TA Certificate 2016

Marsa Alam

Byen var oprindelig en fiskerby med en stor militærbase beliggende ca. 139 km syd for El Quseir og ca. 274 km syd for Hurghada. Byen ligger godt beskyttet mellem hav og ørken, og tilbyder alle former for indkvartering, lige fra eksklusive, komfortable steder med alle den vestlige verdens bekvemmeligheder til primitive beduininspirerede strandkahytter.

Det behagelige klima gør stedet til et skønt feriemål. Vintertemperaturerne er oppe på 31°c, og om sommeren ligger de på mellem 20 og 35°c. De nærliggende nationalparker, Gebel Elba og Wadi al Gemal (Kamelernes dal), har et imponerende udvalg af fugle og ørken dyr. Marsa Alam er også kendt som en terapeutisk destination. Så uanset om du er interesseret i stranden, ørkenen, revene eller en kombination af sightseeing og aktiv ferie, så vil du elske Marsa Alam.

Blandt de mest berømte strande omkring Marsa Alam er Abu Dabab stranden. I Abu Dabab, er skildpadder et almindeligt syn, og det er næsten garanteret, at når man dykker, vil man se mindst én skildpadde. For turister der søger at se noget mere atypisk, findes der i havet også dyreliv såsom havslanger, krokodillefisk og blæksprutter.

Dykkerområderne nær Marsa Alam er blandt de mest attraktive ved Rødehavet for erfarne dykkere. Et sundt koralrev og et omfattende dyreliv under havets overflade, såsom søkøer og delfiner, er Marsa Alams primære kvaliteter. For mindre erfarne dykkere er de kystnære rev det perfekte sted at tilbringe timevis med at udforske dyrelivet under havets overflade.

Den nye Port Ghalib Marina i Marsa Alam har tilført byen eksklusivitet med de luksuriøse hoteller, ressorter og kajpladser til omkring 1.000 yachter. Den nybyggede marina tilbyder nogle af de bedste muligheder for afslapning og underholdning ved Rødehavets kyst, herunder gourmetrestauranter og lokkende spa områder.

Ud over ressort området findes der "International Konvention Centre", der er det eneste moderne center af den størrelse ved Rødehavet. Centeret tilbyder mødefaciliteter på 1.950 m2, hvor der kan holdes alle former for events, lige fra store møder med 2.000 deltagere til små, uformelle møder. Marsa Alam er også en verdenskendt kitesurfing destination og et ideelt udgangspunkt for safari ture og udforskning af ørkenen.

I gamle dage blev der udvundet guld og smaragder i de omkringliggende bjerge - i dag kan du besøge nogle af disse gamle miner. Her ligger også Seti I’s tempel i Khanais.

I øjeblikket oplever byen en hurtigt stigende popularitet som turistmål og udvikling efter åbningen af ​​Marsa Alam Internationale Lufthavn i 2001.

Når du bor i Marsa Alam, kan du bare føle dig hjemme og husk at du ikke er helt væk fra alt, da Hurghada og Safaga ligger i nærheden.

Ring eller skriv til os hvis du ønsker at tage til Hurghada om dagen eller om aftenen eller hvis du har brug for privat transport eller Limousine.

Prisen for vores fine transport eller Limousine er kun 499,- DKK Retur

Madinat Coraya


http://www.beachsafari.de
http://www.redsea-divingsafari.com