Luftballon tur over Luxor

Luftballon luxor

Luftballon tur Luxor 2020
Luftballon tur – Luxor

Har du lyst til at synge sammen med fuglene tidligt om morgenen, og flyder over himlen, mens du kigger på en ny dag står op nedenfor. Så tag denne tur med luftballon under dit Nilkrydstogt eller din rundrejse i Luxor Egypten. En fantastisk og uforglemmelig oplevelse!

Luxor Luftballon tur i detaljer:

Vi henter dig direkte fra din hotel dør meget tidligt om morgen henter vi dig direkte fra dit hotel eller dit skib for at opleve den uforglemmelige tur i luftballon.

Nu skal du kigge på de smukke grave og templer og det omkringliggende landskab på vestbredden, mens du  flyver over de historiske monumenter. at nyde scenen i det daglige liv og oplev atmosfæren i oldtiden.

Nu skal du synge sammen med fuglene, og flyder over himlen, mens du kigger på en ny dag står op nedenfor. En fantastisk og uforglemmelig solopgang!

Luxor luftballon tur er unikt forhold til alle andre flyveoplevelser, da der ikke er bevægelsesoplevelse, hvor du vil mærke vinden på ansigtet, og flyve i højden op til 1500 fod i ro. Jorden forsvinder langsomt væk og roterer under dig, mens du flyver over træerne og det spektakulære Luxor-landskab.

Luxor luftballon tur er lige som en drøm, at flyde over byen sammen med fuglene, og i fuldstændig harmoni med dine omgivelser.

Efter afslutningen på din tur, køer vi dig tilbage til dit hotel eller dit skib.

Stig op i himlen og nyd en fugleperspektiv af Luxor ved solopgang. Se byen fra et helt andet perspektiv.

Luftballon Egypten

Luftballon tur
Luftballon tur – Luxor Egypten

Når din tur er færdig, vil du blive afleveret tilbage i Luxor, eller på Vestbredden, hvor du kan begynde din dejlige udflugt på vestbredden i Luxor, der dækker Hatshepsut og Kongernes dal. Turen i Luftballon i Egypten er  kun muligt i Luxor. så man må ikke gå glip af denne chance.

Luxor Luftballon tur over Kongernes dal, Memnon koloserne & Hatshepsuts tempel

Lyt til historien fra din egyptolog-rejseguide efter at have flydet ned til jorden. Besøg kongenes dal, gravpladsen for nogle af Egyptens mest fortryllende faraoniske kongegrave. Se de spektakulære grave af Kings Ramesses III, Ramesses VI og Merneptah. Her har du også muligheden for at udforske grav fra kong Tutankhamun.

Besøg dronningen Hatshepsuts tempel, den eneste kendte egyptiske kvindelige hersker, der regerede i 20 år. Derefter skal du tage vej til dødstemplet af Amenhotep III og undre dig over Memnon koloserne. Endelig kan du nyde en lækker frokost fra en lokal restaurant, før du kører tilbage til dit hotel eller Nilkrydstogt i Luxor.

Ekstra attraktion er nødvendigt og er ikke inkluderet i prisen; du kan bestille Luftballon Luxor samt besøget til vestbredden på hjemsiden. De fleste større flyselskaber i Europa og Mellemøsten kan flyve dig direkte til Hurghada International Airport (IATA: HRG) uden at skulle stoppe i Kairo. Priser afhænger af tidspunktet for reservationen og flyselskabet. Når du kommer ind i lufthavnsbygningen, vil du se et stort skilt, der siger “Visa 25USD”. Du vil blive ført mod et stand, hvor du skal købe visumet til 25 Euro (over 30USD). Du kan nemt undgå dette ved at gå til ‘National Bank Of Egypt’ -standen i den samme hal og præsentere dit pas sammen med nøjagtigt 25 amerikanske dollars for den ledsager. Han giver dig visumet, og du vil være færdig om halvdelen af ​​tiden, til halvdelen af ​​prisen.

Luxor Luftballon tur
Luxor Luftballon tur Prisen Inkluderer:

. Transport fra og tilbage til dit hotel eller skib

. En flaske vand under din rejse

. Motorbåd til Vestbredden

. 45 minutters flyvetur i Luftballon

. Flycertifikat

Luxor Luftballon tur Prisen inkluderer ikke:

. Eventuelle ekstramateriale, der ikke er nævnt i programmet.

. Drikkepenge.

Luxor luftballon er ikke egnet til:
Børn under 12 år
Gravide
Mennesker med hjerteproblemer
Kørestolsbrugere

Luxor luftballon Afhentningstid

Luxor luftballon vil starte omkring kl. 04:30. Du skal derfor give dit hotel en besked om at forberede en morgenmadspakke til afhentningstidspunktet.

Cairo – Nilkrydstogt – Hurghada 10 dage

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating