Sejltur til botaniske have og skt. Simon klosteret i Aswan

Sejltur til botaniske have og skt. Simon klosteret

Sejltur til botaniske haven og skt. Simon klosteret
Sejltur til botaniske have og skt. Simon klosteret i detaljer:

Vores guide vil hente dig direkte fra dit hotel eller dit skib i Aswan til din Felukka sejlads, så begynder din Sejltur til botaniske haven og skt. Simon klosteret.

Felukka er en traditionel træ sejlbåd, der bruges især langs Nilen i Ægypten, der består af en latinersejl eller trekantet sejl. Felucca kan måle op til 12-13 meter og afhænger meget af vinden, da de ikke er udstyret med motorer.

Nyd din Felucca Sejlads i Aswan på Nilen i felucca, mens du sejler til botaniske haven og skt. Simon klosteret.

Botanisk have Aswan

Den botaniske have eller Kitcheners Ø er kendt for sine sjældne planter, der blev importeret fra hele Verden, da I år 1899 brugte Lord Kitchener denne Ø for at være et sted, hvor hans soladter kan hvile og kalde det Herrens hus.Kort efter han forlod øen blev den givet tilbage til vandingsministeriet og blev derefter kendt som Kongens ø. Siden 1928 har irrigationsministeriet omdannet øen til at have træer fra de 5 kontinenter.

Øen er kendt for sin have og de eksotiske planter, som Kitchener plantede der, og som fortsætter med at blomstre i dag.

Den bedste måde at se øen på uden at gå masser er at gå ind i hovedindgangen og gå på øens fulde længde, indtil du når sydspidsen og booke en felucca derfra og bede kaptajnen om at vente på dig på den anden ende. Den botaniske ø Aswan er opdelt i 27 firkanter med lodrette og vandrette stier, der skærer hinanden og gør det som et skakbræt. Det er en fantastisk oplevelse at udforske denne ø og alt hvad den har at byde på.
Der er en lang række plantager og træer på øen. Nogle af dem blev naturligt fundet på øen, før den blev omdannet til en botanisk ø, og andre er bragt ind. Der er et antal sjældne palmer, såsom Royal Palm Tree, Sabal Palm Tree og Phonic Pam træ.

Skt. Simon klosteret Aswan

Skt. Simeon Klosteret
Skt. Simeon Klosteret

Sejltur til botaniske have og skt. Simon klosteret udflugt

Skt. Simeon Klosteret er en koptisk kloster fra det 6. århundrede, der var tidligere dedikeret til Anba Hadra, som var en tidligere biskop af Syene (nu Aswan) fra det 4. århundrede. Senere blev klosteret kaldt Skt. Simon efter Anba Samaan eller Simon, der var en koptisk helgen, kendt som Simon Garveren eller Simon skomageren, der levede i slutningen af det 10. århundrede.

Dette navn blev overtaget af arkæologer og rejsende til den forfaldne kloster.

Det fæstningslignende kloster fra det 7. århundrede i St Simeon blev først dedikeret til den lokale helgen Anba Hedra, som afsatte sig verden på sin bryllupsdag. Det blev genopbygget i det 10. århundrede og dedikeret til St Simeon. Herfra rejste munkene ind i Nubia i håb om at konvertere nubianerne til kristendommen. For at komme dertil, tage en privat båd over Nilen, gå derefter op ad (for det meste brolagt) ørkenspor eller leje en kamel for at tage dig op.
Omgivet af ørkensand blev klosteret bygget i to niveauer – det nederste niveau af sten og det øverste niveau af muddersten – omgivet af 10 m høje mure. I sin højde kan klosteret have op til 1000 munke, men det blev delvist ødelagt af tropperne fra Saladin (Salah Ad Din) i 1173. Basilikaen har spor af fresker. Cellerne har stadig deres mastaba (bænk) senge. Det sidste værelse til højre inkluderer graffiti fra muslimske pilgrimme, der opholdt sig her på vej til Mekka.

Prisen er ved min. 4 personer

Kitchener’s Island
Kitchener’s Island

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating