Viser alle 6 resultater

Katamaran udflugt
On Sale

Hurghada Katamaran udflugt

Har du prøvet at sejle i katamaran? Har du prøvet at sejle i en med glasbund? Der er mange muligheder for at opleve Rødehavet og dets liv under havets overflade. På denne tur kan du opleve det hele fra båden gennem panoramavinduerne i skroget, men vi vil også gøre ophold ved et smukt rev, hvor du kan snorkle og selv udforske havets skønheder. Denne tur er ideel hvis du eller din partner ikke kan svømme, I vil begge have mulighed for at opleve den undersøiske verden. Oplev magien i den undersøiske verden på denne 2 timers bådtur med glasbund fra Røde Hav fra Hurghada. Beundre strålende koraller, farverige revfisk og måske endda en havskildpadde, alt uden at engang skænke dit badetøj! Turen inkluderer transport til og fra anløbsbro i airconditionerede køretøjer.

Snorkleudflugt til Giftun-øen
On Sale

Snorkleudflugt til Giftun-øen

Hvis du vil med ud at sejle på det Røde Hav og bruge mere tid på at snorkle midt i havet, og hvor du kan opdage et helt paradis med utallige fisk, delfiner og koraller, så kom med os på denne udflugt til Giftun-øen. Du vil tilbringe en hel dag på en fin båd, og vi besøger Giftun, hvor du vil tilbringe lidt tid på stranden eller svømme i det krystalklare vand

Snorkleudflugt til Dolphin House
On Sale

Snorkleudflugt til Hurghada Dolphin House

Hurghada er kendt som en populær destination for dykkere og snorklers, på grund af dens fantastiske marine liv. Derfor er denne udflugt til Hurghada Dolphin House også et af de mest populære valg, da det er et af delfinernes foretrukne opholdssteder, og det er derfor også muligt at svømme med delfiner i deres naturlige miljø. På denne bådtur gør vi to forskellige stop, hvor du vil opleve den fantastiske undersøiske verden, samt spise en lækker frokost ombord.

Snorkleudflugt til Mahmya
On Sale

Snorkleudflugt til Mahmya-øen Hurghada

Hvis du vil opleve et ægte paradis på jorden, der ligger midt i det Røde Hav, så tag med os til national parken, Mahmya,  en skøn bounty ø ud for hurghadas kyst. Her finder du hvid sandstrand, turkisblåt vand, koraller og tusindevis af fisk og du kan nyde stilheden, lyden fra bølgernes stille skvulpen, fuglefløjt og vinden i palmerne. Du vil også nyde en lækker frokost, verdens bedste iskaffe og udsøgt service. Efter en hel dag på øen vil du glemme alt hvad der piner dig, og du vil være fyldt med ny energi og godt humør. Du vil aldrig hjem herfra

Udflugt til Abu Galum og Det Blå Hul
On Sale

Udflugt til Abu Galum og Det Blå Hul

Udflugt til Abu Galum og Det Blå Hul fra Sharm El Sheikh

 “The Blue Hole”. Koralvæggen er helt lodret og man kan ikke se bunden, kun den mørkeblå klare farve og hvis man er heldig, kommer der skildpadder eller hajer forbi en. Her vrimler med hård- og blødkoraller i alle former og farver og her er så mange forskellige slags fisk. På vejen ser vi også en masse søanemoner, med tilhørende klovnfisk.

Vi tager med på jeep safari gennem ørkenen og mød beduinerne i deres landsby, der ligger i en oase blandt bjergene.