Ørken udflugter

Ørkenene rummer en hel del overraskelser bl.a gamle klostre og beduinsamfund, gamle tempelruiner, stenbrud, olie og naturgas forekomster samt små oaser. Her fra Hurghada kan man besøge levnene fra den romerske Mons Porphyrites (bjerget af porfyr) på den nærliggende Gebel Abu Dukhan (Fader af røg).

Eller tag på heldags ture eller safarier for at udforske Røde Havs bjergene på kamelryg, i jeep eller på ATV.

Hurghada Super Safari 2022

Ønsker du at opleve et sandt eventyr, så kom med på denne helt specielle tur, hvor du vil køre i jeep gennem ørkenen til en beduin landsby. Her vil du lære om beduinernes liv og skikke, og du kan prøve at køre på ATV, ørken gokart, ride på kamel, opleve forskellige ørkendyr. Om aftenen vil der blive serveret en lækker orientalsk buffet

Hurghada: Aften ATV Safari 2022

Hvis du er vild med at køre på ATV, men vil du gerne tilbringe aftenen sammen med beduinerne, spise en lækker beduin middag og nyde deres underholdning, bl.a. mavedanser og tanoura, så kom med os. 

Hurghada: Morgen ATV safari 2022

Hvis du er vild med ATV og vil køre gennem ørkenen, så kom med på denne tur om morgenen, hvor du vil tilbringe ca. 3 timer med at køre til en beduin lejr, hvor du kan drikke en kop beduin te og ride på kamel. Gå ikke glip af denne oplevelse.