Udflugt til Abu Galum og Det Blå Hul

Udflugt til Abu Galum og Det Blå Hul fra Sharm El Sheikh

Udflugt til Abu Galum og Det Blå Hul
Udflugt til Abu Galum og Det Blå Hul

Det Blå hul Egypten

”The Blue Hole” (det blå hul Egypten) i Dahab er uden tvivl et af Egyptens mest berømte- og berygtede dykkersteder.  “The Blue Hole”. Koralvæggen er helt lodret og man kan ikke se bunden, kun den mørkeblå klare farve og hvis man er heldig, kommer der skildpadder eller hajer forbi en. Her vrimler med hård- og blødkoraller i alle former og farver og her er så mange forskellige slags fisk. På vejen ser vi også en masse søanemoner, med tilhørende klovnfisk.

Når man når op til hullet efter en svømmetur på ca. 30 min. Her svømmer vi ligesom ind over revkanten, som her ikke går hele vejen op til overfladen. Inde i “The Blue Hole” er der egentlig ikke vildt spændende, da man kun kan se en 20-30 meter ned, hvilket ikke er meget, når man tænker over, at her er 120 meter dybt. Inde i “The Blue Hole” er der ikke mange koraller tilbage.

Udflugt til Abu Galum og Det Blå Hul i detaljer:

Vi henter dig til vores Udflugt til Abu Galum og Det Blå Hul direkte fra din hotel dør om morgenen, hvor vores rejseleder vil bære et skilt med dit navn på, i hånden.

Abu Galum National Park

Vi vil køre gennem Ras Abu Gallum National Park med jeep til en beduin landsby, der ligger i en smuk oase blandt bjergene. Her kan du lære om beduinerne liv og skikke og måske købe nogle håndlavede souvenirs. Herefter vil vi ride på kamelryg ad en smuk rute gennem ørkenlandskabet og kysten langs Akaba Bugten.

Her vil vi opleve det Blå Hul – et paradis for snorklers. Dette er et af de mest berømte koralrev i verden. Her vil vi tilbringe lidt tid med at svømme, snorkle og solbade, hvorefter vi vil spise en lækker beduin middag i restauranten.

Blue Hole er et ubåd synkehul med en maksimal dybde i hullet på lidt over 100 m (328 fod). Der er en lav åbning mod havet omkring 6 m (20 fod) dyb, kendt som “sadlen”, og en 26 m (85 fod) lang tunnel, kendt som “buen”, hvis loft er på en dybde på 55 m (181 fod), og hvis bund falder væk, når den når søsiden til ca. 120 m (394 fod).  På siden mod havet falder gulvet stejle til over 1.000 meter. Hullet og det omkringliggende område har en overflod af koraller og revfisk. Det blå hul er populært til frigive på grund af dybden direkte tilgængelig fra land og manglen på strøm.

På vej tilbage mod Sharm El Sheikh vil vi gøre et stop i Dahab, hvor der er mulighed for at shoppe til meget attraktive priser.

Udflugt til Abu Galum og Det Blå Hul
Udflugt til Abu Galum og Det Blå Hul

Vi vil være tilbage på hotellet om aftenen efter en spændende Udflugt til Abu Galum og Det Blå Hul.

 

NB! Børn op til 3 år: – gratis; børn op til 12 år – 50 % rabat

Prisen inkluderer:
  • Transport fra/til dit hotel i førsteklasses køretøjer med A/C
  • Guide assistance
  • Kamel ridning
  • Frokost ombord
 Prisen inkluderer ikke:
  • Drikkepenge til chauffører og safariguider
  • Personlige ejendele, måltider, drikkevarer eller ydelser, som ikke er nævnt
  • Snorkleudstyr (kan lejes mod et lille gebyr)
  • Visum
Udflugt til Abu Galum og Det Blå Hul

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating