Morgen ATV safari fra Hurghada

Hurghada: Morgen ATV safari 2020
Hurghada: Morgen ATV safari 2022

Nyd Morgen ATV Safari i Hurghada i den fascinerende ørken, oplev kørsel mellem bjergene i den østlige ørken med en uforglemmelig chance for at se det beduinske liv. Føl spændingen ved at køre på Atv mellem bjergene i Hurghada med den ekstra bonus fra mulighed for at se det beduinske liv, mens du nyder den fantastiske udsigt over ørkenen.

Hurghada: Morgen ATV safari 2022 Højdepunkter:

Oplev den enorme mængde af Sahara, nyde en ørken safari til en beduin landsby.
Oplev en spændende tur med firehjulet motorcykel
Lær mere om beduinenes traditionelle liv

Tur på firehjulet motorcykel i Ørkenen fra Hurghada i detaljer

Vi henter dig til Morgen ATV safari om morgenen direkte fra din hotel dør i Hurghada om morgenen, hvor vores rejseleder vil bære et skilt med dit navn på, i hånden. Nu går turen mod ATV centret, hvor du vil få udleveret en firehjulet motorcykel, og så er det afsted . Vi kører ud i den endeløse, dog imponerede, Sahara ørken, hvor vejene er ujævne og sandede, men de fører os direkte til beduin landsbyen.

Hurghada: Morgen ATV safari 2020
Hurghada: Morgen ATV safari 2022

Tur på Kamel

Hurghada: Morgen ATV safari 2020
Hurghada: Morgen ATV safari 2022

Når vi ankommer til landsbyen, vil vi slappe af og skylle sandet ud ad halsen med en forfriskende kop beduin te. Det er også muligt at ride på kamel, det såkaldte ørkenskib. Til slut har du mulighed for at nyde en tur på kamelryg og se det hele lidt fra oven. Den baktriske kamel (latinCamelus bactrianus) har to pukler og kaldes ofte blot kamel, mens dens slægtning Camelus dromedarius som regel kaldes dromedar og alene har en pukkel. Men her i Egypten kalder man den kamel.

Herefter kører vi tilbage til ATV centret, og videre tilbage til hotellet efter en spændende Tur på firehjulet motorcykel i Ørkenen fra Hurghada om morgenen.

NB! Aldersgrænse: minimum 16 år

Hvis du er vild med ATV og vil køre gennem ørkenen, så må du ikke gå glip af denne tur ATV safari om morgenen, hvor du vil tilbringe ca. 3 timer med at køre til en beduin lejr, hvor du kan drikke en kop beduin te og ride på kamel.

Morgen ATV safari

Prisen inkluderer:

  • Transport fra/til dit hotel i førsteklasses køretøjer med A/C
  • Guide assistance
  • Leje af ATV
  • Kamelridning
  • Besøg i en beduinlejr
  • Te

Prisen inkluderer ikke:

  • Drikkepenge til chauffører og safariguider
  • Personlige ejendele, måltider, drikkevarer eller ydelser, som ikke er nævnt
  • Visum
  • Tørklæde (Kan købes til rimelig pris)

Vigtige informationer:

Minimumsalderen for kørsel er 16 år.
Hjelm skal anvendes
Formular for ansvarsfraskrivelse mod skade og den personskade, denne kræves underskrevet.
Dette er en guidet tur og ikke en racing session.
Skræddersyede pakker kan arrangeres til større grupper ved at tilbyde flere Hurghada-ørkenesafari-aktiviteter.

Forbered dig på aktiviteten

Vigtig information

Medbring venligst:

Foto / videoudstyr
Hovedbeklædning
Robust, behageligt fodtøj
Varmt tøj om vinteren, løst tøj om sommeren
Tørklæde og solbriller
Tørklæder (beskyttelse af ansigtet under kørsel) og beskyttelsesbriller fås mod ekstra gebyr, hvis du ikke medbringer din egen

 Kystørkenen ved Rødehavet

Kystørkenen ved  Rødehavet strækker sig nord og syd langs Røde Hav og Suez-bugten, der bundede den mod øst. Det inkluderer både en smal kyststrimmel og Røde Havbakker, en række kystbjerge, der løber parallelt med kysten. Den egyptiske del afgrænses mod vest af den østlige ørken, en del af den hyper-tørre Sahara-ørkenen ecoregion. Den sudanesiske del er afgrænset af den sydlige Sahara-steppe mod vest og af den Saheliske Acacia savanna mod syd.

I dag er den østlige ørkens barske vidder fyldt med fascinerende fodaftryk fra denne historie, inklusive klippeinskriptioner, gamle guld- og mineralminer, brønde og vagttårne og religiøse helligdomme og bygninger. Her brugt tid er et af højdepunkterne ved ethvert besøg på Rødehavskysten; det er en verden bortset fra den kommercialiserede kystlinje.

Hurghada: Morgen ATV safari 2020
Hurghada: Morgen ATV safari 2020

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating