Marsa Alam

Marsa Alam
Marsa Alam

Det behagelige klima gør stedet til et skønt feriemål. Vintertemperaturerne er oppe på 31°c, og om sommeren ligger de på mellem 20 og 35°c. De nærliggende nationalparker, Gebel Elba og Wadi al Gemal (Kamelernes dal), har et imponerende udvalg af fugle og ørken dyr. Marsa Alam er også kendt som en terapeutisk destination. Så uanset om du er interesseret i stranden, ørkenen, revene eller en kombination af sightseeing og aktiv ferie, så vil du elske Marsa Alam.

Abu Dabab

Marsa Alam
Abu Dabab

Blandt de mest berømte strande omkring byen er Abu Dabab stranden. Her er skildpadder et almindeligt syn, og det er næsten garanteret, at når man dykker, vil man se mindst én skildpadde. For turister der søger at se noget mere atypisk, findes der i havet også dyreliv såsom havslanger, krokodillefisk og blæksprutter.

Dykkerområderne nær Marsa Alam er blandt de mest attraktive ved Rødehavet for erfarne dykkere. Et sundt koralrev og et omfattende dyreliv under havets overflade, såsom søkøer og delfiner, er Marsa Alams primære kvaliteter. For mindre erfarne dykkere er de kystnære rev det perfekte sted at tilbringe timevis med at udforske dyrelivet under havets overflade.

Port Ghalib Marina

Marsa Alam
Hamata og Qulaan

Den nye Port Ghalib Marina i byen har tilført byen eksklusivitet med de luksuriøse hoteller, ressorter og kajpladser til omkring 1.000 yachter. Den nybyggede Port Ghalib Marina tilbyder nogle af de bedste muligheder for afslapning og underholdning ved Rødehavets kyst, herunder gourmetrestauranter og lokkende spa områder.

“International Konvention Centre”

Ud over ressort området findes der “International Konvention Centre”, der er det eneste moderne center af den størrelse ved Rødehavet. Centeret tilbyder mødefaciliteter på 1.950 m2, hvor der kan holdes alle former for events, lige fra store møder med 2.000 deltagere til små, uformelle møder. Byen er også en verdenskendt kitesurfing destination og et ideelt udgangspunkt for safari ture og udforskning af ørkenen.

I gamle dage blev der udvundet guld og smaragder i de omkringliggende bjerge – i dag kan du besøge nogle af disse gamle miner. Her ligger også Seti I’s tempel i Khanais.

I øjeblikket oplever byen en hurtigt stigende popularitet som turistmål og udvikling efter åbningen af ​​Marsa Alam Internationale Lufthavn i 2001.

Når du bor i her i byen, kan du bare føle dig hjemme og husk at du ikke er helt væk fra alt, da Hurghada og Safaga ligger i nærheden.

MARSA ALAM  Lufthavn
Porten til Det sydlige Røde Hav
Marsa Alam
Endagstur til Cairo med fly

Marsa Alam International Lufthavn, er porten til det sydlige Røde Hav og er en vigtig ingrediens for at gøre byen til et perfekt sted at bo, drive forretning eller tilbringe en stressfri ferie. Det er blevet meget praktisk at flyve ind til byen inden for Egypten eller internationalt fra ethvert andet land for at finde fuld service og hjælp fra det professionelle lufthavnsteam.

At være den eneste privatejede og drevne internationale kommercielle lufthavn i Egypten, vi garanterer din fulde tilfredshed. Med den store indsats for at gøre det unikt blev Marsa Alam Lufthavn med succes forhandlet af M.A Al-Kharafi Group fra Kuwait med den egyptiske civile luftfartsmyndighed til at blive den første lufthavn i luftfartshistorien, der opererer under et komplet BOT-system. Tildelt en periode på 40 år planlægger EMAK Marsa Alam til styring og drift af lufthavne at gøre en unik og omrørende oplevelse for de sydlige Rødehavs besøgende.

Lufthavnen (IATA: RMF, ICAO: HEMA) er en international lufthavn beliggende 60 km nord for Marsa Alam i Egypten. Det er en vigtig destination for fritidsflyvninger fra Europa.

Fra Hurghada til Marsa Alam

Ring eller skriv til Sfinks Rejser hvis du ønsker at tage til Hurghada om dagen eller om aftenen eller hvis du har brug for privat transport eller Limousine. Eller fra Hurghada til Marsa Alam

Transport og Turer
Marsa Alam
Philae templet – Aswan

Oplev Marsa Alam Daglige udflugter, nyd snorkling på strande ved Marsa Alam og se lidt mere af Egypten. Flyv til cairo, besøg de store pyramider i Cheops, Chefren, Mykreinus og den store sfinks, eller tilbring en dag i Aswan på besøg: Philae Temple, Abu Simbel Templer, Ufærdig Obelisk eller kør til Luxor for at besøge: luxor templet, karnak templet, Hatshesput templet eller de andre gamle templer i Øvre Egypten. Udforsk ture og tilføj en mindeværdig smag af historie til din rejse eller ferie i Marsa Alam.

Prisen for vores fine transport eller Limousine er kun 499,- DKK Retur

 

 

Madinat Coraya
http://www.beachsafari.de
http://www.redsea-divingsafari.com