Felukka sejlads på Nilen Aswan

Felukka sejltur på Nilen Aswan

Felukka sejltur på Nilen
Felukka sejlads på Nilen

Felucca

En felucca er en traditionel træsejlbåd, der bruges i det østlige Middelhav – inklusive omkring Malta og Tunesien – i Egypten og Sudan (især langs Nilen og i beskyttede farvande i Rødehavet) og også i Irak. Riggen består af et eller to sejler med sejlads. De er normalt i stand til at gå om bord på ti passagerer, og besætningen består af to eller tre personer.

Felucca Aswan

På trods af tilgængeligheden af motorbåde og færger er feluccas stadig i aktiv brug som et transportmiddel i Nile-tilstødende byer som Aswan eller Luxor. Felucca er især populære blandt turister, der kan nyde en roligere og roligere stemning, end motorbåde har at byde på.

Felukka sejlads på Nilen udflugten i detaljer:

Vores guide vil hente dig direkte fra dit hotel eller dit skib i Aswan til din Felukka sejlads. Den er en traditionel træ sejlbåd, der bruges især langs Nilen i Ægypten, der består af en latinersejl eller trekantet sejl. Felucca kan måle op til 12-13 meter og afhænger meget af vinden, da de ikke er udstyret med motorer.

Nyd din Felucca Sejlads i Aswan på Nilen i felucca i ca. en times tid, mens du sejle omkring Elephantine-Øen og besøge den botaniske have, der er kendt for sine sjældne planter, der blev importeret fra hele Verden, da I år 1899 brugte Lord Kitchener denne Ø for at være et sted, hvor hans soldater kan hvile og kalde det Herrens hus, Skt. Simeon Klosteret, Ædels Graver og mange flere. Du kan også nå at besøge Den Nubiske landsby i nærheden af Aswan.

Felukka sejltur på Nilen

Hvis du søger eksotiske eventyr, vil en felucca sejltur på Nilen være dit bedste valg i Aswan, Hvor du kan sejle hele dagen i øhavet. At sejle med en gammel Ægyptisk båd, der er noget anderledes end man lige tror. at nyde sejlturen mens båden glider på Nilen

Derfra vil du sejle tilbage til dit hotel eller dit skib.

Prisen er ved min. 4 personer

Felukka sejlads på Nilen

Felukka sejlads på Nilen med dansk guide

Felukka sejlads på Nilen Aswan

Nyd solnedgangstiden i en traditionel felukka sejlads tur på Nilen i Aswan. Nyd en fantastisk sejleoplevelse, når du sejler rundt på Elephantine Island og besøger den berømte botaniske have i Aswan.
Oplev fred og ro i Nilen vandet, der har været livsgrundlaget i Egypten siden faraoniske tider. Nyd en kølig drink, når du blidt glider ned ad floden. Båden sejler til Aswan Botanical Garden “Lord Kitchener’s Island”. Øen blev givet til Lord Horatio Kitchener i 1890’erne, da han var kommandør for den egyptiske hær. Efterladt hans lidenskab for smukke palmer og planter gjorde Lord Kitchener hele øen til en fantastisk botanisk have og importerede planter fra Fjernøsten, Indien og dele af Afrika. Dækkende 6,8 hektar viste det sig at være et paradis for eksotiske træer og planter i omhyggeligt haver med udsigt over gangbroer. Det overgik senere til den egyptiske regerings ejendom og blev brugt som en forskningsstation til undersøgelse af forskellige fødevarer og kontante afgrøder. Nyd at gå mellem det majestætiske kongelige palmetræ, Sabal-palmetræet, det foniske Pam-træ, Ficus-træer og de smukke bougainvillea-træer. Tag din tur tilbage og se, at solen går langsomt ned over træerne på den botaniske ø, den nærliggende elefantiske ø , og Aswan-adelsgravene med fantastisk refleksion af en sandklit over Nilen. Tilbage til Nilsiden og overfør derefter til dit hotel i Aswan.

Felukka sejltur på Nilen Aswan
Felukka sejltur på Nilen Aswan
Felucca sejltur på Nilen Aswan Højdepunkter:

Romantisk oplevelse, perfekt til par
Ideelt valg til familier
Valg af morgen- eller eftermiddagsafgang
Anført af en kvalificeret egyptolog

Sejlturen inkluderer:

Hotel afhentning og aflevering
Sejltur i mere end 1 time
Kvalificeret egyptologguide
Flaskevand under din rejse
Alle serviceafgifter og skatter
Adndgang / optagelse – Aswan botaniske have

Hvad er ikke inkluderet?
Personlige udgifter
drikkepenge

Elephantine øen Aswan

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating