Snorkleudflugt til Mahmya

Snorkleudflugt til Mahmya
Snorkleudflugt til Mahmya

Snorkleudflugt til Mahmya i detaljer:

Vi henter dig til vores Snorkleudflugt til Mahmya direkte fra din hotel dør om morgenen, hvor vores rejseleder vil bære et skilt med dit navn på, i hånden. Han vil køre dig til Den Ny Marina i Hurghada, hvor du vil stige ombord på båden til Mahmya, den paradisiske ø. Hvis du er heldig kan du se delfiner lege i vandet, eller endda eskortere din båd under Snorkleudflugt til Mahmya

Når du ankommer til stranden på Mahmya, får du tildelt en solseng under en parasol, og det er nu tid til at slappe af! Under Snorkleudflugt til Mahmya, nyd bare stilheden, lyden fra bølgernes stille skvulpen, fuglefløjt og vinden i palmerne og læg verden bag dig. Du kan også bare tage din maske og din snorkel på, hoppe i vandet og oplev koralrevene tæt på kysten, og møde Nemo og alle hans venner.

Hvis du ønsker at opleve mere af Rødehavets marine liv under Snorkleudflugt til Mahmya , vil vi sejle længere ud med båd til et af regionens bedste snorkle steder, hvor du vil opleve smukke koraller, myriader af eksotiske fisk, og en del andre undersøiske dyr og planter.

Snorkleudflugt til Mahmya
Snorkleudflugt til Mahmya

Når du kommer tilbage til stranden, vil du spise en delikat buffet på øens restaurant, og bagefter kan du igen nyde at solbade eller svømme. Hvis du har lyst, kan du leje en såkaldt SEA-SPI; hvilket er et miljøvenligt motoriseret fartøj, enten til en eller to personer (tvillinge-model), som tillader dig at ligge og slappe af på vandet, og samtidig observere den undersøiske verden, gennem dens glasbund.

Vi vil returnere til hotellet sent om eftermiddagen.

 

NB! Børn op til 3 år – gratis; børn op til 12 år – 285,- DKK

Prisen inkluderer:

Transport fra/til dit hotel i førsteklasses køretøjer med A/C

Båd transport til Mahmya og tilbage

Solseng og parasol

Snorkeltur med båd til et koralrev tæt på Mahmyas kyst

Snorkleudstyr

Guide assistance

Frokost på øens restaurant (buffet)

Prisen inkluderer ikke:

Drikkepenge til chauffører og guider

Personlige ejendele, måltider, drikkevarer eller ydelser, som ikke er nævnt

Visum

Yderligere aktiviteter, der kan lejes på øen:

  • Leje af SEA-SPI
  • Pedicure hos de små Garra Rufa fisk

Snorkleudflugt til Mahmya

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating