This post is also available in: Deutsch English

Katamaran udflugt

Katamaran udflugt
Katamaran udflugt

Katamaran udflugt i detaljer:

Vi henter dig til Katamaran Udflugt direkte fra din hotel dør i Hurghada om morgenen, hvor vores rejseleder vil bære et skilt med dit navn på, i hånden. Derefter kører vi dig til marinaen, hvorfra du vil starte din tur på en moderne katamaran med panoramavinduer i skroget.

Katamaranen vil sejle dig til et af koralrevene i Det Røde Hav, foran den Ægyptiske kystlinje, hvor du igennem de store panoramavinduer 1,5 m under havets overflade, har muligheden for at opleve det vidunderlige marine liv nedenunder, uden at du behøver at svømme, snorkle eller dykke selv. Selv hvis du gerne vil sidde mageligt i salonen er det intet problem! På store skærme vil vi vise dig Rødehavets undersøiske verden, mens du slapper af med din drink.

Under Katamaran Udflugt vil vi også give dig mulighed for at opleve den undersøiske verden selv, og vi sejler hen til et smukt rev, hvor du kan svømme og snorkle. Du vil forundres over Rødehavets biologiske mangfoldighed, smukke koraller og alle former for eksotiske fisk. Hvis vi er heldige, kan det være at delfinerne kommer på besøg.

Vi vil returnere til hotellet om eftermiddagen.

 

NB! Børn op til 3 år – gratis; børn op til 12 år – 112,- DKK

Prisen inkluderer:

  • Transport fra/til dit hotel i førsteklasses køretøjer med A/C
  • Katamaran udflugt
  • Snorkleudstyr
  • Snacks

Prisen inkluderer ikke:

  • Drikkepenge til chauffører, guider og instruktører
  • Personlige ejendele, måltider, drikkevarer eller ydelser, som ikke er nævnt
  • Visum

This post is also available in: Deutsch English

This post is also available in: Deutsch English

“>http://

This post is also available in: Deutsch English

Katamaran udflugt
Katamaran udflugt
Katamaran udflugt

Tour Reviews

juni 18, 2017

Super udflugter

Turen i catamaran ud fra Hurgada var ligeledes perfekt især fordi man både fik mulighed for at se fiskene fra bunden af båden og snorkle. Vi gjorde stop efter ca 15 min sejlads og gik ned i bunden af båden, hvor man her kunne se hele undervandslivet uden at blive våd (perfekt hvis man ikke bryder sig om at snorkle)
Derefter sejlede vi lidt længere og gjorde et stop til – på ca 1,5 time. Her kunne man snorkle langs revet (rigtig fint sted med fisk og koraller) eller nyde solen/skyggen.

Vil helt sikkert anbefale sfinks rejser til alle som skal til Egypten – billige priser, fede ture og god korrespondence med Nadar, man føler sig i trykke hænder

Leave a Review

Rating