Kitchener's Island
Kitchener’s Island

Kitchener’s Island – Aswan Botanisk have

Kitchener’s Island i Aswan er en botanisk have fyldt med eksotiske, importerede planter og træer fra hele verden. Øen ligger på den anden side af Elephantine Island fra Aswan. Øen blev opkaldt efter den britiske general, Horatio Kitchener (1850-1916), sendt til Egypten i 1883 for at omorganisere den egyptiske hær, som han derefter førte mod Mahdi fra Sudan. Men øen er kendt for sin have og de eksotiske planter, som Kitchener plantede der og fortsætter med at blomstre i dag. Du kan sejle i en Felucca eller tage en motorbåd til den østlige bred af Nilen for at nå øen.

Den smukke afslappende Aswan botanisk have eller Lord Kitchener’s Island ligger midt i floden Nilen og mellem Cataract-øerne overfor Aswan byen. Ofte en velkommen udflugt til mange besøgende, der ønsker et afslappende par timer i et grønt miljø, caféer og Nil udsigt, især i årets varmere måneder.

Kitchener’s Island
Kitchener’s Island – Aswan Botanisk have

Kithener’s island historie:

Kitchener’s Island er også kendt som Planten ø (Geziret an-Nabatat), der ligger på Nilen nær Aswan i det sydlige Egypten. Generalkonsul Kitchener blev præsenteret for øen i taknemmelighed for hans militære udnyttelse i Sudan og forkælet sin passion for eksotisk flora, importerer buske og frø fra så langt væk som Indien og Malaysia.

I dag er denne ø-dækkende botaniske have et dejligt sted, for at tilbringe en stille eftermiddag (undtagen på fredage) med masser af fugleliv.Kithener Øen er tilgængelig med robåd eller felucca fra vestbredden eller Elephantine øen. Den Den forrevne stræde vej mellem Elephantine øen og Amon øen ser bedst ud fra en Felucca. Hvis du ikke allerede er vandbåren, besøges de omkringliggende bugter af lokale gutter, der heldigvis sejler dig til nogen af øerne eller Vestbredden.

Aswan Kitchener Øen:

Kithener's island
Aswan Kitchener Øen -Felucca Aswan

Aswan Kitchener øen har et stort udvalg af plantager og træer på øen, hvoraf nogle findes naturligt på øen, før den blev omdannet til den botaniske ø, mens andre er bragt ind.Der er også en række meget sjældne palmetræer på øen, såsom det kongelige palmetræ, Sabal-palmetræet og det foniske palmetræ.Den bedste måde at se øen på uden at gå masser er at gå ind i hovedindgangen og gå på øens fulde længde, indtil du når sydspidsen og booke en felucca derfra og bede kaptajnen om at vente på dig på den anden ende. Den botaniske ø Aswan er opdelt i 27 firkanter med lodrette og vandrette stier, der skærer hinanden og gør det som et skakbræt. Det er en fantastisk oplevelse at udforske denne ø og alt hvad den har at byde på.
Der er en lang række plantager og træer på øen. Nogle af dem blev naturligt fundet på øen, før den blev omdannet til en botanisk ø, og andre er bragt ind. Der er et antal sjældne palmer, såsom Royal Palm Tree, Sabal Palm Tree og Phonic Pam træ.

Hvordan kommer man til Kitherner øen?

En Felucca sejltur med lokal båd fra Corniche i Aswan eller en 3 timers kørsel fra Luxor  med mulighed for at flyve fra Cairo til Aswan på cirka 1 time.

Sejlturen til Kithener øen sammen med dansktalende guide
Kitherner's island Aswan
Sejltur til botaniske haven

En dag beregnet til ren afslapning på denne blide sejltur på Nilen i Aswan for at udforske Kitchener’s Island eller Kithener øen, rent for at tage en dyb indånding og nyde den rolige natur. Kitchener’s Island (opkaldt efter den britiske general Lord Kitchener) gjorde det til en have fuld af planter og træer. Elephantine Island blev passende navngivet på grund af handel med elfenben for mange år siden.

Inkluderet:

Afhentning og returnering fra dit hotel i Aswan
Professionel dansktalende egyptolog og turist guide under turen
Hjælp af vores personale under turen
Felucca sejlbåd på Nilen under turen
Indgangsgebyrer til de nævnte seværdigheder
Alle overførsler med aircondition køretøj
Flaskevand under din rejse
Alle serviceafgifter og skatter