Snorkleudflugt til Mahmya-øen Hurghada

Snorkleudflugt til Mahmya-øen Hurghada

Bådtur til Mahmya-øen Hurghada

Snorkleudflugt til Mahmya
Snorkleudflugt til Mahmya

Mahmya Island Hurghada

Røde Havs undersøiske økosystem er hjemsted for over 300 arter af koraller og 1200 arter af fisk, hvoraf 10% findes intet andet sted i verden. Spinner delfiner, dugongs, skildpadder, mantas og hajer er blot nogle af de marine arter, der kalder disse farvande hjem. Der er en række rev, øer og kystregioner, som er beskyttede områder og nationalparker blandet andet Giftun øen.

Giftun øen

Mahmya Island i Hurghada eller Mahmya-øen er et af disse beskyttede områder, der ligger midten af Det Røde Hav ved udkanten af Giftun øen knap 30 minutter sejltur fra Hurghada. Den hvide strand på øen inviterer dig til at slappe af, god mad og underholdning sikrer en uforglemmelig dag i dette paradis. En åben buffet på øen muliggør omfattende festmåltid, Røde Hav altid i direkte syn. Fra alle steder på øen har du en ubegrænset udsigt over det smukke Røde Hav ud for Hurghada med sine mægtige bjerge i baggrunden – en storslået natur! Vandet direkte ved dine fødder er lavet til lange snorkleture på førsteklasses snorkelsteder. Forundre dig over de utallige fiskearter, du støder på i havet, forskellige typer koraller og et mangfoldigt undervandslandskab, der helt sikkert gør omgivelserne i Mahmya Island på Giftun øen unikke. Turen til Mahmya Island Hurghada er det ideelle sted at slappe af og slappe af.

Båd til Mahmya island Hurghada i detaljer:

Vi henter dig til vores Snorkleudflugt til Mahmya direkte fra din hotel dør om morgenen, hvor vores rejseleder vil bære et skilt med dit navn på, i hånden. Han vil køre dig til Marinen af Mahmya-øen i Hurghada, hvor du vil stige ombord på båden til Mahmya Island, den paradisiske ø. Hvis du er heldig kan du se delfiner lege i vandet, eller endda eskortere din båd under Snorkleudflugt til Mahmya

Sejltur til Mahmya-øen Hurghada

Når du ankommer til stranden på Mahmya, får du tildelt en solseng under en parasol, og det er nu tid til at slappe af! Under Snorkleudflugt til Mahmya, nyd bare stilheden, lyden fra bølgernes stille skvulpen, fuglefløjt og vinden i palmerne og læg verden bag dig. Du kan også bare tage din maske og din snorkel på, hoppe i vandet og oplev koralrevene tæt på kysten, og møde Nemo og alle hans venner.

Hvis du ønsker at opleve mere af Rødehavets marine liv under Snorkleudflugt , vil vi sejle længere ud med båd til et af regionens bedste snorkle steder, hvor du vil opleve smukke koraller, myriader af eksotiske fisk, og en del andre undersøiske dyr og planter.

Snorkleudflugt til Mahmya
Snorkleudflugt til Mahmya
Hurghada Mahmya Island

Når du kommer tilbage til stranden, vil du spise en delikat frokost, hvor Hurghada Mahmya Island inviterer dig til god mad, en åben buffet på øen, der muliggør omfattende festmåltid, Røde Hav altid i direkte syn. Forskellige salater, inklusive Tahina, Cole Slaw, Calamari og andre, serveres efterfulgt af en rig hovedret. Her kan du få kød, fisk, grøntsager, ris og pasta alt efter, som du foretrækker det. Spise a la carte er også muligt.

Snorkleudflugt til Mahmya
Snorkleudflugt til Mahmya

I øbaren kan du nyde et bredt udvalg af forskellige cocktails. Den spektakulære udsigt, der åbner op fra øen til Røde Hav, er betagende og uforlignelig.og bagefter kan du igen nyde at solbade eller svømme. Hvis du har lyst, kan du leje en såkaldt SEA-SPI; hvilket er et miljøvenligt motoriseret fartøj, enten til en eller to personer (tvillinge-model), som tillader dig at ligge og slappe af på vandet, og samtidig observere den undersøiske verden, gennem dens glasbund.

Vi vil returnere til hotellet sent om eftermiddagen.

NB! Børn op til 3 år – gratis; børn op til 12 år – 285,- DKK

Prisen inkluderer:

Transport fra/til dit hotel i førsteklasses køretøjer med A/C

Båd transport til Mahmya og tilbage

Solseng og parasol

Snorkeltur med båd til et koralrev tæt på Mahmyas kyst

Snorkleudstyr

Guide assistance

Frokost på øens restaurant (buffet)

Prisen inkluderer ikke:

Drikkepenge til chauffører og guider

Personlige ejendele, måltider, drikkevarer eller ydelser, som ikke er nævnt

Visum

Yderligere aktiviteter, der kan tilbydes på øen:

  • Leje af SEA-SPI
  • Pedicure hos de små Garra Rufa fisk

Snorkleudflugt til Mahmya

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating