Viser alle 4 resultater

Elephantine øen Aswan
On Sale

Felukka sejlads på Nilen Aswan

At sejle med en gammel Ægyptisk båd, der er noget anderledes end man lige tror. På vores tur ned ad Nilen kom vi ud at sejle med felucca sådan en båd. Den sejler stille og roligt og det er utroligt at se hvor den er så god til at sejle rundt mens den glider på nilen. Den har et kæmpe sejl på for at få den rigtig op mod vinden for at sejle frem.

Hvis du søger eksotiske eventyr, vil en felukka være dit bedste valg i Aswan!

Lys og Lyd showet ved Philae templet
On Sale

Lys og Lyd showet ved Philae templet Aswan

Hvis du vil opleve Isis templet om aftenen under tæppe af stjernene med et flot lys- og lydshow. Når der blændes op for det flotte lyd- og lysshow, får det gamle tempel en næsten magisk stemning. Desuden fremstår de smukke relieffer og billeder meget tydeligt

Tilbring aftenen, mens du nyder Philae Temple Sound and Light Show, der tager dig med på en fortalt rejse for at opdage sagnene om gudinden Isis og Guden Osiris. Der er en vidunderhistorie for dette tempel, da Philaes sted i et tidligt århundrede blev oversvømmet i seks måneder hvert år. Et utroligt restaureringsprogram blev gennemført i 1960’erne, og templet blev flyttet sten for sten til det aktuelle sted. Nyd de spektakulære lys fra multimediepresentationer, som på en levende måde afslører form og majestæt på dette gamle sted og gå gennem det storslåede tempel, når dens historie fortælles. Efter showet overføres tilbage til dit hotel.

Den nubiske landsby
On Sale

Sejltur til Den nubiske landsby i Aswan

Hvis man vil opleve en spændende sejltur mellem stenpuklerne og øerne i Nilen, hvor vi rider på kamelen, besøger Nubierne og leger med krokodillerne.

Snorkleudflugt til Tiran Øen
On Sale

Snorkleudflugt til Tiran Øen fra Sharm El Sheikh

Tiran Øen er beliggende ved indgangen til Tiran Strædet mellem Ægypten og Saudi Arabien. Øen er en del af Ras Mohamed Nationalpark og rummer en række fantastisk smukke koralrev. Du har på denne tur mulighed for at snorkle tre forskellige steder og opleve den undersøiske atmosfære med de smukke rev og farvestrålende fisk.

Gå ikke glip af denne sejltur