Spirituel rejse til den hvide ørken & det Hellige Egypten

Privat Rundrejse med Dansktalende guide

Spirituel rejse til den hvide Ørken
Spirituel rejse til den hvide Ørken

Egypten spirituelle ture & Meditationsferier

Med mere end 8 millioner turist pr. År har Egypten forbløffende landskaber til at imponere selv for den mest erfarne rejsende, der vil tage din åndedrag væk. Egypten er berømt for sin fænomenale historie: Gamle pyramider og templer, der prikker Nilen, er der ingen steder i verden, ligesom Egypten. Fra de store pyramider til den fantastiske Røde Havskyst – der er utallige historiske og kulturelle seværdigheder at besøge. Men har du overvejet at vælge Egypten til din spirituelle feriepakke? Her er de bedste eventyrspakker at nyde i Egypten.

En række af Egypten spirituelle ture, meditationsferier og personaliserede tjenester med Sfinks Rejser. Vores eksperter tager dig med på eventyr for at opleve en perfekt spirituelle ture i det hellige Egypten, der kombinerer enestående natur med historisk skønhed. Gennemse vores spirituelle ture og book de bedste meditationsferier for at opdage Egyptens gamle magiske steder.

Spirituel rejse til den hvide Ørken & hellig Egypten i detaljer:

Dag 1 – Ankomst

Vores repræsentant vil møde dig i Cairo lufthavnen for at hjælpe dig gennem paskontrolformaliteter og udlevering af bagage. Fra lufthavnen transporteres du med vores private A / C-bil til dit hotel.

Tjek in på dit hotel og overnatning i Cairo.

Dag 2 –  Dashur (Røde Pyramide og bøjede pyramide)  & Sakkara (Trinpyramiden) –  Serapeum – Bahariya Oasen

Efter en tidlig morgenmad skal du rejse til det gamle sted i Dashur, hvor du besøger de røde og bøjede pyramider, der tilskrives kongen Sneferu. Titlen Sneferu oversættes som dobbelt harmoni og henviser til de forskellige toner i frekvens, som disse pyramider vibrerer med. Vores guide vil eskortere gruppen til kollektivt at vække og aktivere energien i den røde pyramide, når vi går ind i resonanskamrene inden i.

Spirituel rejse til den hvide Ørken, Dashur (Røde Pyramide og bøjede pyramide), Sakkara (Trinpyramiden – Serapeum – Unas Pyramide)

Derefter ad Sakkara, hjemsted for Trinpyramiden, der tilskrives kong Djoser. Oplev de stadig aktive helende energier fra det gamle Hospital i Sakkara. Du vil blive ledsaget på en udforskning af det område, der omgiver Pyramid of Wenis (Unas), der viser alle elementerne i antikke Per Neters eller energienheder.

Efter frokost vil vi nå højdepunktet på vores dag være et besøg i den nyåbnede Serapeum, et enormt underjordisk kompleks. Der indeholder kister fra de tyre, der er forbundet med Apis Tyregud-kulturen, der blev begravet i dem.

Spirituel rejse til den hvide Ørken & Bahariya Oasen (Gyldne mumier dal, Gamle graver, Varme kilder, hvide & sorte ørken)

Vi køre derefter til Bahariya Oasen, 225 km sydvest for Cairo. Bahariya Oasen er omgivet af sorte bakker, der består af jernholdigt kvartsit og dolorit. Bahariya Oasen er fyldt med mange kilder – hvoraf den mest berømte er en termisk kilde med medicinske og genoprettende egenskaber.

Traditionel musik er meget vigtig for Waḥātī-folket (som betyder “af oasen” på arabisk), der er efterkommere af gamle beduinske stammer og folk fra Nildalen, der kom til at bosætte sig i oasen. Traditionelle sange, der er sunget i landdistriktsstil, overføres fra generation til generation og vil blive delt med os her.

Spirituel rejse til den hvide Ørken
(Sakkara – Trinpyramiden)

Overnatning på Beshmo Lodge, Bahariya Oasis (morgenmad, frokost og middag inkluderet)

Spirituel rundrejse til den sorte og hvide ørken
DahsHur (Bøjede pyramide)

Spirituel rejse til den hvide Ørken


Dag 3 – Sortørken, Crystal Mountain og den hvide ørken

Efter morgenmaden kan du gå i gang med en safariudforskning af den sorte ørken, et område i Sahara-ørkenen. Den blev skabt af bjerge af sort basalt (bjergart) fra gamle vulkaner, der er slidt bort af tusinder af erosion. Det efterlader alt en rig mørk farve. Kombinationen af ​​de sorte sten, der dækker bakkerne sammen med den orange / okker jord i ørkenen giver dramatisk udsigt.

Bagefter kan du nyde en let frokost i ørkenen. Vores næste stop er Crystal Mountain, et sub vulkansk hvælv, fyldt med krystaller, der er resultatet af en hydrotermisk begivenhed, med smukke formationer og krystalskår spredt over hele området. Dette energiske område er et smukt sted at meditere. Opleve de magtfulde og helende energier i den Ægyptiske ørken. Du kan finde og samle krystaller, som du kan tage med dig hjem. Vi besøger en af ​​de varme kilder i det område, hvor du får mulighed for at gå ind i det mineralrige vand, fremragende til din hud!

Efter at have udforsket området, vil safari-jeeps transportere os til den fortryllende Hvide Ørken. Her midt i surrealistiske hvide kridtformationer, der er blevet forvitret af ørkenen i fascinerende former og former. Her vil vi oprette lejr. Man kan finde alle slags klippestejer og gamle skaller, der blev efterladt her fra en tid, hvor området var en gammel havbund. Efter at have været vidne til en spektakulær solnedgang kan du nyde en grillmiddag, musik og beduinfest omkring lejrbålet.

Denne aften vil vi guide dig gennem Majestæt i Planetary Stellar Chamber of Light og kosmisk bevidsthedsaktivering:

De vækkede stjernelys, multidimensionelle væsener og den stjernernes bevidsthedsenergi vil forbinde alle dine chakraer med stjernerne i Pleiaderne. Altars of Kauais 7 søstergudinde. Mælkevejen og Aurora Borealis. Disse justeringer tilslutter universets mikrokosmos og makrokosmos, der findes i hvert menneske og alt det der, ved at antænde din multidimensionelle roller inden for skabelsen.

Du er ophøjet og oplyst, når din lette krop skimrer.  Sjælens blanding og fusionering synergetisk og forankrer hele dit væsen til en højere vibrationsfrekvens. Den stjernebevidsthed vågner inde i dig og lader intet mellemrum mellem himmel og jord, når himlen og jorden samles som en.

Meditere i ørkenens tavshed og se den strålende visning af stjerner og månen. Langt fra lysene i enhver landsby, by eller by – inden du falder i søvn i dit valg af soveposer under stjernerne eller i et telt. Dette er et velkendt sted for UFO-observationer.

Campingplads natten over under stjernerne i den hvide ørken.
(morgenmad, frokost og middag inkluderet)

Den hvide ørken
Spirituel Rundrejse til den sorte & hvide Ørken (Den hvide ørken)

Spirituel rejse til den hvide Ørken, Dakhla og Kharga oasen

Dag 4 – Solopgang – El Dakhla og El Khaharga Oaser

Vågn op for at iagttage solopgangen med glød fra de hvide klippeformationer og gyldne ørkensand – en uforglemmelig og magisk oplevelse!

Efter morgenmaden køres du tilbage til landsbyen og køre ombord på vores næste køretøj for vores rejse til Khaharga Oasen, hvor vi stopper til frokost. Dette er kendt for sine helbredende egenskaber og placering på den tidlige Nile-flodslette, og dette er den største og mest moderne oase i ørkenen. Fortsæt ad Maritim Jolie Ville Kings Island Resort i Luxor, dit hjem de næste 2 nætter.

Temple of Hibis
Spirituel rejse til den hvide Ørken (Temple of Hibis- Kharga-oasen)

Egne arrangementer til middag.

Overnatning på Maritim Jolie Ville Kings Island Resort (morgenmad og frokost inkluderet)

Spirituel rejse til den hvide Ørken,Dendera  og Abydos

Dag 5 – Dendera  – Abydos templer

Efter morgenmaden køres du til Dendera for at besøge det utrolige Temple of Hathor, et sted, som Chris Dunn bemærkede, burde have været opført som et af vores verdens vidunderlige vidundere! Stjernekort, der er afbildet på lofterne i dette tempel, og kopien af ​​den berømte Dendera Zodiac (originalen vises i Louvre i Paris) peger på den antikke oprindelse til astrologi og overlegen viden om vores kosmos. Hathor (Het-Hert), Netert, der personificerede moderskab, skønhed, seksualitet, kærlighed, glæde, harmoni, dans og musik var ofte forbundet med planeten, Venus. Hun var kendt som Lady of the Stars og repræsenterede den nærende solføde af Solens stråler, der kræves til fødsel, vækst og fornyelse.

Genoplive din underbevidsthed indeni ved at forbinde dig med Hathors og din fødsel af glæde, lykke, overflod, manifestation og formål. Opløs din frygt, når du antænder dine guddommelighedskoder, der reflekterer denne himmel i din jord, og genføder verden over uendelige muligheder. Multidimensionalitet er forening af himlen på jorden. Du vil modtage downloads af Paradise Grids, Diamond Sacred Gaia-metrier og nøglekoder i overensstemmelse med din vibrationsfrekvens. Bringe en cirtrin sten, der aktiveres af den massive sorte kolonne i poolen.

Efter frokost kan du besøge det gamle pilgrimsrejsested Abydos, Osiris-templet og det meget gamle Osirieon-tempel.

Ved Seti I-templet, dedikeret til Osiris, vil vi diskutere symbolikken, når vi ser det mesterlige håndværk af de smukke skildringer, der dækker væggene. Bag dette tempel ligger den megalitiske Osirieon, der ligner daltemplet i Giza, som de oprindelige fortæller os, er 35.000-50.000 år gammel eller mere. Det er her, der kan ses flere afbildninger af livets blomst på de enorme søjler. Lokale landsbyboere hævder, at vandet, der samler sig i denne struktur, har værdifulde helbredende egenskaber.

Temple of Hathor
Spirituel Rundrejse til den sorte & hvide Ørken (Temple of Hathor – sydøst for Dendera)

Egne arrangementer til middag.

Overnatning på Maritim Jolie Ville Kings Island Resort (morgenmad og frokost inkluderet)

Spirituel rejse til den hvide Ørken, Karnak og Luxor templer

Dag 6 – Karnak og Luxor templer

Start denne utrolige dag med et solopgangsbesøg i Karnak Temple, verdens største tempel. Man kan aldrig have tid nok til fuldt ud at udforske alle rigdomme i Karnak, hvor vi tilbringer hele morgenen.

En avenue med slynger med sfinkshoveder fører os ind i det gigantiske kompleks, der inkluderer templer dedikeret til Amun, en Neter, der repræsenterer et aspekt eller etape af Solen, og Khonsu, der repræsenterer Månen.

Vi besøger det kraftfulde kapel Sekhmet, Neter, der repræsenterer solens kraftige og rensende energier. Sekhmet personificerer solstrålene, der leverer den elektromagnetiske energi, der kræves for at opretholde liv og jordens gitter. Som løvinde symboliserer hun den magtfulde og skarpe, men alligevel beskyttende kærlighed, der ligner en hvilken som helst mor. Sekhem, betyder magt og Sekhmet er den elektriske gnist, der giver den nødvendige energi til at udføre, hvad vi har fået at vide, er mystiske, magiske og magtfulde feats, inklusive heling af den fysiske krop. Hun er livskraften. Vær forberedt på at opleve en morgen, som du aldrig vil glemme!

Spirituel rejse til den hvide Ørken

Oplev den strålende puls med kraft og vibrationsoverførsler fra Sekmet, når hun giver dig et kraftigt gennemskinneligt utal af selvlysende farver og vibrationer i de nye Lemuria-frekvenser. Antænd et nyt kammer i hjertet, åbner og udvider dine helingsevner, når du begynder at huske, hvem du er.

Karnak-templet -Det magtfulde hellige geometriske design og naturlige elementer i selve arkitekturen har evnen til at transformere og hæve niveauer af bevidsthed og bevidsthed, når du går gennem dette og mange andre templer. Den Shakti hellige Kundalini-opvågning af Tantra-seksualitetsgenfødsel vil blive gjort her med vores guide. Antænd den livsvigtige dynamiske flow af livskraftstrøm med kærlighed til Shaktis udnyttelse af intelligens og kreativ kraft af instinktuel seksualitet – den autentiske måde at leve i guddommelig orgasmisk ekstase – blottet for skam og skyld og hæve dig til glæde og lykke gennem Kundalini helbredelse.

Spirituel rejse til den hvide Ørken

Efter 15 års intens undersøgelse kaldte Alchemist, R. A. Schwaller de Lubicz, Luxor Temple – The Temple of Man, i en bog, hvor man udforskede sammenhængen mellem den gamle Ægyptiske filosofi, spiritualitet, matematik og videnskab. Lubiczs teori om, at Luxor-templet var designet til at gentage alle aspekter af mennesket (krop, sind og ånd), er veldokumenteret og har fået støtte fra mange alternative Ægyptologer, såsom John Anthony West. Resten af ​​din aften er på fritiden.

Egne arrangementer til middag.

Overnatning på Maritim Jolie Ville Kings Island Resort (morgenmad inkluderet)
Karnak Tempel Luxor
Spirituel rejse til den hvide Ørken (Karnak Tempel Luxor)

Dag 7 – Kom Ombo-templet og Aswan

Vores første stop vil være på Kom Ombo, for at besøge de to templer dedikeret til krokodillen Neter, Sobek og Horus, den ældste. Som dette tempel er dedikeret til at fordøje din frygt og vrede, vil vi diskutere naturaspekterne og vores kosmos repræsenteret af Neteru og hvordan de relaterer til at vække vores sanser og hæve vores bevidsthedsniveauer. Vi vil tale om de magtfulde initiativer, der engang blev praktiseret her, og hvordan vi kan udnytte de dybe og selvstyrende lektioner, som de gamle har oplevet her. Du vil også have mulighed for at se skildringer af forskellige medicinske instrumenter og alkemisk helbredelse.

Tjek det luksuriøse 5-stjernede Helnan Hotel i Aswan

Der vil være tid til shopping på den verdensberømte Aswan Souks, kendt for deres tilbud af duftende krydderier, håndlavede genstande og smykker, tørklæder og farverige galabeyer.

Aswan Souk
Aswan Souk

Overnatning på Helnan Hotel, Aswan (Morgenmad og snacks inkluderet)

Spirituel rejse til den hvide Ørken, Den ufærdige obelisk, Isis-templet ved Philae

Dag 8 – Den ufærdige obelisk, Isis-templet ved Philae og flyvning til Cairo

Efter morgenmaden udforsker vi det berømte Aswan-stenbrud. Hjemsted for den 1.200 ton ubehandlede obelisk, som kun en håndfuld kraner overalt i verden kunne løfte i dag, og andre markante beviser for højere teknologier, der anvendes af de gamle Khemitians.

Den Ufuldendte Obelisk
Spirituel rejse til den hvide Ørken (Den Ufuldendte Obelisk)

Efter frokost tager vi en motorbåd til den fortryllende Ø Philae og det magtfulde Auset (Isis) tempel. Auset er forbundet med de mest antikke og ærbødige stjerne, Sirius. Den årlige stigning i Sirius var synonym med oversvømmelsen af ​​floden Nilen, som efterlod enorme forekomster af silt. Den meget værdifulde sorte jord eller KMT (Khemit), som Ægypten blev navngivet til. Hun er normalt afbildet iført trone eller magtsæde, der afspejler den meget gamle civilisations matriarkale karakter.

Spirituel rejse til den hvide Ørken – Egypten spirituelle ture

Vi vil guide dig gennem aktiveringen af ​​Diamond Consciousness:

Gå ind i diamanten – et centralt kammer inden i kernen i det levende hjerte i dit indre slot, det hellige af hellige, så du kan blive mættet med den rene kærlighedsbevidsthed. Bad i det magiske vand, når det bliver hældt over dig, inden for, over og under dig. Luksuriøst i dette kærlighedsfald; fastholde sin højere frekvens som dit lys af tempel, ashramen din komplicerede vibrationsfrekvens gendanner sin glans i ligevægt. Balance og symmetri af Isis. Oplev Sirius kendt som kilden til al gammel visdom og legemliggørelse af Isis (kærlighedens gudinde, himlen)

Når du har delt nogle af højdepunkterne på dette sted sammen, vil du have tid til at udforske dets fængslende vidundere på egen hånd, før du flyver tilbage til Cairo og tjekker ind på vores hotel i Giza.

Overnatning på Mena House Hotel Giza (morgenmad og middag)

Spirituel rejse til den hvide Ørken

Spirituel rejse til den hvide Ørken – Egypten spirituelle ture

Spirituel rejse til den hvide Ørken, Giza Pyramider og privat adgang mellem Sfinksens poter og ind i Kongens kammer i den store pyramide.


Dag 9 – G
iza Pyramider og privat adgang mellem Sfinksens poter og ind i Kongens kammer i den store pyramide.

Efter morgenmaden tager vi af sted for at udforske det verdensberømte Giza Plateau. Efter et besøg for at se den megalitiske konstruktion af det meget gamle Valley Temple. Vi har vores første private indgang – mellem Tefnut-poterne (Sfinksen). Vi vil have mulighed for at meditere sammen her på en af ​​de mest magtfulde portaler på jorden! Vi aktiverer diamantbevidstheden, der indeholder planen for din guddommelige masterplan: Hele din hukommelse af din frekvensresonans bæres inden i dit DNA, der pulserer med i din lyssøjle. Din kosmiske spredestang, også kendt som din rygsøjle. Når du giver Sfinksen en multidimensionel opdatering af hvor du befinder dig i dette øjeblik i det evige nu med din vibrerende frekvens. Sfinksen vil sammenligne dette med dets gemte information om hele din ”eksistensvibration”, der giver dig indviklede frekvenser og energier. Hjælper dig med at opfylde dit livs formål med en specialfremstillet frekvens diamant download tiltrækker de perfekte oplevelser, muligheder, steder og guddommelige sjæle / mennesker til dig

Vi vil også have tid til at udforske området og se beviset på vanderosion. Som geolog, Robert Schoch fortæller os, var forårsaget af regn, der peltede mod kalkstenens indhegning i mange århundreder. Dette hjælper med at bekræfte Hakims lære om, at hun – Tefnut, er mindst 32.000 år gammel eller ældre!

Dernæst har vi muligheden for at komme ind i Kongekammeret for Den Store Pyramide. Vores guide vil hjælpe jer med at opnå tonen med resonans med den meget krystalliserede granit af kammervæggene og “resonansboks” under en lyd aktivering.

Spirituel rejse til den hvide Ørken – Egypten spirituelle ture

Memphis Sfinksen
Spirituel rejse til den hvide Ørken (Memphis Sfinksen)

Afskedsmiddag

Overnatning på Mena House Hotel, Giza (overnatning og middag)

Dag 10 Cairo Afgang

Efter morgenmaden bliver du transporteret til lufthavnen for at fortsætte med fly eller fortsætte på de valgfri ekstra dage

Kontakt Os venligst på vores mail eller vores kontakt formular for pris på denne rundrejse.

Spirituel rejse til den hvide Ørken Prisen er ved minimum 4 personer
Dansktalende guide i Egypten

Sfinks Rejser står for at gennemføre alle vores kulturelle udflugter, rundrejser og Nilkrydstogt med en faglig dygtig dansktalende guide & egyptolog. Vores dansktalende guide i Egypten har læst til turismen & egyptologi i 4 år på universitetet. De er godkendte hos de ægyptiske myndigheder og har også en licence fra ministeriet af turismen.

Spirituel rejse til den hvide Ørken

Spirituel rejse til den hvide Ørken
Den hvide ørken
Spirituel rundrejse til den sorte og hvide ørken
Sfinxen Memphis
Cairo - Nilkrydstogt - Hurghada 10 dage
Spirituel rejse til den hvide Ørken

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating