Kulturelle udflugter
Cairo er en verdens største byer, hvor der bor ca. 22 mio mennesker. I 1920 erne boede der knap 1 mio, og i 1960erne boede der knap 4 mio. Så byen er altså blevet mere end 5 dobelt på kun 40 – 45 år. Cairo er fuldt med kontarster og der er utrolig stor forskel på rig og fattig. Ved siden af den fattige mand med sin æselkærre, kan man se den rige mand i jakkesæt, som sidder i sin dyre bil med aircondition og læderindtræk. Lige så støjende, overfyldt og kaotisk som Kairo er, lige så charmerende, inspirerende og fascinerende er byen. Der er altid liv og mennesker på gaden 24 tmer i døgnet.
Her ligger Mellemøstens største basar område, Khan El Kahlili, hvor de lokale mødes for at handle, ryge shisha (vandpibe) og fortælle historie. Desuden finder man Det ægyptiske museum, Kairo tårnet, citadellet med sin smukke alabast moskee, og i udkanten af Kairo ligger Giza, hvor de verdens berømte pyramider står. Nord for Kairo findes Nildeltaet. Det er her hvor Nilen deler sig i 2 grene og løber ud i middelhavet. Nildeltaet er Ægyptens mest frodige område, her er der ris, majs og bomuldsmrker.

11 Dages Rundrejse

Cairo: Salah El Din Citadellet, Koptisk Cairo, Giza Pyramiderne, Det Ægyptiske Museum, Khan El Khalili Basaren, Sakkara og Memphis (tilkøb) - Hurghada: Mahmya - Luxor: Karnak Templet, Luxor Templet, Kongernes Dal, Hatshepsuts Dødetempel, Memnon Kolosserne - Edfu: Edfu Templet - Kom Ombo: Kom Ombo Templet - Abu Simbel Templet - Aswan: Aswan Dæmningen, Philae Templet, Nubisk Landsby (tilkøb)

12 Dages Rundrejse

Cairo: Pyramiderne og den store Sfinks i Giza, Det ægyptiske Museum, Khan El Khalili Basaren - Aswan: Abu Simbel Templerne - Hurghada: badeferie

Vinterferie tilbud Cairo – Nilkrydstogt

En rejse gennem historien Den behageligste og mest fascinerende måde at opleve Egypten på er ombord på et Nilkrydstogt, som i et adstadigt tempo sejler ned ad Nilen. Fra dækket kan man iagttage det fantastiske sceneri, der udspiller sig på land kun få meter borte. Rejs sammen med vores dansktalende guide og få en fantastisk oplevelse.