VIP Endagstur til Cairo med fly 

Privat faglig guide & egyptolog i Cairo

Udforsk Cairo den sejrende by, Egyptens hovedstad med Sfinks Rejser, denne megabys konstante brum og støj er et produkt af dens 22 millioner millioner indbyggere, der samtidig knuser Kairos infrastruktur under deres kollektive vægt og løfter dens humør med deres enestående humor. Trafikken i Cairo er anderledes end i Danmark. Den massive trafik kan virke en smule overvældende. Vær ikke nervøs. Oplev smukke Cairo mens vores erfarne chauffør kører dig sikkert gennem byen. Storbyen som egypterne kalder Umm Ad Dunya – verdens mor.

Hvis du elsker Cairo, vil den helt sikkert elske dig tilbage.

VIP Endagstur til Cairo i detaljer:

Sfinks Rejser vil hente dig til VIP Endagstur til Cairo med fly direkte fra din hotel dør om morgenen, hvor vores repræsentant vil bære et skilt med dit navn på, i hånden. Han vil køre dig til Hurghada Lufthavn, hvor du vil gå ombord på dit fly til Cairo.

Privat Endagstur til Giza Pyramider

VIP Endagstur til Cairo med fly
VIP Endagstur til Cairo med fly – Giza Pyamider

Vores professionelle guide og egyptolog vil vente på dig i Cairo Lufthavn og køre dig direkte til dit første besøg – Under vores VIP Endagstur til Cairo med fly fra Hurghada, vil vi starte med at besøge de enorme Giza Pyramider. Du vil blive imponeret over denne sidste af Oldtidens syv vidundere. Bygget for mere end 4.500 år siden, som evige monumentale pyramider-grave for faraonerne Kheops, Khefren og Mykerinos, er de stadig en arkitektonisk hemmeligh

Du kan også dele et hemmeligt smil med den mystiske Sfinks, en skulptur med løvekrop og et ansigt af en farao. Hvis du har lyst kan du frivilligt ride på en kamel i den store Sahara, eller træde ind i en pyramide

Privat Endagstur til Cairo Museum

VIP Endagstur til Cairo med fly
VIP Endagstur til Cairo med fly – Cairo Museum

Herefter vil vi spise frokost på en lokal restaurant, hvorefter vi vil fortsætte vores VIP – Endagstur til Cairo med fly og besøger Cairo Museum eller det Egyptiske Museum, som rummer en umådelig stor samling af artefakter, smykker, statuer, sarkofager, mumier og mange andre genstande. Oplev skattene fra det faraoniske Ægypten og dyk ned i historien om den fascinerende civilisation. Du kommer til at se Tutankamons guldmasken ansigt til ansigt.

Khan el Khalili

Hvis der er tid under vores VIP Endagstur til Cairo med fly, vil du om eftermiddagen få lidt tid for dig selv i det centrale Cairo; her kan du shoppe i den berømte Khan el Khalili Basar og købe souvenirer og afprøve et typisk element i den arabiske kultur – at forhandle om prisen.

Om aftenen, når vi slutter vores VIP Endagstur til Cairo med fly vil vi flyve tilbage til Hurghada, hvor vores chauffør vil vente i lufthavnen og køre tilbage til hotellet.

VIP Endagstur til Cairo med fly
VIP Endagstur til Cairo med fly
VIP Endagstur til Cairo med fly udflugt med engelsktalende guide. Minimum 4 personer.

Ture er en privat tur og ikke afhængig af andre grupper

TILBUD: Endagstur til Cairo med fly fra Hurghada & Dansktalende guide i Cairo

Her kan du godt nøjes med en spændende fortælling og fin forklaring om både gamle og moderne Egypten på dansk. Dansktalende guide i Cairo vil koste dig et ekstra tillæg på 250,- dkk per person til minimum 2 personer.

VIP Endagstur til Cairo med fly Prisen inkluderer:

 • Transport fra dit hotel til Hurghada Lufthavn og tilbage i førsteklasses køretøjer med A/C
 • Nationale flyvninger Hurghada – Cairo – Hurghada
 • Transport fra/til Cairo Lufthavn og mellem seværdighederne i førsteklasses køretøjer med A/C
 • Engelsktalende guide – Dansktalende guide er prisen 250 kr. ekstra pr. person
 • Adgangsbillet til de ovennævnte seværdigheder
 • Frokost på en lokal restaurant

Prisen inkluderer ikke:

 • Drikkepenge til chauffører og turguider
 • Personlige ejendele, måltider, drikkevarer eller ydelser, som ikke er nævnt
 • Internationale flyvninger
 • Visum
 • Kamelridning rundt om Pyramiderne
 • Adgangsbillet til enten Kheops, Khefrens eller Mykerinos’ Pyramiden

Yderligere aktiviteter, som vi kan tilbyde dig mod ekstra tillæg:

 • Adgangs billet til den store pyramide ( 175 DKK) Per person.
 • Adgangs billet til den mellemste pyramide ( 50 DKK) Per person.
 • Båd sejltur på Nile midten i byen i Cairo ( 100 DKK ) Per person.
 • Kamel ridning 1/2 time (100 DKK ) Per person.

Bemærk: Programmet kan ændres under dagen

VIP Endagstur til Cairo med fly

Tour Reviews

maj 21, 2017

4 personer på privat en dag i Cairo, med fly fra Hurghada. Vi efterspurgt en tur til pyramiderne men fik meget mere. Vi blev hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, i Cairo ventede en utrolig sød og velforberedt guide, som havde gode ideer til at gøre vores dag spændende. Vi havde bil og guide til rådighed og bestemte 100 % selv over dagen. Det blev til tur gennem cairos gader. Det egyptiske museum , sejltur på Nilen, frokost , papyrus værksted, pyramider med hestevognstur, parfume hus, og en god omvej tilbage til lufthavnen. En stor oplevelse , meget tur for pengene. Hvis vores rejse går til Egypten igen vil vi klart kontakte Sfinks rejser

Leave a Review

Rating