Velkommen til Sfinks Rejser

Sfinks Rejser.

Vi er et skandinavisk-ægyptisk turistbureau, der arrangerer alle former for udflugter i Ægypten. Vi arbejder primært med skandinaviske gæster, men har også ressourcer til at være internationale.

Når vi taler om Ægypten, så taler vi om verdens ældste land og nation. Civilisationens vuggestue på jorden, der var videnskabens fyrtårn til hele verdenen. Vi taler om, at ”Ægypten er ikke et land, som vi lever i, men et land der lever inde i os alle” – Pave Shenouda III.

Den græske historiker, Herodot, besøgte Ægypten i det

Sfinks Rejser
Ægypten

5. årh. f.v.t., og fortalte derefter, at Ægypten er Nilens gave.
Nilen skabte liv og var grundlaget for den store civilisation for 5200 år siden. Uden Nilen eller Nilguden Hapi. Guden for oversvømmelse, kunne man ikke sejle op og ned ad Nilen. Transportere materialer og sten til byggerierne af pyramiderne og templerne. Ej heller kunne man dyrke markerne og brødføde befolkningen.

I Ægypten findes 2/3 af verdens monumenter og seværdigheder. Men der findes også mange andre vidunderlige ting og attraktioner i landet. Som siden oldtiden har draget turister til landet og stadig gør det den dag i dag.
Det er blandt andet den Vestlige Ørken, der dækker et enormt område på 700.000 km2. Med sine fem store, fantastiske oaser. Det store Sandhav med utallige fossiler og dinosaur skeletter. Samt skeletter fra forskellige uddøde hvalarter fra dengang Middelhavet dækkede landet hele vejen op til Aswan.
Middelhavet med dens fascinerende kyst og det turkisblå vand, hvor man kan finde ruinerne fra den græske tid. De moderne ruiner og grave fra 2. Verdenskrig.
Derudover er der Det Røde Hav, med sine 5-7000 år gamle farverige koralrev og fisk i alverdens farver. Delfiner, søkøer og skildpadder – kort fortalt. Et paradis under havets overflade for snorklers og dykkere.
Ej at forglemme Sinai halvøen og det hellige land med Mosesbjerget. Bjerget hvor Moses talte med Gud og modtog de 10 Bud. Hvor igennem den Hellige Jomfru Maria rejste med Jesus på vej mod Nilen.

Med Sfinks Rejser vil vi opdage Ægypten sammen. Rejse tilbage i historien – fra Oldtidens Ægypten og helt frem til nutiden. Vi vil svare på alle jeres spørgsmål. Sammen med os, vil alle få en uforglemmelig oplevelse samt en fantastisk rundrejse, som I ikke ønsker at vende hjem fra.

Se vores udvalg af rejser for at finde lige netop den rejse du gerne vil deltage i, og for at lære om vores rejser rundt i Ægypten. Vi ønsker dig Velkommen til Sfinks Rejser.

Hvad med en endagstur til Cairo og se pyramiderne. Sfinksen og det Ægyptiske museum. Vi tilbyder turen både med bus og med fly. Vælger du at flyve til Cairo, har du mulighed for at udnytte din tid bedre og opleve noget mere af smukke Cairo. Du kan også vælge en endagstur til Luxor og se bl.a Kongernes Dal, Karnak Templet .
Både Cairo og Luxor er altid et besøg værd og en fantastisk oplevelse.

 

Vi er her for dig:

NB! Hvis du ikke finder et ønsket program, er du også velkommen til at skrive til os med dine ønsker. Så vil vi  hjælpe dig med at stykke et program sammen.

Medarbejderne på vores kontor har stor erfaring som rejseledere og rejsearrangører på markedet, og de sætter pris på de Skandinaviske gæster.

Vi arbejder lovligt, da vores samarbejdspartner er registreret hos de ægyptiske myndigheder! Dette gælder også for vores transportfirma og dykkercentre.
Bemærk venligst, at vi ikke har mulighed for at forsikrings dække vore rejsende. Vi anbefaler køb af en forsikring hjemmefra, hvor man sikrer sig at udflugter er inklusive. Dette gælder både afbudforsikring såvel som sygdoms, tyveri og ulykkedækning – Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside.
OBS: Ægypten er IKKE med i EU.

Velkommen til Sfinks Rejser