Dykkerkursus 2020 Hurghada Røde Hav

Dykkerkursus - Open Water
Dykkerkursus – Open Water

Hurghada Dykning

Start med PADIs online eLearning-kursus. Gå til poolen og øv dine nye færdigheder. Derefter oplever fire åbne vand (hav / sø) dyk.
Hvis du altid har ønsket at tage dykkeundervisning, opleve enestående eventyr og se verden under bølgerne, er det her det starter. Få din scuba diving certificering med PADI® Open Water Diver kursus – verdens mest populære og bredt anerkendte scuba kursus. Millioner af mennesker har lært at dykke og fortsatte med at opdage vidunderne i den akvatiske verden gennem dette kursus. For at tilmelde dig et PADI Open Water Diver kursus (eller Junior Open Water Diver kursus) skal du være 10 år eller ældre. Du har brug for passende svømmefærdigheder og skal være i godt fysisk helbred. Ingen forudgående erfaring med dykning er påkrævet.

kursus i detaljer:

Vi henter dig direkte fra din hotel dør i Hurghada om morgenen, hvor vores rejseleder vil bære et skilt med dit navn på, i hånden.

På dette 4-dages kursus. vil du erhverve teoretisk viden i et klasseværelse, mens det praktiske vil foregå i en swimmingpool samt i det Røde Hav, alt sammen vil foregå med en certificeret PADI instruktør.

1. dag vil du have teori.

2. dag vil du prøve teorien af, ved at gøre to dyk enten i en swimmingpool eller i havet ned til en dybde på 5 meter.

3. og 4. dag kan du dykke ned til en dybde på 18 meter, hvilket vil foregå i havet.

PADI Open Water Diver certifikat

Når du har gennemørt Dykkerkursus – Open Water, har du alle de færdigheder det kræves for at du må dykke ned til 18 meter. Du vil få udleveret dit PADI Open Water Diver certifikat, der er godkendt over hele verdenen som et moderne sportsdykker certifikat.

Dykkerkursus - Open Water
Dykkerkursus – Open Water

NB! Aldersgrænse

Aldersgrænse er minimum 10 år

Teoribog og Certificat

Bemærk ! Bestiller du idag får du Teoribog og Certificat med i prisen

Prisen inkluderer:
  • Transport fra/til dit hotel i førsteklasses køretøjer med A/C
  • Dykkerudstyr
  • Frokost
  • Engelsktalende instruktør

Prisen inkluderer ikke:

  • Drikkepenge til chauffører og instruktører
  • Personlige ejendele, måltider, drikkevarer eller ydelser, som ikke er nævnt
  • Teoribog
  • Licens
  • Visum
Dykkerkursus – Open Water

Godmorgen herfra ❤Dykkerkursus – Open Water i detaljer:Vi henter dig direkte fra din hotel dør i Hurghada om morgenen, hvor vores rejseleder vil bære et skilt med dit navn på, i hånden.På dette 4-dages kursus. vil du erhverve teoretisk viden i et klasseværelse, mens det praktiske vil foregå i en swimmingpool samt i det Røde Hav, alt sammen vil foregå med en certificeret PADI instruktør.1. dag vil du have teori.2. dag vil du prøve teorien af, ved at gøre to dyk enten i en swimmingpool eller i havet ned til en dybde på 5 meter.3. og 4. dag kan du dykke ned til en dybde på 18 meter, hvilket vil foregå i havet.Når du har gennemørt Dykkerkursus – Open Water, har du alle de færdigheder det kræves for at du må dykke ned til 18 meter. Du vil få udleveret dit PADI Open Water Diver certifikat, der er godkendt over hele verdenen som et moderne sportsdykker certifikat.Dykkerkursus - Open WaterDykkerkursus – Open WaterNB! Aldersgrænse: minimum 10 årPrisen inkluderer:Transport fra/til dit hotel i førsteklasses køretøjer med A/CDykkerudstyrFrokostEngelsktalende instruktørPrisen inkluderer ikke:Drikkepenge til chauffører og instruktørerPersonlige ejendele, måltider, drikkevarer eller ydelser, som ikke er nævntTeoribogLicensVisumhttps://www.sfinksrejser.dk/udflugter/dykkerkursus-open-water/

Slået op af Sfinks Rejser i Onsdag den 17. oktober 2018
DYKKEBETINGELSER

Vandtemperatur: Temperaturer i Røde Hav når 84 ° F (29 ° C) i sommermånederne, med temperaturer så lave som 70 ° F (21 ° C) i de køligere måneder
Synlighed: Synligheden er fremragende og når op til 200 fod (60 m)
Dybdeområde: 5-30 m
Dykningssvanskelighed: Velegnet til alle niveauer

Bedste tider til at dykke i det røde hav

Dykning er tilgængelig i Rødehavet året rundt. Imidlertid nævnes marts til maj og september til november som de bedste tider at besøge. Vejrforholdene på toppen er behagelige, og havtemperaturen er ikke for kold i disse måneder, men dette tiltrækker også mange andre turister, og dykkersteder kan være ekstremt travlt.

I løbet af juni, juli og august betyder ubehageligt varme temperaturer på oversiden resorts mere støjsvage, men det er stadig værd at overveje, da du muligvis støder på hammerhajer på de ydre steder.

Find ud af, hvorfor vi overskrider vores gæsters forventninger.

I løbet af de sidste par år er dykning af Røde Hav bare blevet bedre og bedre med fantastiske observationer af mantas, hvalhajer, delfiner, dugong og hajer! Røde Hav opretholder sit omdømme som en af ​​de mest tiltalende dykdestinationer i verden. Book dit eventyr i dag.

Hurghada Det Røde Hav Egypten

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating