Bådtur & Snorkletur til Giftun-øen

Snorkleudflugt til Giftun-øen
Snorkleudflugt til Giftun-øen

I forhold til dens marine biologiske mangfoldighed sammenlignes meget få steder på jorden med Røde Hav. Regionen repræsenterer et af de mest unikke havmiljøer og et af verdens vigtigste oplagringssteder for marin biodiversitet. Røde Havs undersøiske økosystem er hjemsted for over 300 arter af koraller og 1200 arter af fisk, hvoraf 10% findes intet andet sted i verden. Spinner delfiner, dugongs, skildpadder, mantas og hajer er blot nogle af de marine arter, der kalder disse farvande hjem. Der er en række rev, øer og kystregioner, som er beskyttede områder og nationalparker, blandet andet Giftun øen.

Nyd beundringsværdige snorkelsteder i Røde Hav og har en chance for at svømme med delfiner. Besøg den magiske Giftun Island National Park. Nyd snorkling på fantastiske koralrev med en række smukke fisk og svøm med delfiner. Slap af på loungedækket og tag din lækre frokost. Gå til en anden smuk rev og svøm med fisk som i akvariet.

Giftun øen

En af disse øer, der ligger meget tæt på Hurghada, udgør en del af en havreservat og er omgivet af en række spektakulære rev, der vrimler af marint liv, herunder Hamda, Banana Reef, Sha’ab Sabrina, Erg Somaya og Sha’ab Torfa. Dybde: 5 til 100 m. Bedømmelse: mellemliggende til avanceret.

Snorkleudflugt til Giftun-øen
Snorkleudflugt til Giftun-øen

Bådtur & Snorkleudflugt til Giftun Island i detaljer:

Vi henter dig til Snorkleudflugt til Giftun-øen direkte fra din hoteldør tidligt om morgenen; Vores guide vil bære et skilt med dit navn på. Han vil køre dig til New Marina i Hurghada, hvor du kommer om bord på båden til Giftun Øen. Hvis du er heldig under Snorkleudflugt til Giftun-øen , kan du se delfiner lege i vandet, eller endda eskortere din bådtur til Giftun Island!

Rejse med båd ud til Giftun Island, hvor du vil tilbringe en afslappende dag med at snorkle, udforske øen og nyde en buffet frokost på båden. Når du er hentet fra dit hotel, vil du blive overført til en båd, der ligger i kaj ved Røde Hav. Gå derefter ud på vandet og stop ved forskellige steder for at få et glimt af det farverige liv under vandet. Ud over at se fisk og koraller har du også muligheden for at svømme med delfiner.

Når du ankommer til Giftun Island, vil du være klar til at deltage i vandsport eller besøge nationalparken på øen. I løbet af denne tid får du også serveret en buffet frokost på båden. Du vil nyde fantastiske snorkelpladser i det røde hav og en times tid på øen.

Når du har besøgt øen, skal du gå videre til det næste sted for at snorkle og udforske mere forbløffelse af den undersøiske verden med en række forskellige fisk og koraller. Bagefter, på dit andet snorkelsted i Røde Hav, kan du nyde svømning og udforske mere havliv.

Selvfølgelig ønsker vi at give dig chancen for at opleve så meget som muligt af Røde Havs marine liv – så på vej til Giftun Øen stopper vi på to af de bedste snorkelsteder i regionen, hvor du kan se koraller, myriader Af farverige fisk og mange andre undervandsdyr og planter. Derefter vil du have frokost ombord, mens du sejler til øen.

Snorkleudflugt til Giftun-øen
Snorkleudflugt til Giftun-øen

Når du ankommer til Giftun-Øen, vil du have tid til at slappe af! Nyd den karibiske atmosfære, det hvide sand på stranden og det krystalklare turkisvand, eller brug tid til at solbade eller svømme.

Vi vender tilbage til dit hotel om eftermiddagen efter ankomsten til marinaen.

NB! Børn op til 3 år – fri; Børn op til 12 år – 50% rabat

Snorkleudflugt til Giftun-øen

Snorkleudflugt til Giftun-øen Prisen inkluderer:

Transport fra / til dit hotel i førsteklasses køretøjer med aircondition
Bådtransport til øen og tilbage
To snorkling stop på vejen
Snorkling udstyr
Guide assistance
Frokost om bord på båden
Mineralvand og sodavand

Snorkleudflugt til Giftun-øen Prisen inkluderer ikke:

Tips til drivere og rejseguider
Personlige ejendele, måltider, drikkevarer eller tjenesteydelser, der ikke er nævnt
Badedragt og håndklæde
Indenlandske og internationale flyvninger
Visum

Youtube

Snorkleudflugt til Giftun-øen

Tour Reviews

juni 17, 2017

Lars A

I starten af Marts fandt jeg Sfinks rejer på nettet, da vi planlage vores 4 tur til Egypten.
Vi tog kontakt og straks var der svar. Vi fik aftalt 2 udflugter, en til Luxor og en tur til delfin huset. Så kom dagen hvor vi landede i Hurghada og straks fik vi en velkomst besked over sms 🙂 Da vi havde været en dag på hotellet var vi trætte af nettet og jeg kontaktet Nader for at høre om han kunne hjælpe med et simkort og selv om han var på tur i Luxor fixede han det og næste morgen stod der en med et simkort.
Vi havde snakket om en rundtur i Hurgada, men planen så stram ud for Nader, men han kunne da lige snige en tur ind så d. 5 April fik vi en tur til den lokale Føtex og alle de andre spændende ting. Vores datter på 10 fik sig en oplevelse. Dagen efter var det så Luxor tid og vi glæde os og vi blev ikke skuffet. UT havde været der for 5 år siden med vores stor søn og datter så jeg viste lidt om stedet, men nu faldt alt på plads da Nader fortalte om Kongernesdal, HOT supe templet og Karnak templet. Selv vores datter turde snakke med Nader når vi ikke var i nærheden 🙂 På vej til Luxor fik vi en lille tur uden for de normale veje og så hvordan den normale Egypter lever. Igen en oplevelse. Efter 13 timer sluttede den bedste dag i Egypten indtil nu. Så kom vi til vores udflugt til Delfin huset. Først blev vi lidt skuffet for der var ingen delfiner men skipper mente at han nok skulle finde delfiner til os og rigtigt nok, 2 gange svømmede vi med vilde delfiner og igen en kæmpe oplevelse.
Næste gang vi skal af sted bliver det Sfinks rejer der får lov til at stå for det hele.
Og for ikke at lyde som andre så giver jeg/vi 10 ud af 5 stjerner.
En ekstra ting. Da vi kom hjem havde vores datter spørgsmål til Nader om Egypten, og straks fik hun svar på sine spørgsmål.
Tak Nader
Mvh Familien Alexandersen fra Falster.

Besøgte stedet April 2015

Leave a Review

Rating