5 dages Ørken safari i Egypten

1

5 dages Ørken safari rundrejse

Gå ikke at glippe af  Cairos skatte, Alexandrias storhed samt Den Sorte, Den Hvide Ørken, og De Gyldne Mumiers Dal ved Al Bahariya Oasen, hvor vi vil besøge Krystal Bjerget, som egentlig ikke er noget bjerg, men formentlig en gammel klippehule dannet af krystaller.

5 dages Ørken safari Udflugten i detaljer:

Dag 1: Cairo

Efter morgenmaden på hotellet, vil vi starte vores 5 dages Ørken safari, så kører vi til Giza plateauet, hvor en af Verdens Syv Vidundere (Kheops pyramiden) står, og vi vil også hilse på Sfinksen. Efter pyramiderne spiser vi frokost (ægyptisk mad), på en meget fin restaurant ved Nilen, inden vi kører til Det Ægyptiske Museum. På museet findes verdens ældste arv, på 122.000 skatte, bl.a. Tutankhamons gravudstyr samt hans berømte guldmaske.

Om aftenen kører vi til Alexandria, Ægyptens næststørste by, hvor vi overnatter.

5 dages Ørken safari i Egypten
Giza Pyramiderne
2

Dag 2: Alexandria

Efter morgenmaden vil vi se Qaitbay Citadellet, der er en forsvarsfæstning fra det 15. årh. beliggende på Middelhavets kyst. Det er bygget på det eksakt samme sted, hvor det berømte fyrtårn engang stod, og med ruinerne fra fyrtårnet. Det blev oprettet i 1477 e.v.t. af Sultan Al-Ashraf Sayf al-Din Qa’it Bay. Efter frokost besøger vi biblioteket, som er en værdig efterfølger, efter det gamle legendariske bibliotek, og huser utallige bøger og kopier, museer, videnskabelige faciliteter og et læseområde med plads til 2.000 mennesker. Endvidere vil besøge Pompejis Søjle, en triumferende romersk søjle, der er en af de største monolitiske søjler, der nogensinde er blevet rejst. Inden vi kører tilbage til Cairo besøger vi katakomberne i Kom El Shoqafa, som er en stor underjordisk kirkegård.

Vi overnatter i Alexandria

5 dages Ørken safari
Alexandria
3

Dag 3: Al Bahariya Oasen

Tidligt om morgenen, vil vi fortsætte vores 5 dages Ørken safari, så kører vi til Al Bahariya Oasen.

Om aftenen tager vi på byrundtur og besøger også Det Engelske Bjerg.

Overnatning i oasen

4

Dag 4: Al Bahariya & Den Hvide Ørken

Om morgenen besøger vi De Gyldne Mumiers Dal – en græsk.romersk gravplads. Herefter kører vi til Qarat Qasr Salem bakken, og besøger de to rigt udsmykkede grave fra det 26. dynast.Vi kører nu til Den Sorte Ørken, hvor vi vil besøge Krystal Bjerget, som egentlig ikke er noget bjerg, men formentlig en gammel klippehule dannet af krystaller.

Herefter kører vi til Den Hvide Ørken, hvor vi her ser et landskab dannet af et plateau som blev jævnet med jorden, og har efterladt stående hårde klippe-figurer, mens de blødere dele blev eroderet væk af vind og sand. I nogle dele fremkommer kridt-overfladen stadig som fine vind-pjuskede bølger på vandet.

Vi ovenatter under stjernerne i Den Hvide Ørken – en oplevelse som du aldrig glemmer. Oplev når himlen bliver pink og bagefter skifter til orange og klippe-formationerne forsvinder – så er der stille hele vejen rundt.

5 dages Ørken safari i Egypten
Den Hvide Ørken
5

Dag 5: Cairo

I dag vil vi slutte vores 5 dages Ørken safari. og så kører vi tilbage til Cairo via Al Bahariya Oasen.

 

Prisen er ved minimum 4 personer

NB! Ønskes en engelsktalende guide bliver prisen billigere.

Prisen inkluderer:

 • Transport fra/til dit hotel, og mellem seværdighederne, i førsteklasses kæretøjer med A/C
 • Dansktalende guide
 • Adgangsbilletter til de ovennævnte seværdigheder
 • Overnatning på et hotel i Alexandria
 • Overnatning i Al Bahariya Oasen
 • Overnatning i Den Hvide Ørken
 • Frokost på lokale restauranter
 • Mineralvand

Prisen inkluderer ikke:

 • Personlige ejendele, måltider, drikkevarer eller ydelser, der ikke er nævnt
 • Internationale og nationale flyvninger
 • Visum
 • Drikkepenge til chauffører, på restauranterne og turguide

Gå ikke at glippe af  Cairos skatte, Alexandrias storhed samt Den Sorte, Den Hvide Ørken, og De Gyldne Mumiers Dal ved Al Bahariya Oasen, hvor vi vil besøge Krystal Bjerget, som egentlig ikke er noget bjerg, men formentlig en gammel klippehule dannet af krystaller.

5 dages Ørken safari

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating