Showing all 5 results

Cairo – Nilkrydstogt – Hurghada 10 dage

Cairo: Pyramiderne og den store Sfinks i Giza, Det ægyptiske Museum, Khan El Khalili Basaren – Aswan: Abu Simbel Templerne – Hurghada: badeferie

Den nubiske landsby
On Sale

Den nubiske landsby

Hvis man vil opleve en spændende sejltur mellem stenpuklerne og øerne i Nilen, til Den Nubiske Landsby, hvor vi rider på kamelen, besøger Nubierne og leger med krokodillerne.

Felukka sejlads på Nilen
On Sale

Felukka sejlads på Nilen

At sejle med en gammel Ægyptisk båd, der er noget anderledes end man lige tror. På vores tur ned ad Nilen kom vi ud at sejle med sådan en båd. Den sejler stille og roligt og det er utroligt at se hvor den er så god til at sejle rundt mens den glider på nilen. Den har et kæmpe sejl på for at få den rigtig op mod vinden for at sejle frem. 

Hvis du søger eksotiske eventyr, vil en felucca være dit bedste valg i Aswan!

Lys og Lyd showet ved Philae templet
On Sale

Lys og Lyd showet ved Philae templet

Hvis du vil opleve Philae eller Isis templet om aftenen under tæppe af stjernene med et flot lys- og lydshow. Når der blændes op for det flotte lyd- og lysshow, får det gamle tempel en næsten magisk stemning. Desuden fremstår de smukke relieffer og billeder meget tydeligt

Snorkleudflugt til Tiran Øen
On Sale

Snorkleudflugt til Tiran Øen

Tiran Øen er beliggende ved indgangen til Tiran Strædet mellem Ægypten og Saudi Arabien. Øen er en del af Ras Mohamed Nationalpark og rummer en række fantastisk smukke koralrev. Du har på denne tur mulighed for at snorkle tre forskellige steder og opleve den undersøiske atmosfære med de smukke rev og farvestrålende fisk.