Showing all 10 results

2 x 1 Moto Marine - Abu Dabab
On Sale

2 x 1 Moto Marine – Abu Dabab

Har du ikke tid til at bruge en hel dag i ørkenen og på stranden, så tag på denne kombineret tur, hvor du både vil køre på ATV gennem Sahara Ørkenen samt snorkle blandt havskildpadder og søkøer.

2 x 1 Moto Marine - Abu Dabab
On Sale

ATV safari

Hvis du er vild med ATV og vil køre gennem ørkenen, så kom med på denne tur enten om morgenen eller om aftenen, hvor du vil tilbringe ca. 3 timer med at køre til en beduin lejr, hvor du kan drikke en kop beduin te. Gå ikke glip af denne oplevelse.

Endagstur til Aswan
On Sale

Endagstur til Aswan

Når du er på ferie i Marsa Alam, må du ikke gå glip af Ægyptens smukkeste by, Aswan, der ligger ved Nilen. Her kan du besøge Philae Templet, der blev flyttet, da den store Aswan Dæmning, som du også vil se på nært hold, blev bygget og Nasser Søen tilblev. Spis en lækker frokost på en lokal restaurant og se Aswans berømte Tabia moské.

Endagstur til Cairo
On Sale

Endagstur til Cairo

Det spiller ingen rolle, hvis du bor i Marsa Alam, der er stadig mulighed for at besøge Cairo. Vi kører til Cairo gennem ørkenen langs det Røde Hav. Undervejs har du mulighed for at se olieboringer, delfiner, Vestas vindmøllepark samt Suez Kanalen. Vi besøger det Ægyptiske Museum med flere tusinde ældgamle skatte, spiser frokost ved Nilens bred samt besøger de gamle pyramider og kysser den mystiske Sfinks.

Endagstur til Luxor
On Sale

Endagstur til Luxor

Er du interesseret i historie, bør du ikke gå glip af denne tur til Luxor, Ægyptens gamle hovedstad. Byen er som et stort friluftsmuseum, med templer, grave og andre monumenter. Vi vil besøge det unikke og velbevarede Karnak Tempel, sejle over Nilen, opleve de store Memnon kolosser, Kongernes Dal med de farverige grave samt, Deir El-Bahri, den legendariske Dronning Hatshepsuts dødetempel. Kom og mærk suset fra en ældgammel tid.

Snorkleudflugt til Delfin hus
On Sale

Snorkleudflugt til Delfin hus

Marsa Alam er kendt for at være en populær destination for dykkere og snorklers, på grund af dens fantastiske marine liv. Denne udflugt til Dolphin House er også et af de mest populære valg, da det er et af delfinernes foretrukne opholdssteder, og derfor er det også muligt at svømme med delfiner i deres naturlige miljø. Du vil opleve den fantastiske undersøiske verden, samt spise en lækker frokost ombord

Snorkleudflugt til Hamata og Qulaan
On Sale

Snorkleudflugt til Hamata og Qulaan

På denne tur vil du få en fantastisk oplevelse. Du vil her opleve Rødehavets mange skatte, hvide sandstrande og lækkert turkisfarvet vand. Øerne er hjemsted for vilde fugle og havets mange dyr, der holder til i lagunerne og koralrevene.

On Sale

Snorkleudflugt til Marsa Mubarak

Kan du godt lide at snorkle, men har du allerede set mange koralrev og farvestrålende fisk, så kom med på denne udflugt, hvor du vil have mulighed for at se og svømme med havskildpadder og søkøer.

To dages tur til Aswan og Abu Simbel
On Sale

To dages tur til Aswan og Abu Simbel

Vil du gerne besøge alle seværdighederne i Aswan, men ønsker også at tilbringe en dag ved de smukke templer i Abu Simbel, så tag med på denne tur, hvor du besøger Philae Templet, der blev flyttet, da den store Aswan Dæmning, som du også vil se på nært hold, blev bygget og Nasser Søen tilblev, samt Aswans berømte Tabia moské. Besøg også de smukke templer i Abu Simbel – et syn du aldrig vil glemme.

Udflugt med Seascope
On Sale

Udflugt med Seascope

Vil du gerne opleve Rødehavets flora og fauna, men bryder du dig ikke om at svømme, eller har du små børn med, så prøv vores Seascope, hvor du på fire meters dybde kan opleve smukke koraller, farvestrålende fisk. Og hvis du er heldig vil du opleve de smukke delfiner og havskildpadder.