Showing 1–12 of 23 results

11 Dages Rundrejse

Cairo: Salah El Din Citadellet, Koptisk Cairo, Giza Pyramiderne, Det Ægyptiske Museum, Khan El Khalili Basaren, Sakkara og Memphis (tilkøb) – Hurghada: Mahmya – Luxor: Karnak Templet, Luxor Templet, Kongernes Dal, Hatshepsuts Dødetempel, Memnon Kolosserne – Edfu: Edfu Templet – Kom Ombo: Kom Ombo Templet – Abu Simbel Templet – Aswan: Aswan Dæmningen, Philae Templet, Nubisk Landsby (tilkøb)

2 x 1 Moto Marine - Abu Dabab
On Sale

2 x 1 Moto Marine – Abu Dabab

Har du ikke tid til at bruge en hel dag i ørkenen og på stranden, så tag på denne kombineret tur, hvor du både vil køre på ATV gennem Sahara Ørkenen samt snorkle blandt havskildpadder og søkøer.

Udflugt til Abu Galum og Det Blå Hul
On Sale

Abu Galum og Det Blå Hul

Tag med på jeep safari gennem ørkenen og mød beduinerne i deres landsby, der ligger i en oase blandt bjergene. Rid på kamel langs kysten mens du nyder det smukke landskab, og oplev at snorkle ved et af de mest verdensberømte koralrev, når vi besøger Det Blå Hul. Vi vil også indtage en lække beduin middag og tage på shoppetur i Dahab.

Katamaran udflugt
On Sale

Katamaran udflugt

Har du prøvet at sejle i katamaran? Har du prøvet at sejle i en med glasbund? Der er mange muligheder for at opleve Rødehavet og dets liv under havets overflade. På denne tur kan du opleve det hele fra båden gennem panoramavinduerne i skroget, men vi vil også gøre ophold ved et smukt rev, hvor du kan snorkle og selv udforske havets skønheder. Denne tur er ideel hvis du eller din partner ikke kan svømme, I vil begge have mulighed for at opleve den undersøiske verden.

Mega Fun
On Sale

Mega Fun

Vil du tilbringe en meget speciel og hyggelig dag på en luksus VIP båd, forkæles med massage og nyde super lækker mad med bl.a. grill, fisk og rejer, så tag din familie med og kom med os. Under vores sejltur vil I nyde snorkling på specielle områder, fiske, vandrutsjebane og andre vandlege ombord, og for de unge er der også is og underholdning.

Red Sea Dolphin Katamaran
On Sale

Red Sea Dolphin Katamaran

Bryder du dig ikke om vand, eller kan du ikke svømme, så kan du stadig opleve verdenen under havet uden at blive våd. På denne tur vil vi sejle ud til de smukke rev ud for Hurghadas kyst, og du vil gå ned i bunden af båden, hvor du igennem store panorama vinduer vil opleve Rødehavets farverige flora og fauna.

Sindbad Undervandsbåd
On Sale

Sindbad Undervandsbåd

Er du ikke interesseret i at snorkle eller dykke, eller vil du gerne opleve at dykke ned på større dybder, men har ikke et dykkercertifikat, så kom med i vores Sindbad undervandsbåd. Sindbad undervandsbåd er den eneste for turister i hele Mellemøsten. Vi dykker ned til en dybde på 22 meter, hvor vi kan nyde verdenen under havet med de smukke farverige koraller og fisk. Kom med os og nyd en fantastisk dag under vandet!

Snorkleudflugt til Delfin hus
On Sale

Snorkleudflugt til Delfin hus

Marsa Alam er kendt for at være en populær destination for dykkere og snorklers, på grund af dens fantastiske marine liv. Denne udflugt til Dolphin House er også et af de mest populære valg, da det er et af delfinernes foretrukne opholdssteder, og derfor er det også muligt at svømme med delfiner i deres naturlige miljø. Du vil opleve den fantastiske undersøiske verden, samt spise en lækker frokost ombord

Snorkleudflugt til Dolphin House
On Sale

Snorkleudflugt til Dolphin House

Hurghada er kendt som en populær destination for dykkere og snorklers, på grund af dens fantastiske marine liv. Derfor er denne udflugt til Dolphin House også et af de mest populære valg, da det er et af delfinernes foretrukne opholdssteder, og det er derfor også muligt at svømme med delfiner i deres naturlige miljø. På denne tur gør vi to forskellige stop, hvor du vil opleve den fantastiske undersøiske verden, samt spise en lækker frokost ombord.

Snorkleudflugt til Giftun fra Safaga
On Sale

Snorkleudflugt til Giftun fra Safaga

Hvis du vil med ud at sejle på det Røde Hav og bruge mere tid på at snorkle midt i havet, og hvor du kan opdage et helt paradis med utallige fisk, delfiner og koraller, så kom med os på denne udflugt til Giftun øen. Du vil tilbringe en hel dag på en fin båd, og vi besøger Giftun, hvor du vil tilbringe lidt tid på stranden eller svømme i det krystalklare vand.

Snorkleudflugt til Giftun-øen
On Sale

Snorkleudflugt til Giftun-øen

Hvis du vil med ud at sejle på det Røde Hav og bruge mere tid på at snorkle midt i havet, og hvor du kan opdage et helt paradis med utallige fisk, delfiner og koraller, så kom med os på denne udflugt til Giftun øen. Du vil tilbringe en hel dag på en fin båd, og vi besøger Giftun, hvor du vil tilbringe lidt tid på stranden eller svømme i det krystalklare vand

Snorkleudflugt til Hamata og Qulaan
On Sale

Snorkleudflugt til Hamata og Qulaan

På denne tur vil du få en fantastisk oplevelse. Du vil her opleve Rødehavets mange skatte, hvide sandstrande og lækkert turkisfarvet vand. Øerne er hjemsted for vilde fugle og havets mange dyr, der holder til i lagunerne og koralrevene.