Den Nordlige kyst:
Den Nordlige kyst:

Godt at vide om Den Nordlige kyst:

Nordkysten er en favorit destination for lokale borgere og udstationerede både på grund af dens karakteristiske træk, såsom den unikke strategiske beliggenhed på Middelhavets nordkyst, koldt vejr, grønt og den betagende naturudsigt.

Denne sommerdestination præsenteres også af dens charmerende hvide sandstrande og rent vand. Desuden betragtes det som en af de bedste destinationer for dem, der gerne vil slappe af foran havet og leder efter en ro i sindet væk fra den travle og travle by. De fleste af udstationerede og arabere foretrækker at bo på hoteller i North Coast, da de er smarte, rummelige og inkluderer alle de bekvemmeligheder, som enhver kunne bede om, mens lokale borgere foretrækker at kigge efter lejeboliger i elegante resorts og turistbyer.

Nordkysten inkluderer en række landsbyer, der adskiller sig i placering, ejendomme og faciliteter, som faktisk giver folk mulighed for at nyde livet i henhold til deres egen livsstil. Denne smukke sommerdestination omfatter alle de faciliteter og faciliteter, som enhver kunne bede om, lige fra private strande, golfbaner, svømmebassiner til supermarkeder, kommercielle butikker, restauranter og caféer. Generelt lejligheder til leje betragtes som den mest populære ejendomstype i nordkysten på grund af deres varierede rum og priser.