Showing all 4 results

Snorkleudflugt til Giftun fra Safaga
On Sale

Snorkleudflugt til Giftun fra Safaga

Hvis du vil med ud at sejle på det Røde Hav og bruge mere tid på at snorkle midt i havet, og hvor du kan opdage et helt paradis med utallige fisk, delfiner og koraller, så kom med os på denne udflugt til Giftun øen. Du vil tilbringe en hel dag på en fin båd, og vi besøger Giftun, hvor du vil tilbringe lidt tid på stranden eller svømme i det krystalklare vand.

Snorkleudflugt til Mahmya-Øen
On Sale

Snorkleudflugt til Mahmya-Øen

Hvis du vil opleve et ægte paradis på jorden, der ligger midt i det Røde Hav, så tag med os til national parken, Mahmya,  en skøn bounty ø ud for hurghadas kyst. Her finder du hvid sandstrand, turkisblåt vand, koraller og tusindevis af fisk og du kan nyde stilheden, lyden fra bølgernes stille skvulpen, fuglefløjt og vinden i palmerne. Du vil også nyde en lækker frokost, verdens bedste iskaffe og udsøgt service. Efter en hel dag på øen vil du glemme alt hvad der piner dig, og du vil være fyldt med ny energi og godt humør. Du vil aldrig hjem herfra.

Super Safari fra Safaga
On Sale

Super Safari fra Safaga

Ønsker du at opleve et sandt eventyr, så kom med på denne helt specielle tur, hvor du vil køre i jeep gennem ørkenen til en beduin landsby. Her vil du lære om beduinernes liv og skikke, og du kan prøve at køre på ATV, ørken gokart, ride på kamel, opleve forskellige ørkendyr. Om aftenen vil der blive serveret en lækker orientalsk buffet og du vil opleve et ægte orientalsk show. Alt dette er omgivet af det fascinerende og smukke Ægyptiske ørken og bjerglandskab. Som afslutning på det hele, vil du se stjernehimlen gennem et teleskop.

VIP - Endagstur til Luxor
On Sale

VIP – Endagstur til Luxor

Ingen bør tilbringe sin ferie i Ægypten uden at have besøgt et af de mest fascinerende og interessante arkæologiske seværdigheder i verden – templerne og monumenterne rundt omkring Luxor. Oplev Kongernes Dal med dens farverige grave gemt i ørkensandet, Deir El-Bahri, den legendariske Dronning Hatshepsuts tempel, og de store Memnon kolosser, samt det unikke og velbevarede Karnak Tempel. Nyd en guidet tur gennem disse vigtige historiske steder og mærk suset fra det faraoniske Ægypten