Viser alle 6 resultater

Endagstur til Kairo med fly
On Sale

Endagstur til Kairo med fly fra Sharm El-Sheikh

Vil du ikke bruge meget tid i en bil, og har du brug for at besøge flere seværdigheder i løbet af din dag i Ægyptens hovedstad? Så tag flyveren til Cairo fra lufthavnen i Sharm El Sheikh og nyd en hel dag i byen! Besøg Pyramiderne og den store Sfinks i Giza, samt det Ægyptiske Museum. Derefter kan du gå en tur i Khan el Khalili Basaren og nyde lidt tid i det moderne Cairo, før du om aftenen vil flyve tilbage til Sharm El Sheikh.

Super Safari fra Sharm El Sheikh
On Sale

Super Safari fra Sharm El Sheikh

Gå ikke glip af et af verdens helligste steder, hvor Moses så den Brændende Busk og modtog de 10 Bud fra Gud. Besøg verdens ældste kloster, dateret tilbage til det 6. årh. e.v.t. Tag herefter på vandretur gennem den smukke Farvede Kløft, et af de mest imponerede naturfænomener i verden, spis frokost ved Akaba Bugten og tag på shoppetur i Dahab. En magisk dag du aldrig vil glemme.

Udflugt til Abu Galum og Det Blå Hul
On Sale

Udflugt til Abu Galum og Det Blå Hul

Udflugt til Abu Galum og Det Blå Hul fra Sharm El Sheikh

 “The Blue Hole”. Koralvæggen er helt lodret og man kan ikke se bunden, kun den mørkeblå klare farve og hvis man er heldig, kommer der skildpadder eller hajer forbi en. Her vrimler med hård- og blødkoraller i alle former og farver og her er så mange forskellige slags fisk. På vejen ser vi også en masse søanemoner, med tilhørende klovnfisk.

Vi tager med på jeep safari gennem ørkenen og mød beduinerne i deres landsby, der ligger i en oase blandt bjergene. 

Mosesbjerget
On Sale

Udflugt til Mosesbjerget og Skt. Katharinas Kloster

Velkommen til Sinai, det hellige land. Når man besøger Sinai, må man ikke gå glip af et af verdens helligste steder, hvor Moses så den Brændende Busk og modtog de 10 Bud fra Gud. Bestig bjerget om natten og oplev den nye morgen der fødes. Besøg også verdens ældste kloster, dateret tilbage til det 6. årh. e.v.t. Kom med og se stederne omtalt i Thoraen og Biblen.

VIP Endagstur til Luxor med fly fra Sharm El Sheikh
On Sale

VIP Endagstur til Luxor med fly fra Sharm El Sheikh

Ingen bør tilbringe sin ferie i Ægypten uden at have besøgt et af de mest fascinerende og interessante arkæologiske seværdigheder i verden – templerne og monumenterne rundt omkring Luxor. Oplev Kongernes Dal med dens farverige grave gemt i ørkensandet, Deir El-Bahri, den legendariske Dronning Hatshepsuts tempel, og de store Memnon kolosser, samt det unikke og velbevarede Karnak Tempel. Nyd en guidet tur gennem disse vigtige historiske steder og mærk suset fra det faraoniske Ægypten.