Andre udflugter

Mens du nyder din ferie i Hurghada sammen med dine venner eller familie, vil vi gerne tilbyde dig andre udflugter. En byrundtur, hvor vi vil vise dig byens historie, skønhed og magi. En uforglemmelig og sjov dag sammen med familien, hvor de unge vil hygge sig i det største vandland ved det Røde Hav, ellers vil vi forkæler dig med et turkisk bad og lækker helkrops massage.

Byrundtur i Hurghada

Er det din første gang i Hurghada, vil vi gerne tilbyde denne byrundtur, hvor vi vil vise dig byens historie, skønhed og magi. Den gamle fiskebydel med de gamle huse og traditionelle folk og den moderne marina med luksuslejligheder. Oplev den ægyptiske stil med handel i den gamle basar, den gamle havn, hvor man bygger både, fiskemarkedet, domkirken og byens største moské.

Jungle Aqua Park

Hvis du vil tilbringe en uforglemmelig dag sammen med familien, hvor de unge vil hygge sig og være glade, så kom med og få en rigtig sjov dag i det største vandland ved det Røde Hav. Du vil ikke have, at dine børn skal gå glip af dette.

Tyrkisk bad – Hamam & SPA

Selvom vi er i Ægypten, kan du stadig finde et typisk tyrkisk bad her i Hurghada. Hvis du gerne vil forkæle dig selv og nyde en afslappende og lækker helkrops massage, så bestil denne oplevelse.