El Gouna Egypten

El Gouna Egypten

El Gouna
El Gouna

El Gouna

El Gouna Byen ligger ca. 400 km fra Cairo. Her finder du utallige forbundne øer, smukke, turkise laguner, moderne golfbaner, luksuriøse ressorts i strandkanten og en endeløs række af vandaktiviteter. El Gouna er en miljøvenlig destination med indkvartering i verdensklasse for alle familiemedlemmer, og man finder en myriade af ydelser og aktiviteter, der passer alle – ja, hele byen fungerer faktisk som et stor ressort med egen TV-kanal, gratis lokal bus samt andre services. Byen har sin egen lufthavn, et sygehus, en moske og en kirke, og tilbyder endvidere golfbaner, kasino, cafeer, diskoteker, stort shoppingcenter samt et museum.

For bare 20 år siden lå her ingenting, men i dag er El Gouna en lille, selvstændig, afslappet badeby på den smukke Rødehavskyst. Beliggende ca. 23 km nord for Hurghada, tilbyder El Gouna en uovertruffen livsstil, der tiltrækker et noget mere eksklusivt publikum, da byen er bygget på 10 km strand, og spreder sig på tværs af øer og laguner (heraf navnet). Byen, med over 20.000 indbyggere, har en fremragende infrastruktur og fremragende service, og er kun en kort flyvetur fra Europa.

Temperaturerne ved denne del af Rødehavet er særdeles behagelige og moderate om vinteren, hvor gennemsnitstemperaturen er mellem 26°c og 33°c med tørt vejr. Med sine moderne spa områder, gourmetrestauranter, golfbaner, tennisbaner og olympiske pools kombinerer denne trendy, kosmopolitiske feriedestination det bedste ved en afslappende oplevelse og ekstreme vandaktiviteter. Det er således den perfekte destination til en bryllupsrejse ved Rødehavets riviera. Eller endnu bedre: Et drømmested at holde bryllup. Forstil dig at gå hånd i hånd med din elskede blandt frodige, grønne parker og krystalklare laguner, før du sammen med dine gæster nyder en stilfuld middag i det fri på et af verdens mest luksuriøse steder.

Gå en tur langs boulevarden ved marinaen, mens du betragter de mest luksuriøse yachts, som du nogensinde har set. Sæt dig på en af restaurantens terrasser, og nyd en gourmetmiddag under den stjerneoplyste himmel, eller gå linen helt ud og bestil en middag på et af disse drømmeskibe. Og hvis du er i humør til en lille kulturel og spændende udflugt, så tag til den nærliggende ørken, hvor du vil blive tilbudt et glas te af beduinerne, og kigge på stjernerne på den skyfrie ørkenhimmel.

Fra El Gouna kan du tage “indenrigs ture” til Luxor, Aswan og Cairo og opdage endnu flere af Ægyptens vidundere.

El Gounas sandstrande og den ideelle temperatur byder besøgende velkommen hele året rundt.

Abu Tig Marina

Den majestætiske og unikke Abu Tig Marina er El Gounas indgang fra havet og mangler ikke noget i forhold til andre internationalt kendte marinaer.

Abu Tig Marin er ejet og drives af det verdenskendte Orascom Hotels Development Company, og har derfor også alle de faciliteter, du skal bruge for at lægge din yacht til kaj uden besvær i en fashionabel havn ved Rødehavets riviera, så du kan nyde dit ophold i faraonernes land.

Abu Tig Marina faciliteter omfatter:

Kajpladser til 117 både, el- og vandforsyning med måler, international telefon fax, Wi-Fi Internetadgang, tøjvask, døgnvagt, toiletter og bruserum samt alle slags ressortfaciliteter.

Når du bor i El Gouna, kan du bare føle dig hjemme og husk at du ikke er helt væk fra alt, da Hurghada ligger i nærheden.

Ring eller skriv til os hvis du ønsker at tage til Hurghada om dagen eller om aftenen eller hvis du har brug for privat transport eller Limousine.

El Gouna Film Festival

I 2017 blev der oprettet en årlig filmfestival, El Gouna Film Festival, den tiltrækker mange egyptiske filmstjerner, og er også vært for nogle internationale stjerner.

Prisen for vores fine transport eller Limousine er kun 249,- DKK Retur