Hurghada Ørken Jeep Safari

Super Safari
Super Safari

Unik eventyr i den arabiske ørken eller den østlige ørken, at køre med 4 * 4 jeep safari, og på ATV, kamelridning og orientalske show Mange fotostop for Mirage og Røde Hav Bjerge Grillmad Shroma, fantastisk ørken og uforglemmelig solnedgang

 Super Safari fra Hurghada udflugten i detaljer

Hurghada ørken jeep safari i den østlige ørken i Egypten er en meget spændende oplevelse, som folk ikke kan gå glip af, mens de er i Hurghada. Hurghada super safari er en dejlig minde, som en person kan dele med venner og familie. Det anbefales meget, mens du er i Hurghada, og det er eftermiddagseventyr. Du bliver hentet fra dit hotel med 4 * 4 Jeep safari til Super Safari direkte fra din hotel dør  i Hurghada om formiddagen, hvor vores rejseleder vil bære et skilt med dit navn på, i hånden.

Køretur på ATV – Firehjulet Motocykel

Efter ankomsten til vores park i den store sahara ørken, skal vi have en kort introduktion, som vil gøre dig sikker på, at du kan håndtere en ATV, vil vi køre firehjulet motorcykel i Ørkenen omkring 45 minutters køretur på ATV og nogle fotostop under turen på firehjulet motocykel. Oplev den enorme mængde af Sahara, nyde en tur på firehjulet motorcykel i Ørkenen frem og tilbage til vores park hvor vi skal køre i jeep safari til beduinlandsby.

Super Safari
Super Safari

Køreturen i jeep safari

Vi starter vores Hurghada Super Safari med at kører i jeep safari og følger de gamle te-karavane ruter, som er et dystert og monotont sten- og sandhav. Vi kører vores 4 * 4 Jeep safari til det første stop eller balkonen, som den kaldes i Hurghada. et bjerg på den ene side sten og på den ene side meget blødt sand for at have nogle uforglemmelige fotos fra toppen til Røde Havets bjerge og en dejlig panoramaudsigt over Hurghada by. Din professionelle ørkenfører vil fortsætte sin vej til landsbyen, hvor du har chancen for at dele i kameltur, Go kart et spor og en tur i den beduinske landsby.

Efter ankomsten til den beduinske landsby, hvor vi skal får vi lidt at drikke og spise, mens du får en kort introduktion om dagen og om beduinernes liv og skikke.

Go Kart

Super Safari
Super Safari

Under vores ørken safari udflugt vil vi observere hvordan disse ekstraordinære folk lever, og vi vil også se, hvordan kvinderne bager brød, og hvordan man laver de kendte sandfigurer i glas, som du også har mulighed for at købe, hvis du finder en der passer. Du vil yderligere besøge et beduintelt, deres lokale apotek, hvor du vil blive introduceret til de forskellige urter, som beduinerne bruger i deres dagligdag, med mulighed for at gøre et lille urte-indkøb.

Tur på kamelryg
Hurghada Super Safari
Hurghada Super Safari
– Tur på kamelryg

Super Safari

Aftens mad &  Safari Aften Show 
Hurghada Super Safari
Hurghada Super Safari
Aftes mad & BBQ

Når solen er ved at gå ned vil vi køre tilbage til vores park, hvor der serveres en delikat egyptisk buffet, så du ikke vender sulten hjem. Her kan du også se Terrariumet, hvor de samler alle slags slanger og hornede vipre fra ørkenen (lille museum), så kan du nyde en lækker BBQ-middag og folklorisk show, herunder et magedanseshow, Tanorra-show og Fakir-show.

På de klare dage du vil nyde at kigge på stjernerne, før du tager tilbage til dit hotel i Hurghada. og efter maden vil du overvære et orientalsk show. Inden vi kører tilbage til hotellet vil du observere den smukke og klare stjernehimmel, gennem et teleskop. En af beduinerne vil fortælle dig lidt om hvad du kan se på den ægyptiske ørkenhimmel netop denne aften, og du vil fortrylles af det fantastiske stjernetæppe, før vi endeligt kører dig tilbage til dit hotel.

NB! Børn op til 3 år: – gratis; børn op til 12 år: 140,- DKK

Prisen inkluderer:

 • Transport fra /tildit hotel i førsteklasses køretøjer med A/C
 • Guide assistance
 • Leje af de ovennævnte køretøjer
 • Kamelridning
 • Besøg i en beduinlandsby
 • Te, mineral- og sodavand
 • Orientalsk middag
 • Orientalsk Show

Prisen inkluderer ikke:

 • Drikkepenge til chauffører og safariguider
 • Personlige ejendele, måltider, drikkevarer eller ydelser, som ikke er nævnt
 • Video af din tur (Kan købes til rimelig pris)
 • Visum
 • Tørklæde (Kan købes til rimelig pris)
Hurghada Super Safari vigtige informationer:

Minimumsalderen for kørsel er 16 år.
Hjelm skal anvendes
Formular for ansvarsfraskrivelse mod skade og den personskade, denne kræves underskrevet.
Dette er en guidet tur og ikke en racing session.
Skræddersyede pakker kan arrangeres til større grupper ved at tilbyde flere Hurghada-ørkenesafari-aktiviteter.

Forbered dig på aktiviteten

Hurghada Super Safari Medbring venligst:

Foto / videoudstyr
Hovedbeklædning
Robust, behageligt fodtøj
Varmt tøj om vinteren, løst tøj om sommeren
Tørklæde og solbriller
Tørklæde (beskyttelse af ansigtet under kørsel) og beskyttelsesbriller fås mod ekstra gebyr, hvis du ikke medbringer din egen

Super Safari

Tour Reviews

juni 19, 2017

Udflugt
Sfinks Rejser kan varmt anbefales! Det var en fantastisk tur, da min familie og jeg var på super safari i Hurghadas ørken sammen med vores guide Nadar. Min søn på 7 sagde det var den fedeste tur nogensinde. Vi glæder os til at vende tilbage til Hurghada og opleve mere.

Leave a Review

Rating