Bådtur til Hurghada Dolphin House 

Snorkleudflugt til Dolphin House
Snorkleudflugt til Dolphin House

Snorkleudflugt til Dolphin House

Røde Havs undersøiske økosystem er hjemsted for over 300 arter af koraller og 1200 arter af fisk, hvoraf 10% findes intet andet sted i verden. Spinner delfiner, dugongs, skildpadder, mantas og hajer er blot nogle af de marine arter, der kalder disse farvande hjem. Der er en række rev, øer og kystregioner, som er beskyttede områder og nationalparker.

Hurghada Dolphin House bådtur i detaljer:

Vi henter dig til Snorkleudflugt til Dolphin House direkte fra din hotel dør i Hurghada om morgenen, hvor vores rejseleder vil bære et skilt med dit navn på, i hånden. Derefter kører vi dig til din båd, hvor du vil tilbringe halvanden time med solbadning og afslapning, indtil vi ankommer til et vidunderligt sted, som kaldes Hurghada Dolphin House, som er kendt for at være hjem for et stort antal delfiner. Hvis du er heldig, kan du opleve disse fascinerende og ekstremt intelligente dyr lege i vandet og eskortere din båd. Hvis vejret tillader det, har du desuden mulighed for, at hoppe i vandet og lege med dem!

Snorkleudflugt til Dolphin House
Snorkleudflugt til Dolphin House

Bådtur Hurghada

Natur samt delfiner i deres naturlige omgivelser. Det betyder, at de lever frit og ikke i en pool, hvor de bliver kontrolleret og måske trænet af mennesker; så her kan du observere deres normale, frivillige adfærd, og hvis de vælger at komme til dig og lege med dig, sker det på basis af deres egen fri vilje. Dette betyder at du kan opleve den rene

Snorkleudflugt til Dolphin house
Snorkleudflugt til Dolphin house – Hurghada

Natur, når den er bedst, og du kan få en værdifuld og unik oplevelse. Det betyder dog også, at ingen kan love, at du kommer til at se delfinerne, da det er op til dem at slutte sig til os – eller ej. Vær venligst opmærksom på, at hvis vejrforholdene ikke er gode, finder du dem måske ikke. Dog er chancen for at møde delfiner op til 90 procent.

Under alle omstændigheder er dette område ideel for snorkling og du kan opleve smukke koraller, et væld af eksotiske fisk og mange undersøiske dyr og planter – men ikke så mange turister. Vi gør i alt tre stop på forskellige steder, hvor du kan svømme og udforske den undersøiske verden ved at snorkle; ved frokosttid tilbyder vi dig en lille buffet ombord.

 

Hvis du er interesseret i at dykke, kan vi arrangere en professionel instruktør for en prøvetime; venligst informer os om dette på forhånd.

Vi vil returnere til hotellet sent om eftermiddagen.

Snorkleudflugt til Dolphin Hurghada house passer til hele familien. Denne bådtur garanterer at holde hele familien underholdt fra de yngste børn til mor og far.

Snorkleudflugt til Dolphin house sikkerhed

Din Sikkerhed er naturligvis højeste prioritet.

Med teamet af denne behagelige katamaran kan du opdage Røde Hav med hele familien.

NB! Børn op til 3 år – gratis; børn op til 12 år – 100,- DKK

Prisen inkluderer:

  • Transport fra/til dit hotel i førsteklasses køretøjer med A/C
  • Snorkletur med båd med i alt tre stop
  • Snorkleudstyr
  • Guide assistance
  • Frokost ombord på båden

Prisen inkluderer ikke:

  • Drikkepenge til chauffører og guider
  • Personlige ejendele, måltider, drikkevarer eller ydelser, som ikke er nævnt
  • Visum

Snorkleudflugt til Dolphin House

Tour Reviews

juni 18, 2017

Tur med Sfinks rejser

☺ Så udflugt til Dolphin House hvor vi sejlede med delfinerne og svømmedede med de skønneste fisk.

Leave a Review

Rating