Showing all 7 results

Udflugt til Abu Galum og Det Blå Hul
On Sale

Abu Galum og Det Blå Hul

Tag med på jeep safari gennem ørkenen og mød beduinerne i deres landsby, der ligger i en oase blandt bjergene. Rid på kamel langs kysten mens du nyder det smukke landskab, og oplev at snorkle ved et af de mest verdensberømte koralrev, når vi besøger Det Blå Hul. Vi vil også indtage en lække beduin middag og tage på shoppetur i Dahab.

Endagstur til Kairo med fly
On Sale

Endagstur til Kairo med fly

Vil du ikke bruge meget tid i en bil, og har du brug for at besøge flere seværdigheder i løbet af din dag i Ægyptens hovedstad? Så tag flyveren til Cairo fra lufthavnen i Sharm El Sheikh og nyd en hel dag i byen! Besøg Pyramiderne og den store Sfinks i Giza, samt det Ægyptiske Museum. Derefter kan du gå en tur i Khan el Khalili Basaren og nyde lidt tid i det moderne Cairo, før du om aftenen vil flyve tilbage til Sharm El Sheikh.

Snorkleudflugt til Ras Mohamed
On Sale

Snorkleudflugt til Ras Mohamed

Ras Mohamed er Ægyptens stolthed, når det kommer til koralrev. Det er beliggende mellem Suez Bugten og Akaba Bugten og var det første nationale naturreservat. Her kan du opleve de ca. 1000 fiskearter og ca. 150 koral arter. Brug en hel dag på et skønt sted du aldrig vil glemme

Snorkleudflugt til Tiran Øen
On Sale

Snorkleudflugt til Tiran Øen

Tiran Øen er beliggende ved indgangen til Tiran Strædet mellem Ægypten og Saudi Arabien. Øen er en del af Ras Mohamed Nationalpark og rummer en række fantastisk smukke koralrev. Du har på denne tur mulighed for at snorkle tre forskellige steder og opleve den undersøiske atmosfære med de smukke rev og farvestrålende fisk.

Super Safari fra Sharm El Sheikh
On Sale

Super Safari fra Sharm El Sheikh

Gå ikke glip af et af verdens helligste steder, hvor Moses så den Brændende Busk og modtog de 10 Bud fra Gud. Besøg verdens ældste kloster, dateret tilbage til det 6. årh. e.v.t. Tag herefter på vandretur gennem den smukke Farvede Kløft, et af de mest imponerede naturfænomener i verden, spis frokost ved Akaba Bugten og tag på shoppetur i Dahab. En magisk dag du aldrig vil glemme.

Udflugt til Mosesbjerget og Skt. Katharinas Kloster
On Sale

Udflugt til Mosesbjerget og Skt. Katharinas Kloster

Velkommen til Sinai, det hellige land. Når man besøger Sinai, må man ikke gå glip af et af verdens helligste steder, hvor Moses så den Brændende Busk og modtog de 10 Bud fra Gud. Bestig bjerget om natten og oplev den nye morgen der fødes. Besøg også verdens ældste kloster, dateret tilbage til det 6. årh. e.v.t. Kom med og se stederne omtalt i Thoraen og Biblen.

On Sale

VIP Endagstur til Luxor – fly

Ingen bør tilbringe sin ferie i Ægypten uden at have besøgt et af de mest fascinerende og interessante arkæologiske seværdigheder i verden – templerne og monumenterne rundt omkring Luxor. Oplev Kongernes Dal med dens farverige grave gemt i ørkensandet, Deir El-Bahri, den legendariske Dronning Hatshepsuts tempel, og de store Memnon kolosser, samt det unikke og velbevarede Karnak Tempel. Nyd en guidet tur gennem disse vigtige historiske steder og mærk suset fra det faraoniske Ægypten.