaldt, “Hermes”, og det er fra dette navn til Thoth, at vi udleder navnet på byen, hvilket bogstaveligt betyder, “Hermes’ by”.

Vi vil besøge Hermopolis, der var den gamle hovedstad i det 15. Øvre ægyptiske Nome (provins). Herefter besøger vi Tell Al Amarna området. Tell Al Amarna var den by, som kætterkongen Akhenaton byggede som den nye hovedstad, der var dedikeret til hans nye religion, soldyrkelsen. Herefter er det tid til meditation, inden vi kører tilbage til Cairo.

Spirituel Rundrejse til det indre Egypten
8
Spirituel Rundrejse til det indre Egypten

Dag 8: Cairo

Tidligt om morgenen, før solopgang, vil vi bruge lidt tid på at meditere ved daggry.

Spirituel Rundrejse til det indre Ægypten
Spirituel Rundrejse til det indre Ægypten

den 6. chakra

Efter morgenmaden kører vi til Giza, hvor vi besøger pyramiderne, og får mulighed for at komme ind i Kheops pyramiden (den 7. chakra), og derefter går vi ned til Sfinksen (den 6. chakra), der er en kæmpe statue med løvekrop og menneskehoved.

Den 7. chakra

Herefter besøger vi et orientalsk olieværksted, hvor der holdes ca. 1 times foredrag om essenser, olier, aromaterapi, meditation og helbredelsen op gennem den 7. chakra, sammen med reiki mesteren for meditation.

Overnatning på hotellet.

9
Spirituel Rundrejse til det indre Egypten

Dag 9: Cairo – Alexandria

Vi bestiller en morgenmadspakke fra hotellet, da vi forlader hotellet tidligt, for at køre til Alexandria, Ægyptens næststørste by, hvor vi vil besøge Bibliotheca Alexandria, planetariet, samt videnskabs centret. Vi spiser frokost på en lokal restaurant (inkluderet).

10

Dag 10: Cairo

Vi spiser morgenmad, og herefter kører vi til Cairo Lufthavn for at flyve hjem.

Spirituel Rundrejse til det indre Egypten
Prisen er ved minimum 4 personer
Luxor templet

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating