Tilbud - Cairo & Hurghada 7 dage

1

Tilbud – Cairo & Hurghada 7 dage med dansktalende guide

Tilbud: Cairo og Hurghada - 7 dage
Tilbud – Cairo & Hurghada 7 dage

7 dage rundrejse i detaljer:

Dag 1: Cairo

Ankomst – Pyramiderne i Giza – Det Ægyptiske Museum – Fly til Hurghada:

Efter ankomst, vil vi hente jer og køre direkte til Giza plateauet, hvor en af Verdens Syv Vidundere (Kheops pyramiden) står, og vi vil også hilse på Sfinksen. Efter pyramiderne spiser vi frokost (ægyptisk mad), på en meget fin restaurant ved Nilen, inden vi kører til Det Ægyptiske Museum. På museet findes verdens ældste arv, på 122.000 skatte, bl.a. Tutankhamons gravudstyr samt hans guldmaske.

Tilbud: Cairo og Hurghada - 7 dage
Giza Plateau – Pyramider & Den Store Sfinks

Efter museet kører vi igennem centrum og kigger på det moderne Cairo, mens vi kører til Cairo lufthavn, hvor vi vil flyve til Hurghada.

 Frokost og middag er inkluderet

2

Dag 2 – 6: Hurghada

Der er ikke planlagt udflugter disse dage. Det er muligt at tilkøbe diverse udflugter – Se evt. vores endags udflugter

Tilbud: Cairo og Hurghada - 7 dage
Hurghada

All Inklusiv mad & drikkevarer

 

Det Røde Hav

har et overfladeareal på cirka 438.000 km2 (169.100 mi2), er ca. 2250 km (1398 mi) langt og på det bredeste punkt 355 km (220,6 mi) bredt. Det har en maksimal dybde på 3.040 m (9.970 ft) i det centrale Suakin Trough, og en gennemsnitlig dybde på 490 m (1.608 ft). Der er dog også omfattende lavvandede hylder, der er kendt for deres marine liv og koraller. Havet er levested for over 1.000 hvirvelløse arter og 200 bløde og hårde koraller. Det er verdens nordligste tropiske hav.

Hurghada

Tilbud - Cairo & Hurghada 7 dage
Hurghada New Marina

Hurghada var engang en temmelig lille og ikke-imponerende fiskerby, beliggende ved siden af Røde Hav og prale af en række fantastiske strande. I dag er feriestedet Hurghada næsten ikke genkendeligt fra dets tidligere liv og er vokset til at blive den mest besøgte turistdestination i hele Egypten med mere end 100 forskellige hoteller, hvoraf mange ligger langs kysten. Hurghada er berømt for sine fremragende dykningsmuligheder og er især tiltalende for dem med lidt erfaring med dykning, der kommer til at undre sig over de undervandsrev og det fantastiske havliv. Turisme er nu en stor del af Hurghada, og hvert år vælger mange turister at kombinere deres ferie her med besøg på andre fremtrædende steder langs Nildalen, inklusive den relativt nærliggende by Luxor.

De fleste større flyselskaber i Europa og Mellemøsten kan flyve dig direkte til Hurghada International Airport (IATA: HRG) uden at skulle stoppe i Kairo. Priser afhænger af tidspunktet for reservationen og flyselskabet. Når du kommer ind i lufthavnsbygningen, vil du se et stort skilt, der siger “Visa 25USD”. Du vil blive ført mod et stand, hvor du skal købe visumet til 25 Euro (over 30USD). Du kan nemt undgå dette ved at gå til ‘National Bank Of Egypt’ -standen i den samme hal og præsentere dit pas sammen med nøjagtigt 25 amerikanske dollars. Han giver dig visumet, og du vil være færdig på halvdelen af tiden, til halvdelen af prisen.

7

Dag 7: Hurghada – Cairo

Afrejse til Cairo og videre til Danmark

Prisen er ved minimum 4 personer 

Dansktalende guide i Egypten

Sfinks Rejser står for at gennemføre alle vores kulturelle udflugter, rundrejser og Nilkrydstogt med en faglig dygtig dansktalende guide & egyptolog. Vores dansktalende guide i Egypten har læst til turismen & egyptologi i 4 år på universitetet. De er godkendte hos de ægyptiske myndigheder og har også en licence fra ministeriet af turismen.

Prisen inkluderer:

 • Transport i førsteklasses køretøjer med A/C
 • Fly Cairo – Hurghada – Cairo
 • Indkvartering på et 5 stjernet hotel i Cairo og Hurghada
 • Alle måltider
 • Alle udflugter og adgangsbilletter i Cairo
 • Dansk guide

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly Danmark – Ægypten – Danmark
 • Alle fly-skatter og afgifter
 • EU Produktionsansvarsforsikring
 • Rejse- og sygeforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Ægyptisk visa
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til alt personale
 • Andet der ikke er specificeret

Tilbud - Cairo & Hurghada 7 dage

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating