Dahab windsurfing

Dahab windsurfing
Windsurfing Dahab – Sfinks Rejser

Dahab er en af de mest berømte windsurfing pladser i verden uden nogen grund. Mangfoldigheden af stedet, eller skal vi sige om de 4 steder, er garantien for nogle uforglemmelige sessioner, uanset dit niveau. Landskabet og omgivelserne er ganske enkelt betagende, det turkis i vandet kontrasterer med de røde nuancer af bjergene og det hvide sand. Med hensyn til vinden blæser det dybest set hele året rundt og når sit stærkeste i sommermånederne.

Beliggende i Syd Sinai, vil Dahab give dig en forsmag på, hvad den egentlige og majestætiske skønhed i den egyptiske ørken betyder, et autentisk beduinsk land, der allerede var berømt i tresserne for sin unikke atmosfære, dens tolerance, ånd og magi … og dette har ikke ændret siden da.

I betragtning af den korte flyvetid og den rimelig korte overførselstid fra Sharm El Sheikh lufthavn er det virkelig god værdi for pengene. Du vil også nyde den nærliggende lille by Masbat og dens unikke flair, plus der er masser mere at gøre foruden windsurfing og SUP, hvad enten det er på land eller under vandet!

Det kan blive temmelig varmt om sommeren, men det er bestemt en fantastisk destination at besøge, især om foråret og efteråret … og du ved, at du med sikkerhed vil registrere en alvorlig mængde sjove timer på vandet og under solen !

Dahab windsurfing

Hvordan man kommer til Dahab?

Dahab i er omkring 588 km fra Kairo. Der er en daglig flyvning til Sharm El Sheikh, og derfra kan man køre til Dahab, hvis du foretrækker at flyve fra Cairo.

Derudover har busser fra Cairo en regelmæssig tidsplan, der kører dig direkte til oasen. Dagbusserne stopper undervejs, hvilket giver dig mulighed for at se flere steder, og det tager cirka 8 timer at komme til Dahab.

Vi anbefaler naturligvis, at dit besøg arrangeres hos Sfinks Rejser.