Professionel Dykning Hurghada

Professionel Dykning Rødehavet

Professionel Dykning Hurghada
Professionel Dykning Hurghada

Oplev den fascinerende undervandsverden i Hurghada på denne 6-timers dykningstur. Udforsk lavvandede dykkersteder, der er velegnede til begyndere såvel som dybere områder og vægge for mere avancerede dykkere. Nyd frokost serveret ombord på båden under turen.

Egypten har nogle af de aller bedste dykkersteder i Rødehavet og faktisk i hele verden. Fra koralrevene ved Sinai til til de fantastiske kyster langt mod syd.

Egyptens klima er nærmest en lang sommer med et årligt regnfald på mindre end end 5 cm i snit. Her findes blå himmel og bagende sol hele året rundt. Temperaturen går fra 20 grader om vinteren til 50 grader om sommeren. Skyer er sjældne og forekommer stort set kun om vinteren, som går fra december til februar. Ægypten kan altså dykkes hele året rundt, men det mest behagelige vejr at dykke i er forår, sommer og efterår.

På denne tur har du mulighed for at være længere tid i vandet i forhold til vores Introduktion til dykning. Du har din egen våd dragt under hele turen og er til hver en tid klar til at hoppe i vandet og dykke på egen hånd.

Professionel Dykning Højdepunkter:

Nyd den fantastiske undervandsverden i afslappet atmosfære på en vidunderlig dykketur
Oplev den betagende mangfoldighed af fiskearter såvel som smukke korallrev
Udforsk havets skønhed ledsaget af erfarne dykkevejledninger
Nyd 2 dyk på 2 forskellige steder

Professionel Dykning udflugt i detaljer:

Vi henter dig til din Professionel dykning direkte fra din hotel dør i Hurghada om morgenen, hvor vores rejseleder vil bære et skilt med dit navn på, i hånden. Vi kører nu til havnen, hvor du vil stige ombord på båden.

Professionel Dykning Hurghada På denne tur har du mulighed for at være længere tid i vandet i forhold til vores Introduktion til dykning. Du har din egen våddragt under hele turen og er til hver en tid klar til at hoppe i vandet og dykke på egen hånd. Der vil blive serveret en lækker, let frokost, og du kan i løbet af dagen også tage dykkerudstyret af, og bare hoppe i vandet med din maske og snorkel. Vi giver dig et helt nyt perspektiv på det farverige havliv.Enorme fiskeskoler, farverige fisk og forskellige korallrev er en af ​​egenskaberne ved det smukke Røde Hav.

Erfarne dykkeinstruktører vil guide dig og fortælle dig detaljerne i dykkepladserne inden hvert dyk, så du kan nyde en afslappende dag. Frokost serveres ombord på båden under turen. Efter at have dyket på 2 forskellige steder vil du vende tilbage til havnen i Hurghada og derefter blive droppet af på dit hotel i Hurghada.

Professionel Dykning sikkerhed:

Din sikkerhed er naturligvis højeste prioritet.

Alle instruktørerne er certificerede Dive Masters, så du er i gode hænder

Med teamet af denne behagelige katamaran kan du opdage Røde Hav med hele familien.

NB! Aldersgrænse minimum 10 år

Dykning i Hurghada


Prisen er ved min. 4 Personer

Prisen inkluderer:

  • Transport fra/til dit hotel i førsteklasses køretøjer med A/C
  • 2 x 45 – 60 minutters dykning
  • Snorkleudstyr
  • Frokost

Prisen inkluderer ikke:

  • Drikkepenge til chauffører og instruktører
  • Personlige ejendele, måltider, drikkevarer eller ydelser, som ikke er nævnt
  • Visum

Hurghada Det Røde Hav Egypten

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating