En dagstur til Skt. Antonius' og Skt. Paul's Klostre

En dagstur til Skt. Antonius’ og Skt. Paul’s Klostre

En dagstur til Skt. Antonius’ og Skt. Paul’s Klostre udflugten i detaljer:

Vi henter dig til vores En dagstur til Skt. Antonius’ og Skt. Paul’s Klostre direkte fra din hotel dør om morgenen; du kan genkende vores chauffør, da han vil bære et skilt med dit navn på, i hånden.

På vores vej til klostrene, kører vi igennem ørkenen, indtil vi ankommer til vores destination: For mere end 1.600 år siden var dette hjem for eneboeren Antonius, som levede i en hule i bjergene, omkring 680 m over havets overflade; en trappe med omkring 1.000 trin leder op til hulen. Hvis du klatrer op til helgens hule, kan du se skrifter og tegninger – og når du kigger ud, har du en fantastisk udsigt over bjergene og ørkenen, og i horisonten kan du endda se havet. For foden af Antonius’ bjerg grundlage kristne munke St. Antonius’ Kloster, ummidelbart efter asketens død i 356 e.Kr. Dette kloster anses for at være begyndelsen på det kristne klostervæsen, da det har tjent som eksempel for troende i hele den kristne verden, og i dag huser det stadig flere end 100 munke. Det dækker et enormt areal på 6 ha, som er omgivet af en ca. 1.200 m lang og 12 m høj mur, som engang beskyttede det sakrale område mod beduinangreb. Her kan du se den koptiske kirke fra oldtiden, hvor den hellige mand er begravet samt velbevarede malerier fra Middelalderen. Biblioteket indeholder værdifulde antikke manuskripter. Klosteret er for nyligt blevet renoveret.

En dagstur til Skt. Antonius' og Skt. Paul's Klostre
En dagstur til Skt. Antonius’ og Skt. Paul’s Klostre

Efter en kort frokostpause, fortsætter vi vores En dagstur til Skt. Antonius’ og Skt. Paul’s Klostre fra Hurghada og kører vi dig til den anden side af området; for enden af en barsk dal, kommer vi frem til St. Pauls Kloster, som blev opført over den hellige St. Pauls hule. St. Paul var en kristen eneboer, der døde i det 4. århundrede e.Kr. Han foretrak et asketisk liv i ørkenen, frem for et bekvemmeligt liv i byen, og han dedikerede sit liv til at tilbede Gud. Ifølge legenden, kom en ravn hver aften med et halvt brød, så Guds tro tjener ikke skulle sulte, og da han døde i en alder af 105 år, siges det at hans grav blev gravet af løver. Besøg den smukke krypt, der er placeret dybt under klosterets niveau, og som er dekoreret med farverige kalkmalerier. Men under alle de kirkelige elementer kan du også finde mere praktiske ting, såsom en gammel kæde-blok, en oliven presse, og endda en ferskvandskilde, som er et overraskende element midt i ørkenen.

Efter vores spændende En dagstur til Skt. Antonius’ og Skt. Paul’s Klostre fra Hurghada, vil returnere til hotellet om aftenen.

(min. 4 personer)

Prisen inkluderer:

  • Transport fra/til dit hotel, og mellem seværdighederne, i førsteklasses køretøjer med A/C
  • Guidede ture gennem klostrene, på dit eget sprog
  • Adgangsbilletter til klostrene
  • Frokost
  • Mineral- og sodavand

Prisen inkluderer ikke:

  • Drikkepenge til chauffører og turguider
  • Personlige ejendele, måltider, drikkevarer eller ydelser, som ikke er nævnt
  • Visum

En dagstur til Skt. Antonius' og Skt. Paul's Klostre
En dagstur til Skt. Antonius' og Skt. Paul's Klostre

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating