Hurghada Katamaran udflugt

Hurghada Glasbåd

Katamaran udflugt
Katamaran udflugt

Røde Havs undersøiske økosystem er hjemsted for over 300 arter af koraller og 1200 arter af fisk, hvoraf 10% findes intet andet sted i verden. Spinner delfiner, dugongs, skildpadder, mantas og hajer er blot nogle af de marine arter, der kalder disse farvande hjem. Der er en række rev, øer og kystregioner, som er beskyttede områder og nationalparker.

Udforsk det smukke Røde Hav, der omgiver Hurghada, og se efter delfiner, stråler, skildpadder og masser af smukke fisk. Dette kun gennem bådtur fra glasbunden fra Hurghada.
Nyd det krystalklare, varme vand i Røde Hav, der møder Hurghadas gyldne strande. Hjem til en massiv vifte af dyreliv og smukke koralrev. Du får chancen for at se skildpadder, delfiner, stråler og et antal smukt farvede fisk.

Katamaran udflugt Højdepunkter:

Se verden under vandet uden at blive våd
Alle adgangsgebyrer er inkluderet
Gratis afhentning og aflevering af hotel inkluderet

Hurghada Katamaran udflugt i detaljer:

Vi henter dig til Hurghada Katamaran Udflugt eller glasbåden direkte fra din hotel dør i Hurghada om morgenen, hvor vores rejseleder vil bære et skilt med dit navn på, i hånden. Derefter kører vi dig til marinaen, hvorfra du vil starte din tur på en moderne katamaran med panoramavinduer i skroget.

Vi vil give dig et helt nyt perspektiv på det farverige hav liv. Enorme fiskeskoler, farverige fisk og forskellige koralrev er en af ​​egenskaberne ved det smukke Røde Hav.

 Glasbåd Udflugt

Hurghada glasbåd eller Katamaranen vil sejle dig til et af koralrevene i Det Røde Hav, foran den Egyptiske kystlinje, hvor du igennem de store panoramavinduer 1,5 m under havets overflade, har muligheden for at opleve det vidunderlige marine liv nedenunder, uden at du behøver at svømme, snorkle eller dykke selv. Selv hvis du gerne vil sidde mageligt i salonen er det intet problem! På store skærme vil vi vise dig Rødehavets undersøiske verden, mens du slapper af med din drink.

Katamaran udflugt
Katamaran udflugt – Hurghada

Under Udflugt vil vi også give dig mulighed for at opleve den undersøiske verden selv, og vi sejler hen til et smukt rev, hvor du kan svømme og snorkle. Du vil forundres over Rødehavets biologiske mangfoldighed, smukke koraller og alle former for eksotiske fisk. Hvis vi er heldige, kan det være at delfinerne kommer på besøg.

Vi vil returnere til hotellet om eftermiddagen.

Udflugt sikkerhed

Din sikkerhed er naturligvis højeste prioritet.

Med teamet af denne behagelige glasbåd kan du opdage Røde Hav med hele familien.

NB! Børn op til 3 år – gratis; børn op til 12 år – 112,- DKK

Turen passer til hele familien, denne tur garanterer at holde hele familien underholdt fra de yngste børn til mor og far. Den moderne, rene og komfortable båd i glasbund tilbyder en stor glasbund for gæster til komfortable steder rundt, når de føres til de bedste steder omkring Hurghada for at udforske den travle verden under bølgerne.

Prisen inkluderer:

  • Transport fra/til dit hotel i førsteklasses køretøjer med A/C
  • Katamaran udflugt
  • Snorkleudstyr
  • Snacks

Prisen inkluderer ikke:

  • Drikkepenge til chauffører, guider og instruktører
  • Personlige ejendele, måltider, drikkevarer eller ydelser, som ikke er nævnt
  • Visum
Katamaran udflugt
Katamaran udflugt
Katamaran udflugt

Tour Reviews

juni 18, 2017

Super udflugter

Turen i catamaran ud fra Hurgada var ligeledes perfekt især fordi man både fik mulighed for at se fiskene fra bunden af båden og snorkle. Vi gjorde stop efter ca 15 min sejlads og gik ned i bunden af båden, hvor man her kunne se hele undervandslivet uden at blive våd (perfekt hvis man ikke bryder sig om at snorkle)
Derefter sejlede vi lidt længere og gjorde et stop til – på ca 1,5 time. Her kunne man snorkle langs revet (rigtig fint sted med fisk og koraller) eller nyde solen/skyggen.

Vil helt sikkert anbefale sfinks rejser til alle som skal til Egypten – billige priser, fede ture og god korrespondence med Nadar, man føler sig i trykke hænder

Leave a Review

Rating