2 x 1 Moto Marine – Abu Dabab

Har du ikke tid til at bruge en hel dag i ørkenen og på stranden, så tag på denne kombineret tur, hvor du både vil køre på ATV gennem Sahara Ørkenen samt snorkle blandt havskildpadder og søkøer.

Snorkleudflugt til Delfin hus

Marsa Alam er kendt for at være en populær destination for dykkere og snorklers, på grund af dens fantastiske marine liv. Denne udflugt til Dolphin House er også et af de mest populære valg, da det er et af delfinernes foretrukne opholdssteder, og derfor er det også muligt at svømme med delfiner i deres naturlige miljø. Du vil opleve den fantastiske undersøiske

Snorkleudflugt til Hamata og Qulaan

På denne tur vil du få en fantastisk oplevelse. Du vil her opleve Rødehavets mange skatte, hvide sandstrande og lækkert turkisfarvet vand. Øerne er hjemsted for vilde fugle og havets mange dyr, der holder til i lagunerne og koralrevene.

Snorkleudflugt til Marsa Mubarak

Kan du godt lide at snorkle, men har du allerede set mange koralrev og farvestrålende fisk, så kom med på denne udflugt, hvor du vil have mulighed for at se og svømme med havskildpadder og søkøer.

Udflugt med Seascope

Vil du gerne opleve Rødehavets flora og fauna, men bryder du dig ikke om at svømme, eller har du små børn med, så prøv vores Seascope, hvor du på fire meters dybde kan opleve smukke koraller, farvestrålende fisk. Og hvis du er heldig vil du opleve de smukke delfiner og havskildpadder.